Отговори
# 450
Тук до Еда - възглвница ли е, плюшена играчка ли е, косата на Мелек, котка, косата на Серкан? Или си въобразявам, че ми се привижда, че не е сама в леглото?

Наистина прилича на коса. Може да е леля й - седнала на земята до леглото и да си говорят. Джерен е руса, Фифи - много черна, а Мело още не се е върнала.

# 451
  • Кърджали
Да ви зарадвам с едно сборно клипче на нашите прекрасници, на което попаднах в мрежата:
https://www.youtube.com/watch?v=j_G7M1kyhzw
Много ми харесва последния им лайф и тона на гласа когато Керем говори на "мютиш би адам Хектор".

Че Мурат пее на Ханде е тълкуване на журналистите, които са се добрали до клипа. Заради текста на песента и присъствието на Ханде. Но е супер показателно, че тя дори за миг не поглежда към него. Сестра й обаче е най-отпред с розовата дълга рокля и снима с телефона.
Алекс може да се включи с кратко предаване съдържанието на песента.

Текст на турски относно изпълнението на Далкалъч:
Скрит текст:
Şarkıcı, bir ara eski sevgilisi Hande Erçel'e bakarak "Sarıl bana sevgilim, eskisi gibi. Acılar içindedir, gittğin günden beridir. Bitsin artık yüreğim, hasret geceleri" sözleriyle 'Hasret Geceleri' adlı şarkısını seslendirdi.
Превод с транслейтъра:
Певецът, гледайки известно време бившата си любима Ханде Ерчел, изпя песента си „Копнежни нощи“ с думите „Прегърни ме, любов моя, както преди. Боли ме от деня, в който си тръгна. Нека свърши, сърцето ми копнее нощи“.
Не бих казала, че смислово песента е много подходящ като за сватба, от там и основателното предположение, че е за Ханде, а не за младоженците.
Прегърни ме, мила моя, както преди
Болката ме е превзела, откакто тръгна си
Нека свършат, сърчице, дните на тъга...

Явно тези интерпретации, че пее ЗА Ханде са заради това, че баш за сватба не е най-подходяща песен. Едва ли е най-романтичната в репертоара му (не съм го слушалка, не знам изобщо какви песни пее)
Л
Аз никога не съм се наемала да гадая има ли нещо повече от колеги алчност между Керем и Ханде. Че се разбират доста добре, то и сляп ще го види, но за любов гще се разбере сигурно след като свърши сериала (да пази Бог да е скоро), допуснали са се много близо един до друг, езика на тялото им го говори. Ако има само приятелство - да запазят приятелството си завинаги, ако има любов - дано д я опазят далеч от медийните клюки....

# 452
В още една класация нашите са № 1 Gift Heart

А "# SenÇalKapımı получава 1-во място като най-обсъжданата поредица в социалните мрежи за седмицата от 26 октомври до 1 ноември"

Скрит текст:
Че ние сме отличници Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:06 от mi_si

# 453

Малко музикално да направя Simple Smile

# 454
TrophyПросто гюзел. Обичам, когато сме номер едно. Blue Heart

# 455
От Туитър Wink

П.С. Довечера в 21 часа ще има някакво събитие, на което нашите ще присъстват, но не разбрах какво е, а не мога да го открия в момента, някой да е попадал на нещо ?

# 456
T-minus 30 mins till the #MADDNext event kicks off! If the format is the same as last time, they will ask the actors to speak on their respective dizis in detail!

We're excited (cc: @maddEntertainm1)

#SenÇalKapımı #MenajerimiAra #Sadakatsiz #Cocukluk

# 457
Добър вечер прекрасни дами, чета ви от доста време, но днес се престраших да пиша и аз, след като прочетох превода на озета, за което благодаря на Алекс💐
Знаех си аз, че Ефе няма да е добър герой, и ето че той ще започне да си показва истинското лице. Много мразя хора, които ти се усмихват в лицето, а зад гърба ти кроят планове как да ти забият нож в гърба. Като е такъв истински мъж да се бори със Серкан открито, дали за Еда или за холдинга, още не мога да реша кое от двете иска повече. И все пак се надявам, че тези му действия ще отворят очите на нашето наивно момиче и тя ще започне повече да вярна на Серкан и преценката му за работата и живота, защото той колкото и да е робот, има доста повече опит от нея. Пък дано наистина това сърце на края на подсказката да е наистина защото на края на епизода двамата ще се съберат отново🥰🥰🥰
И една малка почерпка от мен, за да може по-лесно да ме приемете сред вас😍

# 458
Браво, Алекс!  Аз, в тон с някои твои постове, да се оплача, от магнетизма на Керем.  Брей тая нощ, след рекламата дето игра  Гретел, също и вчерашното интервю, като попаднах на някакви видеа с Керем и няма спирка - ама наистина много добро впечатление прави тоя човек - и как се държи пред журналисти и как комуникира - ама аз турски не знам де, че търся субтитри.  Някакви реклами на дънки, някакви други интервюта със журналисти, каквото се сетиш, че така до утре.  Направо си трябва голямо усилие на волята да спре човек да го гледа. Офф.

Апропо,  "гьотере" означава ли в буквален превод нещо (от израза едно към гьотере)?

Ако не ми е приятно и интересно, няма да ми видите очите, както се казва, или в случая аватара 😘😘😘 Радвам се, че мога да Ви бъда полезна. И да споделяме заедно чувствата и емоциите.

Ето го новия  озет.
За да спечели доверието на Серкан, Ефе  води като клиенти семейство, собственици на един от най големите холдинги в страната. Но зад това се крият всъщност други тайни негови  планове. Семейството иска преди да възложи огромни проекти на фирмата на Серкан, да го видят как работи, като му възлагат ремонт на къщата им. С ремонта се заемат Серкан и Еда като междувременно се сприятеляват ъс собствениците на къщата - Емре и Аслъ.. Аслъ споделя лична тайна с Еда, което води до там, че нещата излизат извън контрол. Серкан и Еда се озовават в едно забавно приключение, възникнало от много недоразумения.
Междувременно, Серкан е сигурен, че Еда е бременна. Но мисълта, че Еда не му казва нещо толкова важно го подлудява. Започва да му идва тежко от положението - от една страна силната любов, която изпитва към Еда, от друга - невъзможността да е близко до нея.
И Еда, въпреки гнева си към Серкан, не може да се противопостави на чувствата си към него.
Реакцията на Еда спрямо играта на Ефе ще изправи отношенията на Еда и Серкан на една различно ниво.

# 459
  • София
Добре дошла, Thebursin! Hug Желая ти много споделени емоции с нас. Приятни, разбира се. Simple Smile

Цял ден ви чета, момичета, но не пиша, защото нямам какво различно да добавя. Тръгвам да пиша и хоп - някоя от вас ме изпреварва, като превръща мислите ми в думи. И така... прибирам се след малко и се надявам да смогна да си изгледам епизода с бг превод. Може би той ще ме вдъхнови да ви изненадам с нещо по-късно. Simple Smile

Целувки, прекрасници! Heart

# 460
  • In the light side of the Moon!
ето този акаунт ще гледа MADDNEXT и ще се включи лайф с частта Керем/ Ханде
https://www.instagram.com/sencalkapimi_ofc/

Видеото от снощи с Керем и Ханде е точно от този евент !   

Правили са го онлайн.

като видях Thebursin и изтръпнах, рекох си айдааа оплескахме я Керем ни посети.
Добре дошла Thebursin Purple Heart

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 19:07 от MegiTeo

# 461
ето този акаунт ще гледа MADDNEXT и ще се включи лайф с частта Керем/ Ханде
https://www.instagram.com/sencalkapimi_ofc/

като видях Thebursin и изтръпнах, рекох си айдааа оплескахме я Керем ни посети.
Добре дошла Thebursin Purple Heart
😁 Де да беше той, ама ако вземе, че прочете всички прекрасни неща, които се пишат тук за него, съм сигурна, че и български ще научи самж и само да се включи🤭

# 462
Страхотен ник наистина Blush добре дошла Hug

Аз забравих да коментирам колко красива беше Лейля на рд на Пъръл Heart Eyes надявам се и на нея и на Мело да им намерят по 1 принц по-нататък.

И да ви споделя един цитат от книгата , която четох последно, който ми напомни за Серкан:
Моят любим сприхав инат. Никога не си бил лесен характер, никога не си бил
дипломатичен. Понякога може би дори е лесно да не те хареса човек. Но никой, абсолютно
никой да не смее да ми разправя, че си труден за обичане.
Heart  Фредрик Бакман "Всяка сутрин пътят към дома става все по-дълъг"

# 463
  • Варна
Брей, човек да не ви остави без надзор цял ден. Като отвързани сте. Жужи, жужи. Незнам дали има връзка между тях, но определено си пасват и им е хубаво заедно. Лайфовете са им страхотни, а и Керем така гледа Еда и от време на време си пуска боята, че ако няма нищо сега то след сериала си мисля, че няма да са си безразлични.

# 464
Thebursin, добре дошла при нас Simple Smile
И отново нашите сладури Gift Heart

Коментарите са, че ако тази вечер се представят добре нашите симпатяги, то Фокс няма да може да ги мръдне, в най-лошия случай ще ги преместят в събота. Но нашият сериал, този на "Доктора" и "Ябълката" били най-оборотните сериали на канала и нямало как да рискуват в момента да ги махнат.  Най-много рекламодатели били при тях, а това означавало пари ... Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 19:31 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт