Отговори
# 390
  • София
Абсолютно +1 съм тук! Simple Smile
Привет момичета! Flowers Hibiscus

ali.yor, Алекс, , благодаря и на двете ви, че се включихте много бързо и преведохте за нас импровизираното интервю на Ханде Ерчел и Керем Бурсин! Гледах няколко пъти клипа и видях следното: двама млади актьори, красиви, стройни, харизматични, сравнително спокойни и овладени пред грубо бутаните буквално в лицата им камери и неуместните въпроси на журналистите! И когато накрая тръгнаха, видях колко стилно облечени са и двамата и колко елегантни изглеждат! Просто са прекрасни и двамата, интересът към тях е нормално да е огромен в този момент покрай участието им сериала и аз се радвам, че имаме възможност да ги видим и извън ролите им в любимия сериал! Gift Heart

Хубава вечер и спокойни сънища, момичета!

# 391
Бърборанке, адмирации за прекрасния пост!

Много ми хареса една аналогия, която е направила фенка на сериала:

"HOW ANYONE DIDN'T NOTICE THIS #HanKer & #EdSer PARALLEL
in Epi 2 when Serkan said "There is So much to be Jealous of" Eda said "For Example" and Serkan used Sirius to escape that question...and on live when K said "You and Eda are alike" H said "For Example" and K used Hector"

Превод: "КАК НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗА ТОВА #HanKer & #EdSer ПАРАЛЕЛ
в Епизод 2, когато Серкан казва „Има толкова много да те ревнува“ Еда казва „Например“, а Серкан използва Сириус, за да избяга от този въпрос ... и на живо, когато Керем каза „Ти и Еда си приличате“, Ханде попита „Например" и Kерем използва Хектор."

Да се усмихнем:

# 392
Ефе не ми харесва, от сега заявявам. Нещо гнило има. След като каза на Ферит , че е време да действа и че няма да търпи повече постъпките на Серкан ... има нещо!
Ефе е добронамерен спрямо Еда, ако е агент на бабата може би мисли само за доброто на Еда.

Но Серкан нарани Еда, огорчи я, заряза я, за малко Еда да остане без работа. Scream

Отношението на Серкан към Еда и Ефе е заядливо в момента. А към Ефе е й негативно, критично, подценващо, грубо и обидно.
Ефе явно е обиден каза: "Това не е първата грозна постъпка от страна на Серкан".Scream

Дори и да са искали Ефе и бабата да дадат шанс на Серкан, да го опознаят - Серкан не е лесен за опознаване, крие чувствата си, а към Ефе е груб, заядлив и ревнив. Т.е. Ефе вижда предимно негатичните черти на Серкан. Нито Айфер, нито бабата биха дали внучката си за жена на Серкан - груб, заядлив, ревнив и на всичкото отгоре разби сърцето на Еда.
Т.е това което може да последва - разцепване на холдинга на две. Както Ефе се закани. Broken Heart

При Ефе, чашата почна да прелива... И според мен Ефе ще стане лош. Sob
Той си заяви, че е време да действа. Т.е ще действа срещу Серкан. Ферит го предупреди да не прибързва, за да не загази. Но Ефе има план, има идея и премислени ходове, с които да навреди на Серкан и да му покаже, че не е беззащитен. В крайна сметка Ефе е успешен бизнесмен, с богат парньор, който да го поддържа.
А щом предприема действия срещу Серкан, за нас Ефе минава от страната на лошите. Imp

Дано щетите не са големи и дано връзката между Еда и Серкан не пострада. Sob

Но ми се струва, че наяве ще излезе в близките 4-5 епизода връзката Еда- Ефе-бабата, и се надявам този път Серкан да не обвини Еда в предателство, както предния път с Каан, въпреки, че всичко е възможно, в крайна сметка този път пак може несъзнателно да предаде Серкан и щетите да загуби за милиони и цели проекти на холдинга да минат под ръководството само на Ефе. Weary и Серкан на остане без Холдинг, с полвин Холдинг или с полуфалирал АртЛайф, примерно.

# 393
Ефе не ми харесва, от сега заявявам. Нещо гнило има. След като каза на Ферит , че е време да действа и че няма да търпи повече постъпките на Серкан ... има нещо!
Ефе е добронамерен спрямо Еда, ако е агент на бабата може би мисли само за доброто на Еда.

Но Серкан нарани Еда, огорчи я, заряза я, за малко Еда да остане без работа. Scream

Отношението на Серкан към Еда и Ефе е заядливо в момента. А към Ефе е й негативно, критично, подценващо, грубо и обидно.
Ефе явно е обиден каза: "Това не е първата грозна постъпка от страна на Серкан".Scream

Дори и да са искали Ефе и бабата да дадат шанс на Серкан, да го опознаят - Серкан не е лесен за опознаване, крие чувствата си, а към Ефе е груб, заядлив и ревнив. Т.е. Ефе вижда предимно негатичните черти на Серкан. Нито Айфер, нито бабата биха дали внучката си за жена на Серкан - груб, заядлив, ревнив и на всичкото отгоре разби сърцето на Еда.
Т.е това което може да последва - разцепване на холдинга на две. Както Ефе се закани. Broken Heart

При Ефе, чашата почна да прелива... И според мен Ефе ще стане лош. Sob
Той си заяви, че е време да действа. Т.е ще действа срещу Серкан. Ферит го предупреди да не прибързва, за да не загази. Но Ефе има план, има идея и премислени ходове, с които да навреди на Серкан и да му покаже, че не е беззащитен. В крайна сметка Ефе е успешен бизнесмен, с богат парньор, който да го поддържа.
А щом предприема действия срещу Серкан, за нас Ефе минава от страната на лошите. Imp

Дано щетите не са големи и дано връзката между Еда и Серкан не пострада. Sob

Но ми се струва, че наяве ще излезе в близките 4-5 епизода връзката Еда- Ефе-бабата, и се надявам този път Серкан да не обвини Еда в предателство, както предния път с Каан, въпреки, че всичко е възможно, в крайна сметка този път пак може несъзнателно да предаде Серкан и щетите да загуби за милиони и цели проекти на холдинга да минат под ръководството само на Ефе. Weary и Серкан на остане без Холдинг, с полвин Холдинг или с полуфалирал АртЛайф, примерно.
Има резон в това , което си написала Кукличке Hug , НО ми се ще да не стане така , все пак не сме тежка драма , нали ?

# 394
  • София

Едно кратко вметване! Ако не беше сериал, а реалност и аз не бих дала нито Еда , нито дъщеря си на мъж като Серкан (друг е въпросът, че никой не би поискал мнението ми, говоря чисто теоретично!), пък бил той красив, харизматичен, умен, талантлив, успешен и т.н.!

# 395
Какви са тези "журналисти " ?! Disappointed Ма то ни подход ,ни подготовка ,ни смислен въпрос !Имах чувството, че ще смачкат Ханде ,а Керем ще ги помете Grinning Какво спокойствие запазиха Hands Clap
    За Ефе оставам неутрална. Но смятам ,че има нужда от някой "лош" ,за да върви действието .Засега всички са много балансирани и това много ми харесва, но някак не се случва нищо. Но да е някой интелигентно "лош" и примерно да се надцакват със Серкан ,а не някакви дребни махленски интрижки .
     Сега ще си направя чай от мента и пускам серийката ,че като се сетя за танца и ПБН ми става едно тахикардично Heart Eyes
     Хубава вечер ,момичета Flowers Hibiscus

# 396
Хиляди благодарности на Александра и ali.yor за превода на интервюто.❤
Аз съм всеки път направо ужасена от интрузивните въпроси на турските журналисти. Личният живот си е личен. Вярно, че Ханде и Керем са публични личности, на все пак трябва да има мярка и уважение.
Аз изгледах епизода с бг превод (огромни благодарности на екипа  Askim за превода).
Тези моменти са ми любими:
🌸 как Серкан направо “сервира” телефона на Еда, когато Ефе се обади:

🌼 Моментите, когато Серкан се опитваше да сдържа и контролира ревността си. Той сега може да си позволи само някоя хаплива забележка като “колко добре се разбирате с Ефе, но той няма да се задържи в холдинга”, мимика или жест, но не и да излее изцяло ревността си...

🌹Когато пак имаше паралели: Лейля и Ердем с култовите реплики  Еда и Серкан. Ердем пък като каза на Фифи да не се смята за толкова важна се сетих за трети епизод, когато Серкан се развика на Еда и й каза същото. Когато отидоха да видят дървото и Серкан мърмореше на Еда, че има толкова много работа , а тя какво го кара да върши, така се оплакваше и в четвърти епизод, когато носеше пазарските чанти...
🌻 На мен ми се струва, че Ефе предизвиква доста умело Серкан... Когато заговори за местенето, каза, че ще говори с Еда и с екипа т.е. показва по-специално отношение като откроява Еда от другите и настъпва Серкан по болното място.
Не ми хареса отношението на Еда спрямо Джерен. Джерен много точно й отговори, че тя не й е казвала кое е правилно и кое е грешно в отношенията й със Серкан. Понякога отношенията на Еда и приятелките й особено с Фифи и Джерен са много еднопосочни поне за моя вкус. Те винаги й помагат и я подкрепят, Фифи на няколко пъти направо я спаси, но не виждаме Еда да връща жеста... Не знам дали това е недоглеждане от страна на сценаристите.
Относно програмирането на сериала, Фокс подготвят и поръчват сериали на поразия... Явно готвят още 7 сериала.

Сладки сънища🌛.

# 397
Мерси, druon77, за полезната информация - от новите сериали - аз съм за I'm Mita - your housekeeper - най- интересно ми звучи

А, момичета - да ви попитам относно новото интервю - Керем на стъпало ли е застанал, защото е много по-висок от Ханде в това видео - отколкото са в сериала  - напр. в така обсъждания танц.

А за интервюто какво да кажа, -много са готини и двамата (и повече Керем) - може и така да я гледа, както са писали феновете в Туитър,  Heartто ще се разбере, евентуално. Heart

# 398
  • София
Мерси, druon77, за полезната информация - от новите сериали - аз съм за I'm Mita - your housekeeper - най- интересно ми звучи

А, момичета - да ви попитам относно новото интервю - Керем на стъпало ли е застанал, защото е много по-висок от Ханде в това видео - отколкото са в сериала  - напр. в така обсъждания танц.

А за интервюто какво да кажа, -много са готини и двамата (и повече Керем) - може и така да я гледа, както са писали феновете в Туитър,  Heartто ще се разбере, евентуално. Heart

Бърз отговор, да Керем е стъпил на стъпало, а това се вижда в края на клипа, когато спират да им задават въпроси и ги показват как тръгват към колите!

# 399
  • In the light side of the Moon!
Не се косете на папараците, на тях това им е работата да задоволяват фенските настроения. Да въпросите са им глупави и нагли, но те имат две опции и се ориентират по тях:
- Ашк вар
- Проблем вар
Ако има добро настроение, не са обвързани главните, има разбирателство, има фън, има закачки, АШК ВАР.
Ако са обвързани, има нещо, което е подразнило аудиторията и съмнения за ревност, ПРОБЛЕМ ВАР .

Така, че въпросите, както и отговорите ще са едни и същи и доста познати за феновете.
Нека се радваме, че при нас е първата опция, имаме двама интелигентни, здраво стъпили на земята, доста уравновесени млади хора, знаейки как достойно да реагират на подобни щуротии.

# 400
Flowers Hibiscus Добро утро:hibiscus:

Желая ви един прекрасен вторник Simple Smile Малко остана ..

# 401
  • Варна
Добро утро, момичета. Хубав ден.Не останааа.
Поздравявам ви с една песен, която много им подхожда на Еда и Серкан.
https://www.youtube.com/watch?v=pJ4aPFr4afs

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:35 от suzi_a

# 402
и разбира се, че няма как да е по-точен от превода на български като цяло  е така, все пак турският език е бил официален език по нашите земи преди време.

?!????

Като е бил официален, що не се е изучавал в училищата???
Явно аз съм изтървала нещо в  уроците по история или пък в главата "Радини вълнения" от "Под игото"....

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 13:48 от mury9

# 403
Епизод № 17

Днес от сета:

Озета е излязъл, но е на снимка и Гугъл не иска да го преведе

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 09:08 от mi_si

# 404
https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/17-bolum-ozeti
17. Bölüm Özeti

Efe, Türkiye’nin en önemli ailelerinden birini holdinge müşteri olarak getirerek Serkan’ın güvenini kazanmaya çalışır. Oysa aslında Serkan’la ilgili gizli planları vardır. Aile büyük projelerini vermeden önce, evlerinin tadilatını yaptırarak şirketi tanımak ister. Evin tadilatıyla Eda ve Serkan ilgilenir, evin sahipleri Emre ve Aslı’yla arkadaş olurlar. Aslı özel bir sırrını Eda’yla paylaşınca, işler çığırından çıkar. Serkan ve Eda birçok yanlış anlaşılmaya yol açacak tatlı  bir maceraya atılırlar.

Bu arada Serkan, Eda’nın hamile olduğuna emindir. Ama Eda’nın bu konuda kendisine hiçbir şey söylememesi onu çıldırtmaktadır. Bir taraftan Eda’ya beslediği derin aşk, diğer taraftan ona yakın olamamak Serkan’ı mahveder. 

Eda ise tüm kızgınlığına rağmen Serkan’a olan hislerine engel olamaz.

Efe’nin oynadığı oyunda Eda’nın alacağı tavır ise Serkan ve Eda arasındaki ilişkiyi bambaşka bir noktaya sürükleyecektir.

Гугъл транслейт:

Ефе, е от едно от най-известните семейства в Турция, което привлича клиенти, които държат опитите на Серкан да спечели доверието. Те обаче всъщност имат тайни планове по отношение на Серкан. Преди да предаде големи проекти, семейството иска да опознае компанията, като ремонтира домовете си. Еда и Серкан се грижат за ремонта на къщата, а собствениците на къщата стават приятели с Емре и Аслъ. Нещата излизат от пътя, когато Аслъ споделя специална тайна с Еда. Серкан и Еда се впускат в сладко приключение, което ще доведе до много недоразумения.

Междувременно Серкан е сигурен, че Еда е бременна. Но Еда да не му казва нищо по този въпрос го подлудява. От една страна, дълбоката му любов към Еда, а от друга, неспособността да бъде близо до него ще съсипе Серкан.

Еда, от друга страна, не може да предотврати чувствата си към Серкан въпреки целия си гняв.

Отношението на Еда в играта, която играе Ефе, ще издърпа връзката между Серкан и Еда до съвсем различна точка.

между другото преводът с Гугъл не звучи много добре нещо, върши горе долу работа. Очертава интересен епизод.

Общи условия

Активация на акаунт