Отговори
# 510
Фили,като каза Илкер се сетих за интервюто което беше дал за арабската телевизия значи без да знам инглиш бях шаш от начина му на говорене голяма слабост ми е и той...
Талант та дрънчи от талант та скоро бях гледала едно старо интервю на Керем за тази телевизия повреме на ШМ ако го намеря ще го пусна,че моя архив на гледане е много объркан тия дни,че търся песен за клип...

Ей тая песен какъв хит беше навремето може би няма турска двойка с клип на тая песен

# 511
  • София
Всички коментират колко изнервен е изглеждал Керем на интервюто за разлика от Ханде, която се чувствала много по-удобно. Споделям донякъде тези впечатления. Ханде изглежда отпусната и освободена, все едно не й пука и не се случва нищо необичайно. Докато Керем изглежда напрегнат. Движенията на тялото му го издават. Гледала съм доста интервюта с него, много е възпитан и премерен, говори прекрасно английски, но явно не е от хората, които обичат да говорят пред камера без сценарий. Не всички харесват медийното внимание и обичат да ги интервюират. В което няма лошо. Но е толкова чаровен и приятен за слушане и гледане. Със сигурност обаче по-комфортно се чувства на импровизираните им лайфове. Blush

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:09 от Бърборанка с розови очила

# 512
Успях да ви изчета и бих искала да споделя и моето мнение за интервюто пред Madd Entertainment.

В момента, в който водещият говореше за многото последователи на Ханде, Керем, пиейки вода, успя да я посочи с палец.

dariVale, напълно съм съгласна с теб за "Тази вечер на лайфа не ми хареса, че си играеше с ципа на ботуша и се скъса да си потрива глезена.
Намирам го за грозно и нехигиенично. Предполагам, че е от притеснение. Просто нямаше как да си пъхне ръцете в джобовете.Той си  се е стеснителен и много "ъъъъ"-ка когато говори без сценарий.
Ханде смятам, че разбира английски език, но не е практикувала говорене и за да не допусне грешки, заради които утре да я разпънат в мрежата използваше преводач. Сякаш разбираше какво говори Керем."

Позата на Керем в САЩ може да е нормална, но за Европа е too much според мен. Сега разбрах какво има предвид Ханде, когато казва, че Керем и Серкан имат много малко съответствия. На мен ми харесват изискани мъже, а не хипита. Точно стилът на обличане на Серкан Болат. Спортният му стил също беше изчистен и много елегантен. Всъщност, простотата в облеклото пази кича надалеч.

На времето се шегувахме за някой, който се е окичил с пръстени, гривни и ланци с израза "като продавачка в ЦУМ" или "като дилър от Магурата". Може би, съм старомодна, но вкусът ми е любов към класиката.

Забелязах, че Ханде беше заложила на класически черен костюм и нямаше нито колиета, нито пръстени, които само биха развалили прекрасната гледка - красавица в делови костюм. Нейното поведение беше за комплименти - спокойна, ведра, говореше уверено. mikipoli, мисля, че и ти отбеляза малката вероятност Ханде да не знае английски. Според мен е пожелала преводач, защото ако не го говори перфектно и на фона на Керем, по - скоро ще даде материал на хейтърите. Много малко хора ще проявят разбирането, че не всеки е научил чуждия език, в държавата, в който се говори. Водещият говореше със силен акцент и също се притесняваше. Доколкото си спомням, Бърнард Шоу в "Пигмалион" се беше пошегувал, че най-добър английски говорят чужденците.

Бърборанка, преди да започне нашия сериал, Ханде имаше по-малко последователи от Бурак Йозчивит, който от турските актьори беше с най-много такива в Инстаграм. В момента Ханде има 17 млн., а Бурак 16,1 млн. последователи. Точно това отбеляза и водещият, че всеки втори, примерно, в Турция я следва. В момента Ханде държи първото място и това се оценява от всички рекламодатели. Затова беше и реакцията с палеца на Керем. На него много му личи как ѝ се възхищава. Тя е по-сдържана. Ако Ханде изпитва някакви чувства към Керем, то тя е по-добрата актриса от двамата по начина, по-който не ги демонстрира.

Сега, като се замисля, точно разкрепостеното, различно поведение на Керем Бюрсин може да е причина за трудното му възприемане от драгия турски зрител. Ето, че и аз робувам на многогодишните си предразсъдъци по отношение на облекло, поза, поведение. Ако бях тинейджър и расла в САЩ, сигурно изобщо нямаше да ми направи впечатление. Но, ако бях от английския кралски двор, дори позата на продуцентката нямаше да одобря. Не трябвало жените да си кръстосват краката на публични събития. Вижте колко много различия има в поведението и възприятието в света въпреки глобализма.

За Druon77 и mikipoli, - останах очарована от Брюксел и Брюж! Ето едно от любимите ми местенца в Брюж:
Скрит текст:

Хубава вечер и вече почти е сряда - нашият ден!

Бърборанке, току що ти видях поста. Още не съм прочела коментарите в мрежите, защото четох вашите в страничката ни, но виждаш от написаното по-горе, че и аз мисля така. Това не ми пречи да продължавам да бъда очарована и влюбена в Керем Бюрсин, нищо че мога да съм му майка. Просто с Ханде са разкошни! Бяхте публикували от приложението FaceApp как биха изглеждали децата им. След като ги видях си помислих, че не трябва да губят никакво време, направо да се захващат с изпълнението! Това на шега, разбира се!

Лека вечер, отново!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:00 от Mira07

# 513
  • Пришълец
Блек роуз, който е в подфорума по-отдавна и по някаква случайност е попадал в темата за Керем знае, че бяхте малко ама верни почитателки с голям ентусиазъм. Най-лесно е да пуснеш нова тема, но трудно е да поддържаш огъня във вече съществуваща и да събираш инфото на едно място в продължение на години. Поздравления, наистина Hands Clap
Усетих онзи ден радостта на Лили от това, че със сегашния сериал на Керем обитателите на тази къщичка нараснаха значително.

Аз турска музика рядко слушам и сериали ако не са озвучени на български почти не гледам, но Ексик си я харесвам. Напомня ми за другата ми любима екранна двойка.Heart Eyes
Ама няма да споменавам коя е, обещала съм си в тази тема доколкото е възможно да избягвам да говоря за други.
Почуках на вратата ви заради Ханде и Керем и то в ромком, ОМГ Scream Това не съм аз направо Joy Тоя жанр винаги съм го приемала с леко пренебрежение, не е моето просто, вместо смях ми предизвикват раздразнение, а уж съм човек с чувство за хумор... Радвам се за Керем, че е предприел нещо различно. Актьорът има нужда от развитие, от по-различна изява. След драмите следват романтични комедии или исторически продукции. А това нашето е романтика с привкус на драма, не е кухо откъм съдържание. Да, първоначално бях привлечена от двойката ама и историята не ми е някаква супер изтъркана....
Постигнали са синергия и още как. Има някакво доверие между Керем и Ханде, взаимно си вдъхват увереност и спокойствие пред камерата. Както някой беше писал днес по повод така обсъждания танц, на Керем сякаш му се получават нещата от само себе си, успешно се е слял с образа на Серкан, смеха и погледите същите и когато е извън роля.
 Като не съм ги гледала как и да знам, но за Ханде четох, че в сравнение с преди доста голям напредък. Съдейки по стари кадри, сега се е и разхубавила.

Ох, Налбантова, поста ти може би остана преди десет страници докато се дотътря Joy Първо, стопли ми сърцето с обръщението си към всички нас - маргаритки и второ, описала си така добре собствените ми мисли за Ханде и Керем. Може и нищо да няма помежду им, те си знаят, ама ”очите не лъжат”, освен ако той всичките си колежки не ги гледа така Joy Може да си е плод на моето въображение, знам ли, ама сякаш всеки от тях потъва в очите на другия, за миг губят представа за време и пространство, абе направо наблюдаващите ги почват да се чувстват излишни Joy Как го овладяват това наелектризиране - да се чуди човек Joy
Не че много вярвам в зодиите, но по описанието на техните - родени са един за друг направо, шегичка Sweat Smile
Те са наясно с отношенията си и това е достатъчно.  За предпочитане е ако има нещо да лъсне след края на сериала, че да не отместват вниманието от него с такова към ЛЖ.
Засега знаем, че липсата на доказателства за съществуването на нещо не са доказателство за неговата липса.Sweat Smile

Еха, ама, че никнейм Grinning Thebursin, добре дошла при нас!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:18 от Маргарита Н.

# 514
Включвам се отново с една интересна информация от подкаста на Dizzy for Dizi (слагам и линковете към платформите):
https://open.spotify.com/show/7aI7GC5FoXostHeCiEzKzO?si=CPPWZpdKT6KbUX5CGW89QA
https://podcasts.apple.com/us/podcast/dizzy-for-dizi/id1458446862
https://www.stitcher.com/s?fid=386881
Момичетата говореха, че цветето на Еда, което Серкан грижливо пази в офиса си е хортензия.

Те си позозоват на един туит на Айше преди да започне сериала.

https://twitter.com/kutluuner/status/1237668443618451456?s=21
Според легендата, един японски император изпраща сини хортензии, за да се извини на жената, която е изоставил заради работата и амбициите си. Хортензията променя цвета си в зависимост от киселинността на почвата и символизира променливо настроение както и извинение, чисти емоции, светло бъдеще и т.н..
В сериала, Серкан изостави Еда използвайки за предлог работата си. Освен това, той гледа цветето всеки път, когато са скарани или разделени. Цветето се появява в ситуации, когато са далече един от друг и Серкан се чувства виновен.
Аз проучих трети епизод и ми се струва правдоподобно. Според ботаническия ми атлас, увяхналите хортензии също променят цвета си в розово, виолетово, зелено или синьо.

Mira07, радвам се, че си харесала Брюж и Брюксел. Белгия е малка страна, но има особен чар и всичко е близо 😀.

# 515
  • София
Мира, много ми хареса мнението ти - това имах предвид, че уважавам различното виждане за нещата, стига то да е поднесено интелигентно и без да обижда някого. Аз съм живяла повече навън отколкото в България, пътувам доста и работата ми е свързана с комуникация с много и различни хора. В моите среди е модерно да си “хипстър”, но аз ги наричам фешън хипстъри, защото са далеч от истинската хипстария, която съм виждала в САЩ, например. Възможно е Керем да е повлиян от новия континент и това да е ту мъч за Европа, но на мен не ми е ту мъч. Аз самата обичам да експериментирам с външния си вид и един ден можеш да ме видиш изключително елегантно и стилно облечена, а друг ден да съм с mom fit дънки, шарени чорапи, оувързайзд суитчър и кецове. На мен лично стилът на Керем и маниерът му на поведение много ми допадат, но специално на това интервю и на мен не ми допадна позата му. И изглеждаше по-нервен и напрегнат от обикновено, което се усещаше доста. Нямаше го ведрият, усмихнат и шеговит Керем. Докато Ханде действително беше доста спокойна, ефирна, обрана, усмихната и грациозна. Не обичам тесногръди хора обаче и затова не оправдавам турците, които смятат Керем за дете на света, и понеже не го разбират, не го харесват. Това момче е толкова талантливо, интелигентно и възпитано, че най-малкото заради тези му качества следва да го уважаваш и да му обърнеш внимание. Simple Smile

# 516
Относно коментарите , че харесвате Керем в драматични роли , тъй като има развитие и може да си покаже таланта и т.н. абсолютно съм съгласна , но според мен комедийните роли са не по -малко трудни Wink а когато може да се справяш  добре във всякакви роли никой не може да те бутне Simple Smile В случая ролята на Серкан дори не мога да  я определя като комедийна,  тя си е повече драматична . Героят е с доста проблемно детство, натоварено ежедневие , интроверт , с леки мании клонящи към ОКР и хопохондризъм Joy Знаете ли колко му е трудно да не се смее на смешните сцени,  защото Серкан е дърво и не трябва да се смее Stuck Out Tongue Winking Eye Той самият казва в лайфовете , че би му се искало да изиграе ролята на Ердем Joy

Мира , страхотен коментар Flowers Hibiscus

Маргарита, пак ме вкара в шах с твоето Засега знаем, че липсата на доказателства за съществуването на нещо не са доказателство за неговата липса. Joy еми права си , като си права, права си Joy

druon благодаря за информацията за хортензиите Flowers Hibiscus много , много символики има в този сериал и нищо не е случайно,  всяка картина на стената, статуетка на бюрото, всяка разказана легенда уж ей така между другото , всяка песен пусната за фон, всичко, всичко образува една цялостна прекрасна картина Heart Eyes Hug

Бърборанка на Керем всякакъв стил му отива май Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:26 от mikipoli

# 517
Здравейте!

Разбрах, че има превод на последния епизод, може ли линк към него?
Има доста разнопосочни мнения и гледни точки, интересно е да се чете в темата. Както е казано,  свят шарен, хора разни...

Нова снимка, не видях да е слагана.

# 518
  • Кърджали
Не, аз нямам нищо против Керем да играе в комедия, ама откак се помня комедиите адски ме дразнят. Изнервят ме, вбесява ме. Имам чувството, че зорлем ми казват къде и кога да се смея. Обаче па как мога да разваля една драма или екшън смеейки се на всякакви дребни неща. Ако съм в такова настроение никой около мен не иска да гледаме филм заедно..Самият той е с чувство за хумор, усмихнат, ще му ходи и такава роля, сигурно ако реши да участва в комедия (в момента филма аз не го приемам толкова като комедия) ще пробвам да го гледам, но едва ли ще го изтрая дълго
Иначе Керем е невероятно добър впресъздаване на емоции. Сега като го гледам в драматичните роли - кара ме да се усмихна от сърце когато той играе щастливо влюбен, усмихнат, и ми спира сърцето, когато героя му страда. И очите му...Има много актьори, които намирам. За добри, но някак си, когато трябва да играят с поглед, с очи, без да кажат дума не на всеки му се получава (седя и се питам какво си мисли сега), но Керем е един от малкото, които говорят с мълчание.

На интервюто наистина Керем изглеждаше неспокоен, притеснен. Може би в момента му идват малко в повече очакванията и изискванията към него. На лайфовете е повече себе си, усмихнат, закачлив, но там донякъде знае че го гледат хора, които му симпатичизират и не дебнат за неща, за които да се хванат ида захейтят.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 08:42 от Aлекcандрa

# 519
Марги,така е наистина беше така,но всички са добре дошли тук винаги съм го казвала и аз като Лили се радвам затова определено за мен обаче не е важно колко души пишат на едно място,а начина по който се пише тук винаги сме опитвали да спазваме добрия тон и да не оскърбяваме отсрещния
Преди бях и по активна няма какво да се лъжем,но вече като,че ли форума не ме влече като преди пак влизам чета пиша и тн,но и не съм и винаги свободна...аз на тези времена им казвам златни Лили която като пчела се трудеше да зарадва всеки с нещо за Керем аз която следях актуалности и тн
Снежето и тя милата малко не е помагала с руския език и английския
Рени,Галето и още няколко момичета които помня,че пишехме тук.Темата беше създадена за Керем затова така остро реагирах на искането да се добави Ханде в нея като заглавие за мен както всяка партньорка това е една спирка в кариерното развитие на Керем точно затова гледам и уважавам,а иначе Марги предполагам за ФеМир говориш наскоро си припомних някои сцени навремето колко нерви съм изкосила за тия двамата
Голями времена бяха...,но тя Сърма Янък и другата птица обичат да си играят с нервната ми система
Керем е такъв момичета ако до сега не сте го забелязали ще ви го кажа може да стои мирен максимум 5 минути в кадър като човек който е правил гифчета и тн доста съм запозната с това нещо особено Бейяз го беше пръснал от подигравки на времето той вътрешно може и да се засяга,но не го показва затова и много хора му казваха
"Мръсен долен американец ходи си в Америка!" И какви ли не още мръсни обидни думи малко постове не съм ляла в защита на Керем из туитър след Керем така защитавам само новото бубе някой трябва ме жегне всячески за да съм зад него,а Керем е успял и това,че е направил грешка за мен с този проект за него си е плюс в кариерен и паричен план ,а за драма говоря за нещо като силна любовна драматична история и определено един психопат пианист мечтая да видя от Керем с ръка на сърце го казвам,че това ми е мечтаната роля!

Ето го интервюто....друга партньорка на Керем която много харесвам е във видеото - Бурджу Бириджик искрено бих искала да им се засекат пътищата отново проектно! Чиче Алтан и той е вътре.И стига с това Блек Роуз - Диди съм за тези които не знаят

# 520
  • Пазарджик
Здравейте!

Разбрах, че има превод на последния епизод, може ли линк към него?

ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ еп.16 Бг.суб.
https://askim-bg.com/video/YRHB682W89RK/POChUKAY-NA-V..
https://ok.ru/video/2010697632439
https://vk.com/videos252262912?section=album_5&z=..
https://waaw.to/f/jeJSiaxgzvZd
Превод и субтитри: GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata

# 521
  • София
И аз харесвам страшно много Ханде. Отначало бях повече въодушевена от Керем, но с течение на епизодите Ханде ме спечели. Страхотна е, много красива, нежна и някак деликатна и ефирна.

Привет момичета! Flowers Hibiscus

Присъединявам се към групата на тези, които харесват Ханде Ерчел, въпреки че това отдавна е известно на пишещите в темата! Харесвам я като визия, като поведение, като чисто човешките качества, които показва! В тази връзка, една новина свързана с нашата чаровница:

Скрит текст:

Вече има 17 млн последователи! Нека има и хейтъри, няма да успеят да стигнат тази бройка (ако това е начина им на живот, ако хейта ги храни и задоволява егото им, нека си хейтват!)! Ние просто ще ги игнорираме (с усмивка)! Grinning

Druon77, благодарност за интригуващата информация за хортензията! Знаех, че си променя цвета (виждала съм го при градинските хортензии), но определно не бях чела/чувала, че това става и когато са увехнали!

Хубава вечер и спокойни сънища, момичета! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:41 от nrgmama

# 522
Нали искаха поза от снощи ето я

# 523
druon77, много ти благодаря за интересната информация за хортензията! Айше Кутлу беше изградила образа на Санем в "Ранобудна птичка" като момиче, което е сътворило парфюм с божествен аромат. За да направиш това, трябва да разбираш от етерични масла, както и от растенията, от които се извличат. Вероятно,  самата сценаристка има интереси в тази област и умело ги използва. Много обичам, когато в книга, филм, сериал има интригуващи и символични препратки. Това ми обогатява знанията и отваря врати за нови интереси и хобита.

Прочетох дискусията за ромком и драма. Замислих се какви стилове книги и филми съм предпочитала в живота си дотук и останах изненадана, когато открих, че в зависимост от възрастта съм променяла харесванията си и навиците си. Направете същото за себе си и ще видите, че ситуацията, в която сте определя вкусовите ви предпочитания. Имам много стрес свързан с интересната ми и отговорна работа. Това е причината да търся разведряващи, предизвикващи усмивка и мъничко тъга (колкото да е интересно), книги и филми. Тежките драми ще ме доубият и вкарат в кахърна депресия. Не, благодаря! Достатъчен ми е света навън.

nrgmama, обожавам Ханде все едно, че ми е дъщеря. Гледах я в драматична роля в "Азизе" с Буура Гюлсой и страшно много ми харесаха. Бяха химични, колкото с Керем в момента. Напрежението, когато се поглеждаха, можеше да се реже с нож. Жалко, че на турския зрител не може да се угоди. В "Халка" игра, точно когато загуби майка си и пред очите ми се стопи буквално. Изчезнаха ѝ закръглените бузки. Лицето ѝ се промени. За съжаление, на милото момиченце му се наложи много бързо да порасне. Знам каква е тази болка - тя никога не отминава или намалява. Ханде излъчва ведрост, радост, а си представете, какво ѝ е, когато е сама с болката си.

Много ѝ завиждат за всичко онова, което е и затова са тези хули и пошлости по неин адрес. Злобата и завистта, за съжаление, явно скоро няма да умрат. Или поне докато има успели, талантливи и красиви хора! Същото важи и за Керем, разбира се! Представяте ли си, как се чувстват конкурентите му! Дошъл от САЩ и ги победил на тяхна територия! Мисля, че хубавото и стойностното ще побеждават винаги завистта и злобата! А тези, които ги изпитват, мога само да съжалявам, че губят ценно време, вместо да се самоусъвършенстват, правейки нещо полезно!

Бърборанке, миличка, имам син на около твоята възраст. Харесвам и обичам много поколението ви! Цветни, интересни, знаещи, можещи - децата на новото хилядолетие! Стиловете виждам как ги сменяте като настроенията и само се забавлявам! Бъдете себе си и не се влияйте от чуждото мнение! По този повод в някой друг пост, че този стана много дълъг ще ви разкажа една притча.

x BlackRose x, много ти благодаря за всеотдайността, с която правиш всичко възможно темата за твоя любимец да бъде толкова интересна! Керем е универсален боец! Като ръкавица му пасва всеки жанр и стил. Разкошен е в пресъздаването на влюбен, тъжен мъж. Предполагам, че милиони жени искат да го утешат! В момента, обаче, това удоволствие има единствено Ханде Ерчел!

# 524
  • Пришълец
Диди, Wink разкри ме. За ФЕмир говоря наистина, мислех че от тук присъстващите само Бърборанка би се сетила кои са, но съм в грешка явно.
Да, покрай ФЕмирите я чух песента Ексик, харесва ми и до днес. Какви времена бяха. Аз тях бих могла да нарека ”златни”. Покрай онази любима двойка прописах във форума, научих разни полезни неща от хората пишещи тук, събирах си информация и от теми, в които не пиша. Но, да. На този етап и аз като теб поради липса на време, понякога желание, не се свъртам много.
Абсолютно съм съгласна - важен е начина по който се пише, спазването на добрият тон и зачитането на различните мнения /само да не са твърде крайни и съдържащи обидни квалификации/.
Ами не знам защо си мислех, че не е много уместно да се обръщам по име след като никой друг не го прави. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ехх, долен американец ли го наричали Керем. Няма как да харесаш някого, когото не разбираш. Факт. Доста е далеч от разбиранията на масовия турчин...

Мира, върнах лентата назад.Grinning О, да, предпочитанията се менят с годините и ситуацията. От младежки сериали преминах рязко към драми и сега съм на съвсем различна честота - романтична комедия. Действа ми разтоварващо и ме провокира да бъда пак словоохотлива, да забелязвам и да се радвам на малки неща. Понякога човек изпитва остра нужда от точно такъв вид бягство от ежедневието си.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 01:47 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт