Отговори
# 555
  • София
Здравейте, момичета! Flowers Cherry Blossom Отново е сряда, нашият ден. Simple Smile И, разбира се, аз съм засипана с работа и срещи по закона на всемирната гадост. В другите дни от седмицата всички спят и точно в сряда се събуждат, сещайки се за мен и всичко им е спешно... Ама нейсе. Довечера, за съжаление, ще мога да гледам и да ви чета след 21 часа, но... Пожелвам ни един интересен, смешен, романтичен и вълнуващ епизод. Висок рейтинг. Широки усмивки. Едни прекрасни Еда и Серкан, както винаги, и една целувка накрая на серията. Heart

Толкова много сте писали. Снощи си легнах в 00:30 часа и преди час отварям темата, изписали сте две страници и половина. Евала! С интерес ви чета и имам много какво да добавя, но не знам кога ще смогна.

Специално за Маргарита ще напиша няколко реда, които слагам в спойлер, че на са баш по темата. Simple Smile
Скрит текст:
Когато загледах Огледален свят, бях на 21, спомням си с какво вълнение гледах този сериал. Бях обсебена от него. Така и не им простих за финала, и за последвалия нелеп трети сезон. Обожавах ФеМир. Ето тогава гледах драми и дори не бях чувала за жанра романтична комедия. Харесвах сериали, които разказват за драматична, голяма, истинска и всепоглъщаща любов. Мечтаех за такава. Бях влюбена в Емир, захаресвах Чаатай покрай тази роля, но пораснах и успявам да диференцирам актьор от герой. Например, харесвам Серкан, но обожавам Керем. И по-скоро симпатизирам на Серкан, защото е изигран от Керем. Не знам дали бих го харесвала, ако друг актьор го играеше. Но не мога да сравнявам любимите ми двойки - ФеМир и ЕдСер. Чувствата и мислите ми, свързани с тях, са съвсем различни. Будят различни емоции в мен. Към днешна дата по-любими са ми ЕдСер, но това е, защото съм пристрастна и го знам. В момента съм омагьосана от нашия сериал и това замъглява доста съзнанието ми. Обективната ми преценка се губи. Трябва да мине време. Поне година, за да мога да споделя безпристрастно мнение и оценка. Но навремето бях също толкова зарибена по Огледален свят. Simple Smile Към днешна дата не мога да си обясня защо. Сериалът, историята, жанрът са много далеч от мен в момента. И със сигурност не бих загледала подобен филм сега, не казвам отново, защото нищо не се знае за в бъдеще. Всяко нещо с времето си. Сега съм на вълна романтични комедии или романтични драми, Почукай на вратата ми се вписва идеално в този ми свят и ми е баш по вкуса. Да са ни живи и здрави всички замесени, ние покрай тях също и по-дълго време да се радваме заедно. Heart

# 556
Според вас това кукла ли е или истинско бебе?

Мислех, че е истинско, но в Туитър са на мнение, че е кукла и е някаква игра на психоложката ...

# 557
  • Кърджали
Като четох озета, баш трябва да си е истинско, на семейството собственици на къшата, която ще ремонтират  Серкан и Еда. Явно ще ги помолят да го гледат, знам ли... Довечера ще разберем...

# 558
Но ситуацията с Ханде ми напомня на тази с Анджелина Джоли и нейното непрестанно подценяване. Красива била, добра била (заради всичките й благотворителни каузи), но като актриса - нищо особено не била.

В очакване на днешния епизод.... Да се изкажа и аз по темата за Анджелина Джоли... Нейното име стана нарицателно за красива жена... Само аз ли не виждам колко е красива?!  Казват, че на "вкус и цвет, товарищ нет", ама... За да не се счита за хейт, ще сложа моето мнение в спойлер.

Скрит текст:
С тези изпъкнали челюст и скули, широк анфас и малко носле.... най-малкото ми се вижда несъразмерно оформено нейното лице...Обаче един като каже ,че е красива и още десет го повторят, и ... всички останали започват да го вярват и да поклащат одобрително глава... 

И ако трябва да сравня Ханде с Анджелина, поне за мен, първата ще спечели ябълката за по-красивата от двете...Flowers Apple Лично мнение, разбира се...

# 559
Здравейте, в нашия ден, мили момичета,

Прекрасни сте! Много благодаря за страхотните постове! Както mikipoli подчерта, пристрастихме се към темата, мненията и споделените емоции! И при мен е така!

Aлекcандрa, предварително ти благодаря, миличка, за всичко, което правиш за нас! Нека живота да ти връща многократно направеното добро и да бъдеш ти и всички, които обичаш, много здрави и щастливи!

Диди, много благодаря за видеата! Изгледах ги с голям интерес и вече си подредих как ще изгледам филмографията на Керем Бюрсин.

s...v, разкошен пост за "Малкия принц" и нашата приказка, както винаги!

mi_si, много благодаря за инфото от мрежата!

Бърборанка, пак имаме допирни точки с теб! Май съдбата не ни е срещнала случайно! То, всъщност, нищо случайно няма в този живот! Във връзка с "Огледален свят", гледах тийзер за нов сериал "Моята лява страна" и мисля, че сюжета ще наподобява на него. Кастът е от много красиви артисти. Мернах и Джансел Елчин.

Ето линк: http://tvnovellas.blogspot.com/2020/07/blog-post_81.html

Неслихан Йелдан ще започне свой собствен бизнес с мода: http://tvnovellas.blogspot.com/2020/10/blog-post_76.html. Много ми харесва тази жена. Само като си помисля, че сме връстнички! Вдъхновявам се от начина по който изглежда и започвам да се въодушевявам да спортувам и аз! Прекрасна е!

"Пореден сериал пада жертва на ниските рейтинги в Турция! "Дума на честта" (Şeref Sözü) е заглавието, което не успя да привлече очаквания висок интерес и се провали, поради което ще бъде финализирано преждевременно. Развръзката на драмата, оглавявана от Толгахан Сайъшман, ще бъде показана по ShowTV още тази сряда, 4 ноември, в едва 4-тия ѝ епизод." - за последно днес сме конкуренция! Жално ми стана за неосъществената история! Аман от тези рейтинги!

mury9, на мен също Ханде ми харесва много повече от Анджелина Джоли! Сравнявам Ханде с Туба по хубост, вживяване в ролите и имам много висока оценка за актьорските им изпълнения! Двете имат разлика около 10 години във възрастта, но на Туба не ѝ личи изобщо. Като гледам Неслихан Йелдан и лелята на Еда, актрисата Еврим Доан, започвам да мисля, че са намерили някакъв алхимичен начин да спрат времето! Разкошни жени!

Хубав ден и до скоро!

# 560
# 561
# 562
Elinor0680 и Бърборанка,

това е по времето на "Великолепният тандем", когато Керем и Ибо играха турската версия на Танго и Кеш.

Бяха страхотен тандем заедно с Йойко и Йозге. Спряха ги много рано, но на мен си ми харесваха!

Бяха изключително забавни!

# 563
# 564
Довечера нали ще сме на бебешка тематика Gift Heart , намерих едно забавно клипче Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1323948041519484928
П.С. Би трябвало да се отвори на всички, дори и да нямат регистрация в Туитър (проверих от служебния телефон Simple Smile)

# 565
  • София
Велико! Joy Фен базата ни е просто страхотна. Heart Явно споделяме обща доагноза не само в групата, ами и с чужденците. Simple Smile
Довечера нали ще сме на бебешка тематика Gift Heart , намерих едно забавно клипче Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1323948041519484928
П.С. Би трябвало да се отвори на всички, дори и да нямат регистрация в Туитър (проверих от служебния телефон Simple Smile)
Иначе да допълня - и аз съм си пристрастена. Както към сериала, така и към темата, към Керем, към музиката от филма. Като споменах музика, да ви поздравя с една песен, която чух в МГ. Много ми харесва и често си я слушам. Simple Smile
https://youtu.be/9dQAWxxWTVI

# 566
Добър ден, момичета,
Най-сетне е сряда.
Като говорим за Великолепният тандем се сетих за една от любимите ми сцени в сериала.
Така съм се смяла, Керем няма равен да играе ревнивив герой.

Слагам и бг превода на Аским на епизода (сцената е около 1:23:00 минута)
https://askim-bg.com/video/BXN4KG87O6RS/VELIKOLEPEN-TANDEMm-is01e04

# 567
Хич не ги подозирам в нищо Ханде трябва да се изруси или поне да има доказателствена руса снимка
Колкото до бакъшите Ханде повече гледа като котка в месарски магазин

# 568
Диди, казваш, че Керем си пада по блондинки! Знаеш ли колко много приятели и колеги имам, които се ожениха/омъжиха, включително и аз, в това число, точно за хора, за които твърдяхме, че не са наш тип.

Да ме извинят русичките, но пред чара на едни големи и изразителни черни очи още никой не е устоял!

Специален поздрав за всички вас, прекрасни момичета:

https://www.youtube.com/watch?v=4ZIFhJ6fyzk

Изпълнението е на Ivan Rebroff, born as Hans-Rolf Rippert, (31 July 1931 in Berlin, Germany  -- 27 February 2008 in Frankfurt), was a German singer, allegedly of Russian ancestry, with an extraordinary vocal range of four and a half octaves, ranging from the soprano to impressive bass.

Очи чёрные, очи жгучие,
Очи страстные и прекрасные!
Как люблю я вас! Как боюсь я вас!
Знать, увидел вас я не в добрый час!

Очи чёрные, жгуче пламенны!
И манят они в страны дальние,
Где царит любовь, где царит покой,
Где страданья нет, где вражде запрет!

Не встречал бы вас, не страдал бы так,
Я бы прожил жизнь улыбаючись.
Вы сгубили меня, очи чёрные,
Унесли навек моё счастие.

Да допълня, че и Керем много се радва на Ханде! Не само от тези снимки. Чакам ги с нетърпение! Да идва по-бързо тази вечер!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 15:04 от Mira07

# 569
  • София
Слагам в спойлер следващите редове, че не са по темата, но са провокирани от размисли в нея. Simple Smile
Скрит текст:
Аз самата съм живо доказателство, че човек не трябва да се зарича. Постоянно животът ме учи на това. Пример от личния ми живот - винаги съм харесвала високи мъже, над 1.85, с атлетични тела, без прекалено много мускули, с тъмни коси и светли очи, по възможност сини, харесвам красиви мъже, но красотата е субективно понятие все пак. За мен колкото по-мъжествен е един мъж, толкова по-кравив е. Винаги съм си представяла мъжът до мен да е бизнесмен, сериозен, обран, да ме заземява, защото аз съм чисто луда. И ето ви парадокс - влюбена съм и сгодена за мъж, висок 1.83, с кестенява коса и кафеви очи. Изключително мускулест - можеш да учиш анатомия по него. Не е някой културист или батка, но спортува много. Има физиката на Керем. Типичен красавец е, че чак понякога се комплексирам. Но е по-скоро сладникав тип, какъвто уж не харесвам. Абсолютно хипи е, макар и да е суетен мъж. Знам - двете неща взаимно се изключват, ама... И той като мен е много противоречива личност. Wink По-див е от мен, но това е чудесно, защото никога не скучаем. Много сме различни, но се допълваме чудесно. Научих се да не се заричам. Вкусовете на човек някак си отстъпват пред любовта и не играят роля там. И понеже в зодии вярвам - бях се настроила каква трябва да е моят партньор. Е, познайте - и със зодията не уцелих, ама какво от това?! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт