Отново е сряда, нашият ден.
И, разбира се, аз съм засипана с работа и срещи по закона на всемирната гадост. В другите дни от седмицата всички спят и точно в сряда се събуждат, сещайки се за мен и всичко им е спешно... Ама нейсе. Довечера, за съжаление, ще мога да гледам и да ви чета след 21 часа, но... Пожелвам ни един интересен, смешен, романтичен и вълнуващ епизод. Висок рейтинг. Широки усмивки. Едни прекрасни Еда и Серкан, както винаги, и една целувка накрая на серията. 
Към днешна дата не мога да си обясня защо. Сериалът, историята, жанрът са много далеч от мен в момента. И със сигурност не бих загледала подобен филм сега, не казвам отново, защото нищо не се знае за в бъдеще. Всяко нещо с времето си. Сега съм на вълна романтични комедии или романтични драми, Почукай на вратата ми се вписва идеално в този ми свят и ми е баш по вкуса. Да са ни живи и здрави всички замесени, ние покрай тях също и по-дълго време да се радваме заедно.

Лично мнение, разбира се... 

, намерих едно забавно клипче 
)
Фен базата ни е просто страхотна.
Явно споделяме обща доагноза не само в групата, ами и с чужденците.
, намерих едно забавно клипче 
)
По-див е от мен, но това е чудесно, защото никога не скучаем. Много сме различни, но се допълваме чудесно. Научих се да не се заричам. Вкусовете на човек някак си отстъпват пред любовта и не играят роля там. И понеже в зодии вярвам - бях се настроила каква трябва да е моят партньор. Е, познайте - и със зодията не уцелих, ама какво от това?!
Препоръчани теми