Да, не мога да си кривя душата. Виждала съм и по-талантливи актриси от Ханде. Или по-точно казано - по-въздействащи актриси от Ханде, защото коя съм аз да оценявам нечий талант и да го сравнявам с друг?! Но ситуацията с Ханде ми напомня на тази с Анджелина Джоли и нейното непрестанно подценяване. Красива била, добра била (заради всичките й благотворителни каузи), но като актриса - нищо особено не била. Добре де, щеше ли да има Оскар и да е една от най-популярните актриси евър, ако не ставаше за тази професия?! Соре, лирическо отклонение, нале. Ама много се дразня на хейтърите. Но те толкова си могат. Храна за душата им е да обидят някого. Да не им обръщаме внимание. Ханде се развива и, както сами виждаме, в ролята на Еда е повече от убедителна. 
нейната популярност също е започнала от конкурс за красота като на много други актриси . Имаше в ютуб клипчета от мис Турция за последните 30г кои момичета са били избрани и общо взето от всеки конкурс излизат по 1-2 актриси после 

Не се изненадвам. Знам, че фен базата на Джан е нещо страшно. Но съм приятно изненадана от резултата на нашето момче и, че е толкова добре оценен. Браво! Започвам да си връщам надеждата, че хората все пак имат вкус.

Момчетата ми да се харесват друго не искам! Някои откриватели пък на куйрука пуу язък как така се случило значи...
Да се върна на гласуването - верните фенове на Джан да ме прощават, но Еда и Серкан са двойката на 2020. Нека не си кривим душата. Както аз бих признала някои очевидни неща - нека признаем и това. Ще дам следния пример - огънят между Еда и Серкан ще стопли цял град, а този между Езги и Йозгюр беше потушен от първите пламъци между Озан и Дениз. Гледах Мистър грешен и химията между второстепенната двойка беше по-силна от тази между ГГ. 
) и за това не ѝ го давам. Не съм я гледала другаде, но в началото бях малко разочарована като я видях на промото, не ми се стори достатъчно хубава за Керем 
Ето, например, аз харесвам страшно много Ханде на външен вид. Много ми е нежна, красива и женствена. Дори в момента не мога да се сетя за друга актриса, която толкова да харесвам на външен вид. Освен това ми изглежда естествена. Дори да си е правила нещо, не си личи, ни ми е пластмасова.
Показах я на една приятелка, страхотен фен на Чукур и на Дилан Чичек, като видя Ханде - се прехласна като мен. Каза, че е голяма красавица и веднага я последва в социалните мрежи. Каза, че дори сериала ще гледа, защото обича да гледа красиви хора на екран.
Мама, например, ми се чуди какво постоянно вися на телефона (нещо много нетипично за мен) и й разказах за нашия сериал, тема и т.н. Показах й Ханде и Керем и тя каза: “Хъ, не ми харесват. Тя не е нищо особено. Той е рижо. Не са мой тип и двамата.” И, разбира се, отнесе една лекция от мен... Това е, защото ми е майка и знам, че ще ме изтърпи. Но на случаен човек, просто ще се усмихна, защото подкрепям израза “на вкус и на цвет, товарищей нет”. 

Препоръчани теми