Отговори
# 405
  • Кърджали
Ще го преведа сега. Машинния превод е едно към гьтере, както казват по нашия край..

# 406
HeartHeart Алекс, какво чудо си, не знам !?! Дано не прекаляваме! Дано да ти е интересно с цялата компания! И най-вече благодаря и да си жива и здрава! Heart

# 407
  • Кърджали
Ако не ми е приятно и интересно, няма да ми видите очите, както се казва, или в случая аватара 😘😘😘 Радвам се, че мога да Ви бъда полезна. И да споделяме заедно чувствата и емоциите.

Ето го новия  озет.
За да спечели доверието на Серкан, Ефе  води като клиенти семейство, собственици на един от най големите холдинги в страната. Но зад това се крият всъщност други тайни негови  планове. Семейството иска преди да възложи огромни проекти на фирмата на Серкан, да го видят как работи, като му възлагат ремонт на къщата им. С ремонта се заемат Серкан и Еда като междувременно се сприятеляват ъс собствениците на къщата - Емре и Аслъ.. Аслъ споделя лична тайна с Еда, което води до там, че нещата излизат извън контрол. Серкан и Еда се озовават в едно забавно приключение, възникнало от много недоразумения.
Междувременно, Серкан е сигурен, че Еда е бременна. Но мисълта, че Еда не му казва нещо толкова важно го подлудява. Започва да му идва тежко от положението - от една страна силната любов, която изпитва към Еда, от друга - невъзможността да е близко до нея.
И Еда, въпреки гнева си към Серкан, не може да се противопостави на чувствата си към него.
Реакцията на Еда спрямо играта на Ефе ще изправи отношенията на Еда и Серкан на една различно ниво.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 09:59 от Aлекcандрa

# 408
Александра, чудо си!
Благодаря!!!

# 409
  • Плевен / София
Ако не ми е приятно и интересно, няма да ми видите очите, както се казва, или в случая аватара 😘😘😘 Радвам се, че мога да Ви бъда полезна. И да споделяме заедно чувствата и емоциите.

Ето го новия  озет.
За да спечели доверието на Серкан, Ефе  води като клиенти семейство, собственици на един от най големите холдинги в страната. Но зад това се крият всъщност други тайни негови  планове. Семейството иска преди да възложи огромни проекти на фирмата на Серкан, да го видят как работи, като му възлагат ремонт на къщата им. С ремонта се заемат Серкан и Еда като междувременно се сприятеляват ъс собствениците на къщата - Емре и Аслъ.. Аслъ споделя лична тайна с Еда, което води до там, че нещата излизат извън контрол. Серкан и Еда се озовават в едно забавно приключение, възникнало от много недоразумения.
Междувременно, Серкан е сигурен, че Еда е бременна. Но мисълта, че Еда не му казва нещо толкова важно го подлудява. Започва да му идва тежко от положението - от една страна силната любов, която изпитва към Еда, от друга - невъзможността да е близко до нея.
И Еда, въпреки гнева си към Серкан, не може да се противопостави на чувствата си към него.
Реакцията на Еда спрямо играта на Ефе ще изправи отношенията на Еда и Серкан на една различно ниво.

Честно казано това ме плаши....дано е за добро...
Алекс благодаря от Heart
За теб....

Бъдете здрави ....

# 410
Гости, защо ще те е страх. Еда ще разбере, че намеренията на Ефе са непочтени и ще се в пусне да воюва в защита на Серкан.
Това обяснява въпроса й от финалната сцена. По-скоро пита Серкан за тревогите му около фирмата, отколкото за причината да се разделят.
На Еда й трябва само повод, за да прости на Серкан. Тя разбра, че са се разделили не защото той не я обича.
Сега ще се бори да си го върне дори и без да е разбрала причината за раздялата.
Тя толкова пъти обяснява вече житейската си философия - не се фокусираш върху миналото, а изтръскваш болката, загубите и продължаваш напред.
Няма да остави току-така Серкан да диктува отношенията им, като знае, че я обича. Кога ли пък е оставяла  да става по неговата Sweat Smile

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 11:05 от dariVale

# 411
Добро утро Flowers Hibiscus
Благодаря,  Алекс Hug
Много интересно  звучи , беше ясно , че историята с бебето ще е недоразумение  Grinning но поне ще се посмеем Grinning Еда няма  да забременява поне 1г, нали има да учи Grinning
Нямам търпение да дойде утре Heart

Реакцията на Еда спрямо играта на Ефе ще изправи отношенията на Еда и Серкан на една различно ниво. чисто по пътя на логиката , ако се отношенията им сега са лоши / студени/ "мразят се", по-зле може ли да стане ? Според мен Еда ще разбере, че Ефе крои нещо и ще се съюзят със Серкан за благото на фирмата и холдинга Thinking

# 412
Бях решила да не гледам утре на живо ,ама сега съм доста заинтригувана Misc Ghost
     Ако нещо се затруднят Еда и Серкан да повикат баба от Мардин да помага ?! Хем Еда ще жертва гордостта си за благото на Серкан ,хем баба ще се появи в добра светлина...пък може и зетя да хареса Thinking

# 413
Горкият Серкан, според мен от толкова стрес, напрежение в работа, ядове с Ефе, глупостите на новите клиенти.... и за капак мисълта, че Еда крие, че е бременна... няма да издържи и накрая ще признае на Еда, че може да живее без нея. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мисля си, Аслъ ще накара Еда хем да се грижи за бебе, хем да купи тест за бременост или някакви витамини за родилки/бременни за някой и от там ще тръгне недоразумението...

# 414
  • Кърджали
Значи Ефе започва с плановете си.
Ще доведе голям клиент, явно искаш да възложи проекти, които са на ръба на възможностите на Серкан и ще очаква да се провали или ще очаква само защото клиента е доведен от Ефе, Серкан да го откаже. Не знам, но нещо такова. Продължават да си мерят инатите и егото явно. Ама Серкан ще използва момента и за да работи с Еда ще се захване. А както знаем "Или не влизай в игри, които не можеш да спечелиш, или спечели играта, в която си влезна" е неговото мото. И го оправдава.
Ето и от къде ще тръгне историята с бременността - явно тази Аслъ ще е бременна и ще се чуди как да каже на мъжа си. Но бомбата ще избухне на главата на Еда. Горкият ми Серкан, за кратко ще се радва че ще става татко, жалко че ще се разочарова после. Ще има моменти на сближаване между тях, докато работят заедно по проекта. Доволна съм.
Значи Еда ще разбере или предусети игрите (или поне част от тях) на Ефе. И ще застане на страната на Серкан. То и не очаквам друго от нея. На път са към събирането си, с или без тайната, с или без бабата, ама ще се събират май май скоро... Ще го доживеем... Просто не вярвам Еда съзнателно да направи нещо, което да наврвти на Серкан. Но виж, може и тя да запази мълчание, докато разбере напълно плановете на Ефе. Така стават квит - Серкан мълчи за нещо, щото не знае как да ѝ го каже, а няма и сили, а Еда също мълчи за нещо, защото не знае как да каже за съмненията си спрямо Ефе (а и като го познава и му знае реакциите.....) знам ли, опитвам се да гадая за всички възможни варианти. Но категорично отказвам да повярвам, че Еда ще се съюзи с Ефе за нещо, за което може да навреди на Серкан.

# 415
  • Плевен / София
Честно казано не искам да си помислям какво я чака Еда, когато наистина забременее....Серкан ще е като майка орлица над нея...не само няма да може кляка, ами ще я карцира 9 месеца в леглото за по сигурно..... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 416
Добрата дизи практика сочи следното развитие - сплотяват се Серкан и Еда пред лицето на общия враг Ефе. Сдобряват се пак, и после пат - гръмва бомбата за връзката на Алптекин със смъртта на родителите на Еда.
Хаде после още 10 епизода драми.

# 417
  • София
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Благодаря на Алекс за превода на озета. Hug Очертава се наистина интересен епизод. Нямам търпение!

Чудя се на снимките от еп. 17 кого ли гледа така влюбено Еда?? Thinking Реторичен въпрос. Wink Баба Айдан обаче изглежда много щастлива от новината за миник Серкан. Joy

# 418
  • Кърджали
Ами така де..историята трябва да върви.. Може да са сладки влюбени и щастливи, ама и постоянното щастие омръзва на зрителите... Затова от време на време си трябват сътресения.
Аз затова , както ще кажа за стотен път, очаквам да се съберат без Еда да разбере всъщност истинската причина за раздялата им.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт