Това не съм аз направо
Тоя жанр винаги съм го приемала с леко пренебрежение, не е моето просто, вместо смях ми предизвикват раздразнение, а уж съм човек с чувство за хумор... Радвам се за Керем, че е предприел нещо различно. Актьорът има нужда от развитие, от по-различна изява. След драмите следват романтични комедии или исторически продукции. А това нашето е романтика с привкус на драма, не е кухо откъм съдържание. Да, първоначално бях привлечена от двойката ама и историята не ми е някаква супер изтъркана....
Първо, стопли ми сърцето с обръщението си към всички нас - маргаритки и второ, описала си така добре собствените ми мисли за Ханде и Керем. Може и нищо да няма помежду им, те си знаят, ама ”очите не лъжат”, освен ако той всичките си колежки не ги гледа така
Може да си е плод на моето въображение, знам ли, ама сякаш всеки от тях потъва в очите на другия, за миг губят представа за време и пространство, абе направо наблюдаващите ги почват да се чувстват излишни
Как го овладяват това наелектризиране - да се чуди човек 

Thebursin, добре дошла при нас!

а когато може да се справяш добре във всякакви роли никой не може да те бутне
В случая ролята на Серкан дори не мога да я определя като комедийна, тя си е повече драматична . Героят е с доста проблемно детство, натоварено ежедневие , интроверт , с леки мании клонящи към ОКР и хопохондризъм
Знаете ли колко му е трудно да не се смее на смешните сцени, защото Серкан е дърво и не трябва да се смее
Той самият казва в лайфовете , че би му се искало да изиграе ролята на Ердем 

еми права си , като си права, права си 
много , много символики има в този сериал и нищо не е случайно, всяка картина на стената, статуетка на бюрото, всяка разказана легенда уж ей така между другото , всяка песен пусната за фон, всичко, всичко образува една цялостна прекрасна картина

разкри ме. За ФЕмир говоря наистина, мислех че от тук присъстващите само Бърборанка би се сетила кои са, но съм в грешка явно.
О, да, предпочитанията се менят с годините и ситуацията. От младежки сериали преминах рязко към драми и сега съм на съвсем различна честота - романтична комедия. Действа ми разтоварващо и ме провокира да бъда пак словоохотлива, да забелязвам и да се радвам на малки неща. Понякога човек изпитва остра нужда от точно такъв вид бягство от ежедневието си. Препоръчани теми