Отговори
# 495
  • София
Такива разбирачи най-много ги обичам. Но аз не съм хейтър. Почитател съм само на градивната критика и то, ако ми е поискана. Wink Да, не мога да си кривя душата. Виждала съм и по-талантливи актриси от Ханде. Или по-точно казано - по-въздействащи актриси от Ханде, защото коя съм аз да оценявам нечий талант и да го сравнявам с друг?! Но ситуацията с Ханде ми напомня на тази с Анджелина Джоли и нейното непрестанно подценяване. Красива била, добра била (заради всичките й благотворителни каузи), но като актриса - нищо особено не била. Добре де, щеше ли да има Оскар и да е една от най-популярните актриси евър, ако не ставаше за тази професия?! Соре, лирическо отклонение, нале. Ама много се дразня на хейтърите. Но те толкова си могат. Храна за душата им е да обидят някого. Да не им обръщаме внимание. Ханде се развива и, както сами виждаме, в ролята на Еда е повече от убедителна. Simple Smile
Общо взето коментарите за нея бяха , че е сладурана , ама не става за актриса и да ходи да си сменя професията Grinning нейната популярност също е започнала от конкурс за красота като на много други актриси . Имаше в ютуб клипчета от мис Турция за последните 30г кои момичета са били избрани и общо взето от всеки конкурс излизат по 1-2 актриси после Joy

# 496
Ето какво е направило впечатление на феновете от Туитър Simple Smile

А тук, който желае може да гласува за Ханде/Еда, Керем/Серкан, за нашия сериал, и за двойката Еда/Серкан (може да се гласува през 24 часа)
The best actor: http://thebestpoll.com/the-best-actors-of-turkish-tv-series-2020/
Тhe best actress: http://thebestpoll.com/the-best-actresses-of-turkish-tv-series-2020/
The best couple: http://thebestpoll.com/the-best-couples-on-turkish-tv-series-202 … _dIE4-gyDqw34p0vc
The best dizi: http://thebestpoll.com/the-best-turkish-tv-series-of-2020/

# 497
А отстрани пише - 75 епизода по 45 минути? - това колко епизода прави, докъде сме?

Около 25 оригинални серии, но със сигурност  ще са повече Heart Eyes

Аз забелязах,  че Ханде няма пръстени и гривни,  но пък Керем има 4 гривни и 3 пръстена Joy

# 498
Добър вечер, момичета,

Още не съм ви прочела, но искам да споделя презентацията на Madd Entertainment за международния пазар на нашата приказка:

https://vk.com/feed?z=video-62825587_456241328%2Fb635a4dd91df706 … _-62825587_316919

# 499
  • София
Гласувах и виждам, че Керем е на второ място след познайте кой... Джан Яман! Joy Не се изненадвам. Знам, че фен базата на Джан е нещо страшно. Но съм приятно изненадана от резултата на нашето момче и, че е толкова добре оценен. Браво! Започвам да си връщам надеждата, че хората все пак имат вкус. Simple Smile

Обожавам мъже с пръстени. Има нещо адски секси в това. Много харесах целия аутфит на Керем от вчера. Дънките, ботите, палтенцето. Мъж, та дрънка. И не че нещо, ама ме сърбят ръцете да пусна снимка на моя мъж, за да видите колко си приличат по стил и физика (в лице нямат общо), но моят човек ще ми се разсърди. Sweat Smile

При актрисите ми беше леко трудно за коя да дам гласа си, защото харесвам много Неслихан, Джансу и др. Но гласувах за нашето момиче от абсолютно пристрастие и солидарност, признавам си. Но пък тя е на първо място, следвана от Йозге. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 21:47 от Бърборанка с розови очила

# 500
Бърборанке, аз съм на мнение,че това не дизито и за двамата,но като чифте хората ги харесаха.Искам да го кажа,че много бях против това решение на Керем да играе в подобен тип сериал аз въобще не ги уважавам тези сериали или донякъде гледам ,а сега просто гледам без да влагам ни чувства ни емоция....мястото на Керем е в драмата и в леките сцени които тук има се вижда градивно това нещо
Дано някога го разбере.Наистина искрено се надявам нищо ,че е слушал френдове няма лошо,но то всичко го свеждат до двойката в лятните дизита така беше и с ГБ навремето много рядко ми се случва да гледам летен сериал ама наистина с голям интерес ,а искам да кажа,че тази година все гледам нещо заради някой или за да минава време....за мен няма ли интрига,драма и нещо което не може ме докосне не е моето дизи,но си остава в главата в паметта и тн....Ханде е позитивна и сладка,но толкова наистина просто е далеч от моя капацитет за актриси и не само тя ,а много други имена които са меко казано надуто преувеличени няма нужда да се обижда по Ханде и в Т съм го казвала,но никога не съм крила и какво мисля! Накратко никой да не се съмнява в фенлъка ми мога да изтърпя всякакъв вид боза с Керем доказала съм се вече...

ПП:Гласувах в анкетата абе нямам нищо против Джан ама не сме една кръвна група и с него,но друго ме зарадва другото ми бубе е в топ 5 Simple Smile Момчетата ми да се харесват друго не искам! Някои откриватели пък на куйрука пуу язък как така се случило значи...

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 21:48 от x BlackRose x

# 501
  • София
Видях, че сме на второ място за най-добра двойка и за най-добро дизи. Няма да си кривя душата, не претендирам за първо място сред дизитата. За мен това е нещо много субективно. Аз, например, предпочитам ромкомите и следя предимно такива сериали. Бягам далеч от тежките драми - без значение семейни, исторически или криминални. За разлика от теб, черна розичке, много се радвам, че Керем се е съгласил да участва в този проект. Може би си права, че огромният интерес към сериала се дължи на двойката Еда - Серкан / Керем - Ханде, а не толкова на сценарий, но за мен това е стъпка напред в развитието на Керем. Той показва невероятен потенциал и, че може да играе еднакво добре всичко. Относно Ханде, малко по-нагоре го написах. Да, гледала съм по-въздействащи ми актриси, но в никакъв случай не я подценявам и смятам, че, ако не я биваше - нито играта на Керем, нито химията им би спасила сериала. Щеше да си проличи, че не й се получава, но тази роля й пасва идеално и аз лично виждам развитието й с всеки изминал епизод. Тя може да не е многопластова актриса като Керем, но такива роли й се отдават. Wink Да се върна на гласуването - верните фенове на Джан да ме прощават, но Еда и Серкан са двойката на 2020. Нека не си кривим душата. Както аз бих признала някои очевидни неща - нека признаем и това. Ще дам следния пример - огънят между Еда и Серкан ще стопли цял град, а този между Езги и Йозгюр беше потушен от първите пламъци между Озан и Дениз. Гледах Мистър грешен и химията между второстепенната двойка беше по-силна от тази между ГГ. Simple Smile

п. п. Много хубаво го определи, черна розичке - и аз нямам нищо против Джан, но не успява да ми въздейства той, не сме една кръвна група (както ти писа), въпреки че сме родени на една дата! Grinning

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 22:00 от Бърборанка с розови очила

# 502
Много любима песен ми е това доста е паснала на Еда и Серкан

# 503
https://www.youtube.com/watch?v=NL9nAYIMxfI
едно интересно интервю на Керем Бей.
Тази вечер на лайфа не ми хареса, че си играеше с ципа на ботуша и се скъса да си потрива глезена.
Намирам го за грозно и нехигиенично. Предполагам, че е от притеснение. Просто нямаше как да си пъхне ръцете в джобовете.Той си  се е стеснителен и много "ъъъъ"-ка когато говори без сценарий.
Ханде смятам, че разбира английски език, но не е практикувала говорене и за да не допусне грешки, заради които утре да я разпънат в мрежата използваше преводач. Сякаш разбираше какво говори Керем.

# 504
  • Кърджали
И аз минах и гласувах в анкетата. Джан Яюан също не е мой тип актьор, гледала съм го малко, ама грам не го отразих.
На Керем тази роля му пас а перфектно, но и за мен силата му е в драматичните роли. Но бих го гледала във всичко, може би освен някоя истинска комедия (просто не обичам комедии, действат ми дразнещо, изнервяшо). Ама като казвам че силата му е в драмите, нямам предвид нещо ужасно тежко, анадолско, дето жената е като някаква вещ (той в такова няма и и да играе де), ами просто някаква леко драматична любовна история, силни емоции и чувства, любов (ама да вземат режисьор, дето не го е страх да показва целувките), смислен сценарий, силни герои..
За Ханде, не е лош актриса, писах го вече.. При мен ксто че ли при актрисите се получава так че някои в една роля много ми харесат, в друга г се чудя кво съм ѝ харесала на тази. Засега май само Джансу Дере се се слупв в който и филм да я гледам, да я харесам ( позяпах малко от. Sadaktsız,). Но виждам как Хнд със всяка серия по израства и се надявам и в следващите ѝ проекти да ми хареса
А чисто физически - за мен е много красива.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 22:29 от Aлекcандрa

# 505
paterina, недей така - и Керем, и Ханде са прекрасни. Не мога да преценя кого харесвам повече....
Хора всякакви, вкусове и мнения всякакви...

Аз пък, чисто физически, не харесвам Ханде, просто не е мой тип (ако може да се каже, че имам тип при жените Wink ) и за това не ѝ го давам. Не съм я гледала другаде, но в началото бях малко разочарована като я видях на промото, не ми се стори достатъчно хубава за Керем Joy
Но разочарованието ми не трая дълго. Еда бързо ме плени, дори на моменти ми харесва как изглежда Wink

# 506
  • София
paterina, абсолютно подкрепям! Аз го казах с усмивка и намигване по-скоро. Не се опитвам да убедя никого в нищо, просто споделям моята позиция по въпроса. Ясно ми е, че хора има всякакви, вкусове има всякакви и мнения - всякакви. И уважавам всяко едно виждане, стига да е казано възпитано и да не обижда никого. Simple Smile Ето, например, аз харесвам страшно много Ханде на външен вид. Много ми е нежна, красива и женствена. Дори в момента не мога да се сетя за друга актриса, която толкова да харесвам на външен вид. Освен това ми изглежда естествена. Дори да си е правила нещо, не си личи, ни ми е пластмасова. Simple Smile Показах я на една приятелка, страхотен фен на Чукур и на Дилан Чичек, като видя Ханде - се прехласна като мен. Каза, че е голяма красавица и веднага я последва в социалните мрежи. Каза, че дори сериала ще гледа, защото обича да гледа красиви хора на екран. Sweat Smile Мама, например, ми се чуди какво постоянно вися на телефона (нещо много нетипично за мен) и й разказах за нашия сериал, тема и т.н. Показах й Ханде и Керем и тя каза: “Хъ, не ми харесват. Тя не е нищо особено. Той е рижо. Не са мой тип и двамата.” И, разбира се, отнесе една лекция от мен... Това е, защото ми е майка и знам, че ще ме изтърпи. Но на случаен човек, просто ще се усмихна, защото подкрепям израза “на вкус и на цвет, товарищей нет”.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 22:32 от Бърборанка с розови очила

# 507
Тази песен днес я чух като разглеждах за нещо ново от нашите.  Green Heart

оригинала

Скрит текст:

И аз харесвам страшно много Ханде. Отначало бях повече въодушевена от Керем, но с течение на епизодите Ханде ме спечели. Страхотна е, много красива, нежна и някак деликатна и ефирна.

# 508
Момичета , дайте линк да ги гледам щом е на английски . И аз си мисля ,че Ханде знае английски , но явно не толкова добре .Особено на фона на Керем , на когото това е вторият ( да не кажа първия ,че турския му куцаше ) език . Него и Илкер Калели съм ги признала .Керем говори като американец ,а Илкер има хубав английски акцент .Да ме извиняват другите турски актьори , ама много смешно говорят английски . Изключвам Ясемин  Алън ( наполовина англичанка , израстнала в Австралия и Фарах Зейнеп Абдула , израстнала и изучила се в Англия )
И говорейки за чужди езици , и аз като Бърборанка говоря няколко , с чужд език си изкарвам и хляба , искам да посъветвам Алекс ,да не се мъчи сама  , особено с английския , запиши се на един курс след пандемията Grinning
Радвам се за Вратата - първия ми ромком , сега вече романтична драма , желая успех и пак стискам палци за един кросоувър с Чудото Доктор Heart Eyes
Леле нашата красавица как би изглеждала до красивия д-р Ферман ,:stuck_out_tongue_winking_eye: миличкият ни чаровен Робо направо би се гътнал от ревност Joy

# 509
Turkish dizi subs са пуснали превод на вчерашното интервю на Ханде и Керем на английски и чак сега забелязах нещо. Питат ги какво мислят за празненствата, които хората организират в периода на траур и, че дори имало Хелоуин парти.
https://www.instagram.com/p/CHI8giGAHXs/?igshid=36019gqslfpf
Днес попаднах на тази статия на испански. Явно Джан Яман е купонясвал на някакво Хелоуин парти и после в бар. После дошла полиция в бара да провери дали се спазват мерките и той избягал с лодка до къщата си... Направо екшън...
https://www.divinity.es/dolunay/can-yaman-polemica-fiesta-hallow … 8_3037395068.html
North America Ten са пуснали статия за събитието на MADD Entertainment :
Определението Romatic dramedy идва от продуцентката:
https://www.northamericaten.com/exploring-turkish-drama-with-maddnext-2/

@Александра, продължавай с английския. Ще ти е много по-лесен след турския.
Аз съм учила английски след френски, доста по-активен език е заради многото глаголи и идиоматични изрази, но е лесен.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 22:51 от druon77

Общи условия

Активация на акаунт