Отговори
# 525
Диди, Wink разкри ме. За ФЕмир говоря наистина, мислех че от тук присъстващите само Бърборанка би се сетила кои са, но съм в грешка явно.
Да, покрай ФЕмирите я чух песента Ексик, харесва ми и до днес. Какви времена бяха. Аз тях бих могла да нарека ”златни”. Покрай онази любима двойка прописах във форума, научих разни полезни неща от хората пишещи тук, събирах си информация и от теми, в които не пиша. Но, да. На този етап и аз като теб поради липса на време, понякога желание, не се свъртам много.
Абсолютно съм съгласна - важен е начина по който се пише, спазването на добрият тон и зачитането на различните мнения /само да не са твърде крайни и съдържащи обидни квалификации/.
Ами не знам защо си мислех, че не е много уместно да се обръщам по име след като никой друг не го прави. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ехх, долен американец ли го наричали Керем. Няма как да харесаш някого, когото не разбираш. Факт. Доста е далеч от разбиранията на масовия турчин...
Марги,няма как да не те разкрия тя свири два пъти мисля в сериала.Бяха интересни времена още бях в гимназията като го загледах през 2010-та,че и баба и тя с мен тогава поназнайвах леко турски,но амбицията,че никога няма да го науча ме докара до днес.Времето което прекарвам в Т за мен е интересно наистина даже тази година сефте писах сценарий на турски език искам да се похваля за една друга двойка която просто нямаше май как да я бъде то напоследък все съм така все ходя на качествено и къде ще го похарчат и още си държи влага,но това е друга тема.Много обиди съм чела за Керем то ако е само тази даже няма да забравя,че като ходеха със Серенай бяха направили един колаж на Шрек и Фиона от ХанКерите тогавашните аз затова мразя много тази думичка защото за мен това е психичноболно състояние да искаш нещо и да се тръскаш и то да не става и преди съм го мислила и сега го мисля та Серенайката тогава тоя колаж и го лайкна и онази беше в културен шок.Да не коментирам колко още се лае,но уж те най-много обичат Керем и са най-верните му фенки,но го кълнат и плюят по любимите му хора...Една запомняща се сцена с моя Йиит който ме покори въпреки,че опознах Керем като Сайер за мене да обичаш Йиит да го разбираш и да се поставиш на негово място без да кажеш ,а той е шерефсиз е занаят който не всеки го може.Може би затова толкова не съм шаш от Серкан защото съм видяла зирвето на Керем Бюрсин

Топ 6 дизита на Керем Simple Smile Най-вероятно по популярност е направена мисля...

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 01:49 от x BlackRose x

# 526
Да си припомним 1ви епизод , но в близък кадър Heart Eyes не знам кой е снимал, но се е справил по-добре от режисьора Joy
https://youtu.be/ipkO4aB4pUI

И едно гифче от видеото Heart Eyes

# 527
  • Пришълец
Уау! Мики откъде я изнамери тази целувка, я каква била пълната версия Joy

Амбициозна си Диди и навиеш ли си нещо на пръста го постигаш.
Набори сме ...или почти. Simple Smile
На СС не съм ѝ фенка, но по мои наистина скромни наблюдения Керем я гледаше доста влюбено, грееха и двамата, но явно най-хубавото за него тепърва предстои. И в личен, и в професионален план.
Някой хубав филм с Керем да препоръчате /не сериал/?

# 528
Уау! Мики откъде я изнамери тази целувка, я каква била пълната версия Joy

Амбициозна си Диди и навиеш ли си нещо на пръста го постигаш.
Набори сме ...или почти. Simple Smile
На СС не съм ѝ фенка, но по мои наистина скромни наблюдения Керем я гледаше доста влюбено, грееха и двамата, но явно най-хубавото за него тепърва предстои. И в личен, и в професионален план.
Някой хубав филм с Керем да препоръчате /не сериал/?

на СС и бях фенка вече сме на уважителна тема след някои неща,но това е друга тема
Сега да ти кажа филма с Бурак Йозчивит не е никак зле,но е на военна тема
Филма им с Мехмет Гюнсюр и Фарах Зейнеп ми харесва много
в Добра игра е брат на Афра Сарачоулу почти го няма беше хем един отпродуцентите -хем гост актьор...
Чакам Ефлятун с Ирем Хелваджъоулу с десет очи тя там ще е сляпа ,а той май ще е фотограф,но той е фестивален филм и вече взе първа наградка...
Хах този целуфан беше го снимал един от присъстващоте гост актьори и си спомням ,че тогава го уволниха заради това нещо

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 02:18 от x BlackRose x

# 529
  • Пришълец
Цитат
този целуфан беше го снимал един от присъстващоте гост актьори и си спомням ,че тогава го уволниха заради това нещо
Joy Joy Joy

Ако не те затруднявам, как му е заглавието на този с Мехмет Гюнсюр и Фарах Зейнеп? Опа, забравих, че ти гледаш в оригинал, аз ще търся с превод. Grinning
Ефлятун също звучи интригуващо, но за него е много рано.

# 530
  • Кърджали
Диди ( приятно ми е, между другото) може ли името на филма в оригинал, и ако не те затруднява и линк. Ако кажеш и някой друг с участието на Керем като име, пък аз утре ще седна да ги потърся...
Естествено, и тази вечер не си легнах рано..

# 531
Диди ( приятно ми е, между другото) може ли името на филма в оригинал, и ако не те затруднява и линк. Ако кажеш и някой друг с участието на Керем като име, пък аз утре ще седна да ги потърся...
Естествено, и тази вечер не си легнах рано..
Филмите:

Can Feda
Unutursam Fisilda / Ако забравя прошепни ми го има на БГ благодарение на Лилинка даже,но не знам стоят ли си по тракери и тн
Iyi Oyun

Прекрасната Фарах

# 532
  • Кърджали
Благодаря, вече знам причината за безсъние то си до края на седмицата. Но както казах веднъж - поне причината си заслужава.

# 533
Благодаря, вече знам причината за безсъние то си до края на седмицата. Но както казах веднъж - поне причината си заслужава.
Гледайки ви виждам себе си въпреки,че сега пак не го обичам съня но вече  и по други причини свърши ми ерата на Керем в това отношение.

# 534
Тъкмо реших да се приспя, четейки из мрежата и не мога да не споделя на какво попаднах:

"Как мы всегда передразнивали сериал Сумерки...
Особый вид Кероина...наш Керем...его хочется видеть и слышать всё больше и больше. Такая у него энергеника сногсшибательная."

Това е мнение на една девойка от група за Керем в руския фейс или иначе казано vk.com. Скромният ми превод: "Както винаги имитирахме поредицата Здрач ...
Специален вид Кероин ... нашия Керем ... Искам все повече да го виждам и чувам. Той има такава зашеметяваща енергия."

Много ми хареса Кероин! Точно така ни действа!

Черна розичке или Диди, ти спомена, че Керем е хиперактивен. Виж на какви мнения попаднах:

"Спасибо огромное!!!! Невероятно интересно! И слушать Кера - одно удовольствие! 🤍😍
Правильно он сказал, доверие - основа всего в любых партнёрских отношениях!
Мне показалось, или он был взволнован или даже немного нервничал? 🤔"

"Это пожизненное состояния Кера. Он гиперактивный и так же всегда взволнован.
Во всех его видео вью ( даже где он один)он импульсивно- компульсивно что то делает. Раньше играл с кольцами на пальцах. Снимал ...одевал...менял местами и так раз 200 за вью в 10 минут.
Так что ничего нового."

"Мне всегда интересно как Кер себя так шикарно контролирует и вживается в роль? В фильмах и сериалах и не скажешь что у него есть импульсивно- компульсивные постоянные действия...
Немного у Серкана это есть с часами...но в других сериалах совсем нет."

И на български:
"Благодаря ви много!!!! Невероятно интересно! А слушането на Кера е удоволствие! 🤍😍
Той беше прав, като каза, че доверието е основата на всичко във всяко партньорство!
Стори ми се, или беше развълнуван или дори малко нервен? 🤔"

„Това е състоянието на Кера през целия живот. Той също е хиперактивен и винаги е тревожен.
Във всичките си гледания на видео (дори там, където е сам) той прави нещо импулсивно-компулсивно. По-рано си играеше с пръстените на пръстите. Сваляше ... слагаше ... сменяше местата им и така 200 пъти за видео за 10 минути. Така че нищо ново."

"Винаги се чудя как самият Кер се контролира толкова умно и се вживява в ролята? Във филми и телевизионни сериали не можете да кажете, че той има импулсивно-компулсивни постоянни действия ...
Серкан има малко от него с часовника ... но други сериали не."

Не смятам, че е ОКР, по-скоро е много емоционален и чувствителен. Изпитва силна тревожност и притеснение, когато трябва да говори сериозни неща пред публика. С повече самоконтрол ще се справи.

Хипохондрията и желанието да подреждаш предметите по определен начин, например столовете, са също някакви обсесии, които Керем показва убедително в образа на Серкан.

Диди и Алекс, много благодаря за линковете с филмите! Само че си обещах да изгледам всичко, което не съм гледала на Керем след като приключи /дано да не е скоро/ нашата приказка, защото в момента не искам да превключвам от Серкан на друг герой. Искам да си се насладя изцяло на превъплащението на Керем Бюрсин в Серкан Болат!

Боже, осъмнахме!

# 535
Mира нищо ново под слънцето седем години вече съм му фенка това да му е кусура...Eто за какво и говорех

# 536
  • Кърджали
Аз по принцип заспивам късно (някак си съм си внушила, че а като заспя рано сънувам кошмари). И или чета книга или ровичкам филми, сериали на любимите ми актьори. Сега съм забила на негова вълна. Тук поне ми е още непознато, та си имам оправдание, ама като забия да гледам сутринта филмите на М. Асланту дето вече наиузст ги знам , не мога д си обясня що го правя, ам всеки път е едно и също - а само да си припомня нещо, а сега и това, сега и това и ето станало пак почти изгрев слънце.(него си си го тача вече 20 години) Керем ми е втора такава мания,  дано и тя остане такава дълготрайна...

# 537
Аз по принцип заспивам късно (някак си съм си внушила, че а като заспя рано сънувам кошмари). И или чета книга или ровичкам филми, сериали на любимите ми актьори. Сега съм забила на негова вълна. Тук поне ми е още непознато, та си имам оправдание, ама като забия да гледам сутринта филмите на М. Асланту дето вече наиузст ги знам , не мога д си обясня що го правя, ам всеки път е едно и също - а само да си припомня нещо, а сега и това, сега и това и ето станало пак почти изгрев слънце.. Керем ми е втора такава мания,  дано и тя остане такава дълготрайна....

Някои актьори обичам да ги гледам,но рядко им правя риплей единствено на Къванч миналата година сериалите 3 от които направих и клипове,но темата Керем сериалите му поне съм ги гледала по 20 пъти ШМ повече от 20 пъти сега така съм с Озанчо мания ли е,че да го опишеш....Sweat Smile не се отърсвам от ЗИ и това БЛУ знае за какво говоря мъката е голяма,но си струва въпреки финала.Ето и тези ей благодарение на вас се сетих как сабахладисвах давайки пари от телефона на нашите за да тегля предавания и серий и на ГБ и ШМ тогава нямаше и сайтове качени и тн

А имаше и един на английски за Шарктопус филм
Другите мисля,че бяха независими филми това е извън Турция преди да дойде

# 538
Мале какви времена бяха още ме е яд на Марулка заради нея сме в това положение години нареде

# 539

Модата баклава и спорт дойде от Керем до преди това хубава баклава никой не беше и чул искам да си го и кажа поне в Турция из артистите като изключим тялото на Киво за Кузей

Общи условия

Активация на акаунт