Отговори
# 480
Рекламното клипче, което се върти от около час в Туитър:
https://twitter.com/i/status/1323680871417847809

Сега гледам рекламното клипче и ми се набиха две неща думата сезон, все едно ни предстои повече от един сезон, и думата драма:
Този сезон...

Най-добре представяща се романтична драма на годината

Съответно отидох на сайта на MADD да видя сериалчето там как е представено - понеже почна като ром-ком https://www.madd.tv/love-is-in-the-air

и тук под заглавието пише Драма? Weary
Дано да си остане ром-ком Hands Pray

А отстрани пише - 75 епизода по 45 минути? - това колко епизода прави, докъде сме?

# 481
Бърборанке, мое мнение (не ангажирам с него феновете от Туитър) да влязат в трендовете и да привлекат максимален брой потенциални купувачи и рекламодатели. Направи ми впечатление, че за първи път Германия и Франция ми излизат като държави, които се интересуват от нашето сериалче. Досега те изобщо не фигурираха никъде. Основните държави, които участват в т.нар.  "рейтинги" / "трендове" бяха Испания, Италия, Бразилия, Мексико, Турция, Русия, Хърватия .. Феновете се опитват да го вкарат в тренд в Китай и Южна Корея.  Simple Smile
Като разбера нещо ново веднага ще го споделя.

mi_si, благодаря много 💙. Интересно за липсата на интерес от Германия. Там има голямо турско малцинство. За Франция, не се учудвам. Те си гледат техните сериали (sagas и feuilletons télé са им любими), американски или английски сериали. Покрай Коледа има някоя копродукция с Италия или Германия по обществените канали.  Каналът Аrte излъчва по принцип доста европейски сериали. Дизита, теленовели и прочие не се котират. Дават теленовели само по каналите за отвъдморските територии (Гваделупа, Мартиника и т.н.). Дизита досега не съм мяркала докато си играя с дистанционното...

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 20:43 от druon77

# 482
  • In the light side of the Moon!
Много благодаря за линковете, изгледах го.

Кукличка вече е обяснила, но пускам и моето, че вече съм го написала.

Oбщо взето пиатах Керем, как са постигнали тази химия, защото имат супер много интернационални фенове и са много силно подкрепяни в социалните медии. Какъв е пътя към този успех, за това стиковане, дали е сценария или те самите или пък са работили заедно да преценят как да изградят образите, защото всички усещат, че което ни показват е истинско.

Керем горе долу каза: мисля, че са всички компоненти, сценария, моята прекрасна партньорка Ханде, продуцента, това беше нещо, което всички искахме да проработи, защото знаехме, че ако тази динамика, ако тази синергия наистина излезе по начина по който искахме, ще докосне и аудиторията. Работехме над това, Ханде и аз. Трябваше да се опознаем, не е само "нека започнем да работим", искахме да се опознаем, кои сме ние, имаме нужда да си вярваме и мисля, че това е важно за актьора да бъде способен да се довери . Ако можеш да се довериш на партьора си, ти си най щастливия човек на света, каквото и да правиш имаш някой на който да се облегнеш. Такава е и любовта, нали? Така, че всичко взето заедно е добра динамика за тези два характера.

Ханде я питаха от къде има толкова много почитатели 16 милиона и как е станала толкова известна. Всяка сряда са главна тема в социалните медии и не само в Турция, но и интернационални държави като Испания.
Незнаех, че не говори английски, тя отговори на турски, имаше преводач. Горе долу каза, че след сериала феновете и са започнали да растат много бързо и че не се чувства известна.

Боровинка и аз останах шашърдъ, че Ханде не говори английски.

# 483
  • София
Алекс, ти си истински талант - да учиш сама езици и очевидно успешно. Simple Smile На мен езиците ми вървят, говоря няколко перфектно, но съм ги учила с помощта на учители и съм живяла в чужбина, ползвам ги в работата, а както знаете - един език се учи най-добре с практика. Simple Smile

Вметвам нещо встрани от нашите любимци - пускам бТВ и какво да видя, наш Енгин като Мерт в Истанбулска невеста. И се сетих да ви споделя, че това е друг турски сериал, който много харесвам. Не можах да го изгледам от/до, голяма част от епизодите ги гледах с мишката - къде от нетърпение да видя нещо конкретно, къде от липса на достатъчно търпение към някои скучни за мен сцени. Но това е вторият сериал след нашия, който харесвам толкова откъм актьорски състав. И в него актьорите така са влезли в роля, така са се слели с образите си, че не гледам филм, а реалност. Плача с тях, смея се с тях, живея с тях. Да, филмът е типична семейна драма и няма толкова наелектризираща двойка като при нас, но е много смислен откъм сценарий и поуки за живота.

п. п. След като имаме резултати от представянето на нашите на въпросния ивент, споделете ги тук, моля. И аз, ако попадна на някаква информация в Инстаграм, ще пействам тук. Simple Smile

Пак се редактирам - МегиТео, много сладко ме прекръсти на боровинка, но ти прощавам, защото обичам боровинки, а и звучи също толкова пъстро като моя ник. Simple Smile Отговарям на кулличка - 75 епизода х 45 минути прави около 25 оригинални турски епизода х 2 часа и нещо. Но според мен това е стара информация. Мисля, че ще имаме повече от 25 епизода, като гледам как вървим. Надявам се! Simple Smile Относно жанра, Любов под наем навсякъде го водят романтична драма. Така че не се притеснявай, всеки си борави с термините, както му изнася - някъде сме ромком, другаде романтик драма. Wink

# 484

Сега гледам рекламното клипче и ми се набиха две неща думата сезон, все едно ни предстои повече от един сезон, и думата драма:
Този сезон...

Най-добре представяща се романтична драма на годината

Съответно отидох на сайта на MADD да видя сериалчето там как е представено - понеже почна като ром-ком https://www.madd.tv/love-is-in-the-air

и тук под заглавието пише Драма? Weary
Дано да си остане ром-ком Hands Pray

А отстрани пише - 75 епизода по 45 минути? - това колко епизода прави, докъде сме?
Не знам, единственото инфо, на което съм попадала, е че Италия е купила 30 + серии, но интернационални (45 мин) или турски (над 120 мин ) нямам идея. То май зависи от прословутия рейтинг Simple Smile

# 485
Само аз ли не давам Керем на Хандето?!
Не, че имам нещо против нея, но според мен са доста различни и двойката им не би изкарала дълго.  Иначе Еда и Серкан са ми Misc Bomb Nature Boom Nature Fire

Да ви кажа, бях си намислила един дълъг, никак не розов и доста критичен отговор за последните два епизода, но след фраговете прибрах сатъра, както каза Катето. Давам им още един епизод шанс и повече няма да си мълча Wink

За даването не си сама аз навремето се чудя как и на Серенай го дадох шега шега там беше друга темата...,но да не ровим в миналото...
Ха-ха-ха...Никакво даване!

# 486
Бърборанке, мое мнение (не ангажирам с него феновете от Туитър) да влязат в трендовете и да привлекат максимален брой потенциални купувачи и рекламодатели. Направи ми впечатление, че за първи път Германия и Франция ми излизат като държави, които се интересуват от нашето сериалче. Досега те изобщо не фигурираха никъде. Основните държави, които участват в т.нар.  "рейтинги" / "трендове" бяха Испания, Италия, Бразилия, Мексико, Турция, Русия, Хърватия .. Феновете се опитват да го вкарат в тренд в Китай и Южна Корея.  Simple Smile
Като разбера нещо ново веднага ще го споделя.

mi_si, благодаря много! Интересно за липсата на интерес от Германия. Там има голямо турско малцинство. За Франция, не се учудвам. Те си гледат техните сериали (sagas и feuilletons télé са им любими), американски или английски сериали. Покрай Коледа има някоя копродукция с Италия или Германия по обществените канали.  Каналът Аrte излъчва по принцип доста европейски сериали. Дизита, теленовели и прочие не се котират. Дават теленовели само по каналите за отвъдморските територии (Гваделупа, Мартиника и т.н.). Дизита досега не съм мяркала докато си играя с дистанционното...

Живея в Германия и като цяло съм засичала по един канал само индийски сериали. Тук вървят основно немски и американски продукции. А нашият сериал съм го виждала в началото в немския трендинг в youtube.

# 487
И аз забелязах думата "драма" Confused

Според мен Ханде знае английски , но се притеснява да говори (и аз бих се притеснявала да не стана за смях после , ако направя някоя грешка Joy), според мен тя разбираше какво я питат и какво отговаря Керем , освен ако не е имала и тя слушалка с преводач в ухото Joy
Ханде има много фенове в инстаграм доста преди да започне "Почукай на вратата ми", предполагам че са се увеличили след старта на сериала , който ги следи може да каже с колко точно , но си бяха двуцифрено число и преди Joy Но колкото е харесвана,  толкова е и критикувана, много кал се сипеше по нея до съвсем скоро... Аз лично съм й фен и следя кариерата й от 2015-2016г Blush

# 488
  • София
Мики, така е! Чела съм, че Ханде е най-следваната турска актриса. Мисля, че при старта на сериала имаше около 14 милиона последователи. Така че не са се увеличили кой знае колко в следствие на сериала. Но при Керем бая се вдигнаха - бяха около 2.5 милиона преди началото на сериала, сега са 5.5, което прави двойно в неговия случай. При Ханде пак с толкова са се увеличили (около 3 м повече), но при нейните 14 м и сегашните 16.9 м разликата не е толкова голяма. Simple Smile

Не разбирам защо не са я харесвали, честно казано. Какво да не й харесваш?? Млада, усмихната, позитивна, талантлива, добродушна, непринудена... Simple Smile

# 489
  • In the light side of the Moon!

Пак се редактирам - МегиТео, много сладко ме прекръсти на боровинка, но ти прощавам, защото обичам боровинки, а и звучи също толкова пъстро като моя ник. Simple Smile 

Ох Боже мили, извинявай....
Преди години имах една дружка съфорумка Боровинка , та сигурно тя ми е влязла в главата.

# 490
Да ни е честито, вече официално не сме ром. - ком,  а романтична драма Simple Smile
Няма лошо, важно е да сме в играта ...
"Romantic dramedey"

# 491
  • Кърджали
Бърборанке, там ми е проблема на мен, че няма къде да го практикувам. Извън училище не съм го учила английския, а в училище нищо не научих честно казано. Имаше един дълъг период в който уж съвсем случайно бях почнала да пиша с едно момче от ЮАР, уж да видя колко бързо ще закъсам с езика, но ни стана приятно и си дадох голям зор да скалъовам някакви що годе вносни изречения и така си писахме с години (е  не всеки ден де). Той много ми помагаше, обясняваш мк къде греша, като направя някаква комична или абсурдна грешка ми е обяснявал какво съм написала и какво всъщност е трябвало да напиша. Така дръпна доста, но понеже с него общуваме писмено, накрая се оказа че мога да пиша що годе, но като трябва да говор или да разбирам какво ми се говори съм доста зле. По едно време наскоро се закелеших и пак по начина по който научих турски (с музика и филми) се опитах да поправя положението. И явно съм поуспяла, щото сега наистина разбирах голяма част то това което говориха... Сега докато децата са кое на градина, кое на училище трябва да се захвана отново.

Ако са 30 серии, това означава горе долу до февруари. А при огромен интернационален успех може па да решат че където е февруари, там е и май 😜😜😜😜... Но това си е само в сферата на хвърляне на боб. Ако питат мен, предполагам и вас, колкото повече, толкова повече
Това беше лирично отклонение.

Дори и да го водят романтична драма, не вярвам да забият прекалено много в драмата. Те си създадоха стил, смятам че ще си вървят по него - малко смях, малко драма, малко повече любов. Сега, не ме бихте, ама като гледам таланта на Керем, няма да откажа от време на време да вкарват по малко драма - той е фантастичен в пресъздаването на емоции гот смях до убиваща тъга. Ама от време на време само, да не прекаляваме все пак.

# 492
  • София
Къде го прочете това?? Simple Smile
Да ни е честито, вече официално не сме ром. - ком, романтична драма Simple Smile
Romantic dramedey

Ако питате мен - ако жанрът романтична драма ни донесе 50 оригинални турски епизода, аз съм с две ръце и две крачета за! Нека. Само да ги гледаме по-дълго.

# 493
Къде го прочете това?? Simple Smile
Да ни е честито, вече официално не сме ром. - ком, романтична драма Simple Smile
Romantic dramedey

В Туитър Simple Smile

# 494
Общо взето коментарите за нея бяха , че е сладурана , ама не става за актриса и да ходи да си сменя професията Grinning нейната популярност също е започнала от конкурс за красота като на много други актриси . Имаше в ютуб клипчета от мис Турция за последните 30г кои момичета са били избрани и общо взето от всеки конкурс излизат по 1-2 актриси после Joy

Общи условия

Активация на акаунт