Отговори
# 465
  • Кърджали
Браво, Алекс!  Аз, в тон с някои твои постове, да се оплача, от магнетизма на Керем.  Брей тая нощ, след рекламата дето игра  Гретел, също и вчерашното интервю, като попаднах на някакви видеа с Керем и няма спирка - ама наистина много добро впечатление прави тоя човек - и как се държи пред журналисти и как комуникира - ама аз турски не знам де, че търся субтитри.  Някакви реклами на дънки, някакви други интервюта със журналисти, каквото се сетиш, че така до утре.  Направо си трябва голямо усилие на волята да спре човек да го гледа. Офф.

Апропо,  "гьотере" означава ли в буквален превод нещо (от израза едно към гьотере)?

[
Първо на въпроса ти. Целия израз буквално се използва като "правя хаотично, без да мисля без да имам цел", абе използва се за работа свършена през пръсти. Сещаш се нали... Не ми хрумва сега друг подобен израз. А за самата дума по нашия край повече се използва като много, калабалък...но сега като се замисля нямам спомен да се ползва много много извън този израз...

Иначе последните няколко дни не мога да се наспя като хората. Трябва да ми вземат телефона, компютъра, та лета... Зверски се пристрастих. Ей на снощи уж щях да си лягам рано, легнах си рано...рано сутринта... Щото пак сu
гледах şehir arkanda gelecek, не мога да докарам този сериал до финала. Не защото не ми харесва, а защото гледам гледам и се върна пак към първа серия, там са някои от любимите ми мигове. После малко от втора, после чакай къде бях стигнала. После и някои сцени от Sen çal kapımı и ей на  само дето не посрещна изгрева... Добре, че в момента не работя, че иначе не ми се мисли.. Но пък ставам рано да карам щерката на училище...

# 466
Влязохме в трендовете Sunglasses

Ако може да дигнем рейтинга утре вечер и в трите показатели дори с малко, направо ще е супер

# 467
  • In the light side of the Moon!
Ето един скрийн шот от мен от евента.Техния ред мина преди секунди.
Не можах да обърна снимката, лайфа така върви настрани. Но ще има запис от тяхното участие. така, че ще ги видим в пълната им прелест.

Twitter

# 468
  • Кърджали
Гледах ги, ама съм малко скарана с английския и не успява да схвана всичко. Но пък поизплакнах оЧо

# 469
Честно казано не искам да си помислям какво я чака Еда, когато наистина забременее....Серкан ще е като майка орлица над нея...не само няма да може кляка, ами ще я карцира 9 месеца в леглото за по сигурно..... Stuck Out Tongue Winking Eye

Оооо,нееееееееееее...............Ще пукна от смях.................

# 470
Който има туитър профил може да гледа оттук

https://twitter.com/narryxrs/status/1323683814028304386

https://twitter.com/narryxrs/status/1323684288177541120

https://twitter.com/narryxrs/status/1323684760741400578

Лили,толкова се радвам да те видя отбивай се по често така си беше спомням си как бях хапнала бан от г-н модератора,но обичта ни към Керем е чиста.Нямаше какво да се прави....Sweat Smile

# 471
# 472
  • In the light side of the Moon!
Гледах ги, ама съм малко скарана с английския и не успява да схвана всичко. Но пък поизплакнах оЧо
На английски ли беше? Олеее, каква съм патка. Изобщо не пуснах звука!!!!
Оффф, яяяя!

# 473
  • София
mi_si, под “да се представят добре тази вечер” какво се има предвид?? Какво представлява този ивент и какво зависи от него?! Аз също се надявам да си вдигнем рейтинга утре с 1 пункт за всеки показател. Целият екип го заслужава - за труда, който полагат, и за резултатите, които постигат. Simple Smile

И аз се смея вътрешно, като си представя как би обгрижвал Серкан Еда, ако действително е бременна. Надявам се да ни зарадват с такова развитие по-нататък, защото със сигурност би било смешно и приятно за гледане.

Не мога да не коментирам погледа, който Керем хвърля на Ханде, подавайки й микрофона, усмивката, всичко, както и нейното изражение. Вижте ги бе! Нашите сладури, пу-пу!!! Прекрасни са!!! Heart Eyes

Редактирам се, за да се допълня - аз нямам профил в Туитър, но изгледах видеата без проблем. Благодаря ти, черна розичке! Flowers Rose Честно казано, малко се разочаровах, че Ханде не говори английски и то при перфектния американски изказ на Керем, но знам, че много малко от турските знаменитости (сред актьорите конкретно) говорят английски. Странно ми е, но е факт. Бяха много сладки, позитивни и усмихнати. Определено ми допаднаха. Личи си, че между тях има доверие и разбирателство, че се познават, че не е просто “снимаме заедно”, както самият Керем отбеляза. Браво и на двамата! Страхотни, талантливи, млади хора. Hug

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 20:13 от Бърборанка с розови очила

# 474
Бърборанке, мое мнение (не ангажирам с него феновете от Туитър) да влязат в трендовете и да привлекат максимален брой потенциални купувачи и рекламодатели. Направи ми впечатление, че за първи път Германия и Франция ми излизат като държави, които се интересуват от нашето сериалче. Досега те изобщо не фигурираха никъде. Основните държави, които участват в т.нар.  "рейтинги" / "трендове" бяха Испания, Италия, Бразилия, Мексико, Турция, Русия, Хърватия .. Феновете се опитват да го вкарат в тренд в Китай и Южна Корея.  Simple Smile
Като разбера нещо ново веднага ще го споделя.
Рекламното клипче, което се върти от около час в Туитър:
https://twitter.com/i/status/1323680871417847809

# 475
Само аз ли не давам Керем на Хандето?!
Не, че имам нещо против нея, но според мен са доста различни и двойката им не би изкарала дълго.  Иначе Еда и Серкан са ми Misc Bomb Nature Boom Nature Fire

Да ви кажа, бях си намислила един дълъг, никак не розов и доста критичен отговор за последните два епизода, но след фраговете прибрах сатъра, както каза Катето. Давам им още един епизод шанс и повече няма да си мълча Wink

# 476
  • София
Страхотна си, mi_si, благодаря ти за разясненията и за труда, който полагаш да споделяш с нас. За мен е много ценно, тъй като не съм фен на социланите мрежи, въпреки че работата ми е свързана с медии като цяло, но освен Инстаграм нямам друг сошъл мидия профил. Simple Smile

Стискам палци на нашите тогава! Нека се представят отлично и отвеят конкуренцията. Пожелавам им да се продадат най-добре. Да си затвърдят първото място. Heart

paterina, недей така - и Керем, и Ханде са прекрасни. Не мога да преценя кого харесвам повече, но преди време бях писала един много дълъг пост относно тях двамата, относно връзките и различията между хората в тях, затова няма да се повтарям. Само ще добавя, че няма нищо лошо в това хората в една връзка да са различни, стига моралните им ценности да са общи и да гледат в една посока за бъдещето. Simple Smile

# 477
https://twitter.com/dizilah/status/1323683450470174721

Има поредица от туитове и клипчета - може да си ги пуснете:

Керем Бюрсин преписва успеха от сериала на сценария и на работата с   „невероятния“ партньор, продуцента и екипа, с които работи. Казва, че са се опознали и са си имали доверие преди началото на снимките, което е довело до успеха на шоуто и тяхната химия. За един актьор е важно да има доверие на партньора. В края на краищата това е любовта. Опознаваш някого и разчиташ на него. Те си имат доверие и като се добави сценария, който получават, това допринася за добрата динамика/химия между героите, и за това да изглеждат нещата възможно най-реалистично. Продуцентите са им казали на първата среща - докато вие сте стабилни като двойка на екрана, шоуто ще е стабилно.

Относно популарността на сериала в социалните мрежи, включително и в Южна Америка и Испания, голяма фен база, фенове организират разни инициативи - Ханде казва, че не е свикнала на такова внимание, че е изненадана. Казва, че получават невороятни съобщения. Хиляди хора ги следват, това ги мотивира. Ханде чете всички съобщения в социалните мрежи всеки четвъртък. Изумени са от всички съобщения, които получават, и казва, че това ги мотивира още повече. И, че са благодарни.

#SenÇalKapımı #dizilah #KeremBürsin #MADDNext #HandeErçel  #edser

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 20:38 от kukli4ka456

# 478
Чрез тези две снимки се опитват да ги вкарат в тренда в Китай Simple Smile

П.С. Феновете са доволни, да му мисли Фокс Sunglasses

# 479
  • Кърджали
Я, значи що годе повечето неща съм ги разбрала, имам напредък с английския 😜😜😜😜 много ми се опъва тоз език, не знам защо... Ама аз и него май също като турския се опитвам да го науча сама... Щото като ми е трудно ми е по-лесно...

Общи условия

Активация на акаунт