Отговори
# 435
  • Кърджали
vai1, питах чичко гугъл по въпроса. Значи цитата е от "Изкуплението Шоушенк"- Ама трябваше да ми покаже афиш на филма та да се сетя как е на български.

# 436
Мислех да не се включвам по темата, но кака Сийка в мен ще проговори. Вчера точно след репортажа и коментарите в темата се замислих по въпроса "ашк вар мъ, йок му" между Ханде и Керем. Та, ето до какви изводи стигнах >>>

Ако помните, в началото на сериала, журналистите побързаха да припишат раздялата на Ханде и Мурат на Керем. Само че, в края на септември Ханде и Гамзе бяха на една сватба, на която Мурат беше свидетел на младоженците и даже в един момент се опита да изпее песен на Ханде...получи тотален игнор от нейна страна, но какво трябва да ни каже това - че ако Керем беше причината за раздялата, Мурат 100% щеше да го знае и да не се унижава така пред всички гости. Явно е имал някаква надежда, че все пак може да си върне Ханде...Т.е. Ханде и Керем по това време със сигурност не са били двойка.

Иначе и на мен са ми много химични и на моменти виждам как около главите им витаят Амурчета, но последното интервю на Керем с "ашк йок" и начинът, по който отговаряха снощи на журналистите ме връщат в реалността.

При екип от 100+ човека, ако имаше нещо повече от колегиалност между тях, вече щеше да се е разчуло, че и някой някъде да ги излови (въпреки короната)...

Което не значи, че след време няма да се случи, разбира се Kissing Smiling Eyes Но засега клоня, че само се харесват като хора и си пасват много добре в работата.
Няма да споменавам една екранна двойка от близкото минало, която се разбра че е двойка чак след като мъжа го сподели в интервю за да обясни успеха им.
Така, че мисля е напълно възможно и при такъв голям екип да се запазят отношенията от директно показване. Предположения може и да има, без да дойде потвърждение.
По отношение Мурат  Далкалъч. Няма да е първия мъж, който се е излагал публично за да спечели отново жена, дори и когато знае, че няма никакви шансове. Моля те да споделиш клипче с опита за песен, че аз съм пропуснала този момент. Виждам, че и до сега доста често в Инстаграм Мурат харесва показаното от Гамзе и съпруга й, както и те - негови публкации. Може да са си останали приятели въпреки раздялата му с Ханде.
Да подчертая дебело, че съм склонна да мисля, че между Ханде и Керем има много добро приятелство, обичаен младежки флирт и привличане. Сякаш няма отношения или не си позволяват да показват близост в кадър.
"Ашк вар мъ?" ще си остане предполагам въпрос без отговор до края на сериала, което е един допълнителен бонус към вълненията, предизвикани от него.

# 437
emiliq.nikolova88, относно целувките и аз се оплаквах преди, но като изгледах последния епизод на Yeni Hayat се оказва, че сме късметлии... Да са ни живи и здрави и оператора и режисьора. В Yeni Hayat последната сцена с целувка на ГГ във финалния епизод изглеждаше така. Моята реакция беше малко като Керем: WTF???
Скрит текст:

# 438
emiliq.nikolova88, относно целувките и аз се оплаквах преди, но като изгледах последния епизод на Yeni Hayat се оказва, че сме късметлии... Да са ни живи и здрави и оператора и режисьора. В Yeni Hayat последната сцена с целувка на ГГ във финалния епизод изглеждаше така. Моята реакция беше малко като Керем: WTF???
Скрит текст:

Ехаааааааа, при нас даже и между пердетата силуетите се различаваха една идея повече Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 439
druon развесели ме Joy в началото помислих,  че ни показваш статуята JoyJoyJoy

Винаги  има и по-зле разбира се , особено , ако се излъчва по trt1, там целувки по бузата няма Joy

# 440
Няма да споменавам една екранна двойка от близкото минало, която се разбра че е двойка чак след като мъжа го сподели в интервю за да обясни успеха им.
Така, че мисля е напълно възможно и при такъв голям екип да се запазят отношенията от директно показване. Предположения може и да има, без да дойде потвърждение.
По отношение Мурат  Далкалъч. Няма да е първия мъж, който се е излагал публично за да спечели отново жена, дори и когато знае, че няма никакви шансове. Моля те да споделиш клипче с опита за песен, че аз съм пропуснала този момент. Виждам, че и до сега доста често в Инстаграм Мурат харесва показаното от Гамзе и съпруга й, както и те - негови публкации. Може да са си останали приятели въпреки раздялата му с Ханде.
Да подчертая дебело, че съм склонна да мисля, че между Ханде и Керем има много добро приятелство, обичаен младежки флирт и привличане. Сякаш няма отношения или не си позволяват да показват близост в кадър.
"Ашк вар мъ?" ще си остане предполагам въпрос без отговор до края на сериала, което е един допълнителен бонус към вълненията, предизвикани от него.
dariVale, заповядай клипчето >>>

Съгласна съм, че само Ханде и Керем си знаят каква е истината. По тази причина не обичам да спекулирам, но детективът в мен проговори...за двойката от миналото - отдавна съм те признала, че първа ги беше разконспирирала, но там положението беше друго... Джан така беше заградил Демет, че тя нямаше много голям избор, докато Керем ми се вижда много по-джентълменски настроен...Времето ще покаже Sunglasses Важното е да са щастливи - било заедно, било поотделно Heart

# 441
Скрит текст:
dariVale, заповядай клипчето >>>

Съгласна съм, че само Ханде и Керем си знаят каква е истината. По тази причина не обичам да спекулирам, но детективът в мен проговори...за двойката от миналото - отдавна съм те признала, че първа ги беше разконспирирала, но там положението беше друго... Джан така беше заградил Демет, че тя нямаше много голям избор, докато Керем ми се вижда много по-джентълменски настроен...Времето ще покаже Sunglasses Важното е да са щастливи - било заедно, било поотделно Heart
Много ми хареса анализа ти Супер Кате. И в първия пост и сега. Наистина Керем е съвсем друга планета - като характер, възпитание, семеен произход (да не забравяме строгия консервативен баща). Джентълмен е до мозъка на костите и това се вижда по жестовете, начина по който прегръща Ханде без да я притиска, химията я прави с актьорска игра. Доброто приятелство е също толкова ценно, колкото и любовта. И май е по-дълготрайно Wink
Благодаря за клипа.
Скрит текст:
Аз днес се вълнувам от историята за последно спасеното от руините на Измир 4 годишно момиченце Айда, след като е престояла буквално затрупана в прах и отломки 90 часа. А майка й е загинала.

# 442
Да кажа нещо и за епизода. Току що го изгледах. Нямам търпение да видя как Еда ще помогне на Айдан и колко много тази сцена ще е затрогваща. Ефе ме дразни неистово много, и смятам че неговият съдружник е бабетката.

# 443
  • In the light side of the Moon!
Здравейте!
Ухааа, страхотен епизод ни очаква!!!!
Вече нямам търпение, а още предния не съм изгледала с БГ субки.

А по какво се разбира от клипчето, че този Мурат пее на Ханде?

# 444
Да ви зарадвам с едно сборно клипче на нашите прекрасници, на което попаднах в мрежата:
https://www.youtube.com/watch?v=j_G7M1kyhzw
Много ми харесва последния им лайф и тона на гласа когато Керем говори на "мютиш би адам Хектор".

Че Мурат пее на Ханде е тълкуване на журналистите, които са се добрали до клипа. Заради текста на песента и присъствието на Ханде. Но е супер показателно, че тя дори за миг не поглежда към него. Сестра й обаче е най-отпред с розовата дълга рокля и снима с телефона.
Алекс може да се включи с кратко предаване съдържанието на песента.

Текст на турски относно изпълнението на Далкалъч:
Скрит текст:
Şarkıcı, bir ara eski sevgilisi Hande Erçel'e bakarak "Sarıl bana sevgilim, eskisi gibi. Acılar içindedir, gittğin günden beridir. Bitsin artık yüreğim, hasret geceleri" sözleriyle 'Hasret Geceleri' adlı şarkısını seslendirdi.
Превод с транслейтъра:
Певецът, гледайки известно време бившата си любима Ханде Ерчел, изпя песента си „Копнежни нощи“ с думите „Прегърни ме, любов моя, както преди. Боли ме от деня, в който си тръгна. Нека свърши, сърцето ми копнее нощи“.
Не бих казала, че смислово песента е много подходящ като за сватба, от там и основателното предположение, че е за Ханде, а не за младоженците.

# 445
Леле, маргаритки, не мога да ви смогна да ви изчета 😂 големи сте фурии, честно.
Искам да се включа с едно бързо коментарче по повод дали има любов или няма. Е за пореден път ще се повторя, че ми се иска да са заедно тези двамата. Не знам дали летят амурчета, но когато пускат лайф и погледите им се засекат.. Ханде, с нейните очи на Бамби и Керем, с този изразителен и пронизващ поглед, е честно казано имам чувството, че им преча 😂 Все едно потъват в очите на другия, все едно няма никой и нищо покрай тях и забравят за всичко друго. Лично на мен тези погледи между тях ми говорят много повече, отколкото всичко друго. Както се вика - 'Очите не лъжат.. '. Не знам колко добър актьор трябва да си, за да можеш да прикриеш това "нещо", с което се гледат един друг. И по някое време се усещат, че не са сами, че ги гледат още 100к+ очи (и не само) 😂 и хайде.. Слезнахме на земята 😒
Пак ще кажа - големи сте, признавам 😏

# 446
  • In the light side of the Moon!
Мерси Дари, предполагах, че може би е текста на песента. На клипа не се вижда той да гледа в Ханде, затова се зачудих.

# 447
Леле, маргаритки, не мога да ви смогна да ви изчета 😂 големи сте фурии, честно.
Искам да се включа с едно бързо коментарче по повод дали има любов или няма. Е за пореден път ще се повторя, че ми се иска да са заедно тези двамата. Не знам дали летят амурчета, но когато пускат лайф и погледите им се засекат.. Ханде, с нейните очи на Бамби и Керем, с този изразителен и пронизващ поглед, е честно казано имам чувството, че им преча 😂 Все едно потъват в очите на другия, все едно няма никой и нищо покрай тях и забравят за всичко друго. Лично на мен тези погледи между тях ми говорят много повече, отколкото всичко друго. Както се вика - 'Очите не лъжат.. '. Не знам колко добър актьор трябва да си, за да можеш да прикриеш това "нещо", с което се гледат един друг. И по някое време се усещат, че не са сами, че ги гледат още 100к+ очи (и не само) 😂 и хайде.. Слезнахме на земята 😒
Пак ще кажа - големи сте, признавам 😏
+1 Hands Thumbsup и Hands Pray
И зодиакално си подхождат. Керем е въздушен близнак, а Ханде огнен стрелец.

Скрит текст:
Мъжът Близнаци първоначално е привлечен от жената Стрелец чрез силното и магнетично влияние. Тя действително притежава качества, които мъжът Близнаци желае да има. Тяхното физическо привличане влиза във война с умственото и емоционалното, а това може да затвори пътя на връзката.
И двамата са като деца в сърцата си, нуждаещи се от своята независимост, отделни мечти, но и желание да се обединят силните си страни.
Чарът и начинът на изразяване на Близнаците правят жената Стрелец луда по него. На нея никога не и е скучно с такъв пълен с въображение, и творчество човек. В действителност той подобрява нейната креативност. Близнакът обаче трябва да работи над сарказма си, за да не нарани неволно Стрелеца.
Тя, от своя страна, е сигурна в себе си, както и в способностите си, докато Близнакът я учи да се доверява и да бъде уверена. Той трябва да е сигурен в Стрелеца, тъй като тя винаги ще е честна и искрена с него. Споровете между тях извеждат най-страстните страни на зодиите им, но това само стимулира връзката им.
Когато мъжът Близнаци е в емоционална връзка с жената Стрелец, те се изкачват на по-високо ниво на преданост и разбирателство, където двамата стоят настрана, но само за да се подкрепят взаимно.
С хода на времето Стрелецът се научава да разбира неизказаните думи на мъжа си Близнак, а той придобива нейната честност.
и особено ми хареса това:

Скрит текст:
Близнаци и Стрелец са големи приятели, освен че са добре съвпадащи любовници. Те имат дълбоко разбиране един за друг и много подобен възглед за живота, основан на освежаващ оптимизъм и ентусиазъм. Стрелец понякога може да бъде малко прекалено прям, казвайки неща, без да помисли предварително, дали те ще наранят някого или не, но Близнаци е с дебели нерви и като Стрелеца, може да прости и да забрави бързо. И двете зодии нямат време или интерес да поддържат вражда.

Близнаци се управлява от Меркурий (Комуникация), а Стрелец се управлява от Юпитер (Късмет). Меркурий дава на Близнаци бъбривото им, интелектуално поведение. Силата на Юпитер са късмет и философия и те дават на Стрелец тяхното постояно търсене на знание и истина. Там е голямото съвпадение - Близнаци измисля нова идея и Стрелец веднага се хвърля с главата напред, готов да изследва своите граници.

Близнаци е Въздушен знак, докато Стрелец е Огнен знак. Това е доста активна връзка! Въздухът разпространява Огъня надлъж и нашир. Близнаци и Стрелец заедно имат този ефект един върху друг. Това е много огнена, страстна връзка, винаги има какво да се случи. Понякога това, което се случва ескалира в истински спор и в действителност може да нарани нечии чувства.

Тези Знаци са противоположни един на друг в зодиака, което означава, че имат доста дълбока и сложна връзка. С други думи, когато това е добре, е много, много добре, но когато нещата между тях са зле, може наистина да са ужасни. Тези двамата може да се борят най-много за това, кой да командва. И двамата имат конкурентни тенденции, които могат да станат активни в неподходящ момент. Хубавото е, въпреки че те могат да се карат често, техните различия в мненията не траят дълго - Близнаци е твърде зает със следващото голямо предизвикателство, за да си губи времето в спорове, а Стрелеца може да прости всичко, без липсата на уважение от страна на своя партньор Близнаци.

А аз се чудех защо от Керем не може да се вземе думата. И Ханде е бъбрива, но изобщо не успява да се разгърне покрай русия Усмивко.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 16:33 от dariVale

# 448
Тук до Еда - възглвница ли е, плюшена играчка ли е, косата на Мелек, котка, косата на Серкан? Или си въобразявам, че ми се привижда, че не е сама в леглото?

# 449
Да ви зарадвам с едно сборно клипче на нашите прекрасници, на което попаднах в мрежата:
https://www.youtube.com/watch?v=j_G7M1kyhzw
Много ми харесва последния им лайф и тона на гласа когато Керем говори на "мютиш би адам Хектор".

Че Мурат пее на Ханде е тълкуване на журналистите, които са се добрали до клипа. Заради текста на песента и присъствието на Ханде. Но е супер показателно, че тя дори за миг не поглежда към него. Сестра й обаче е най-отпред с розовата дълга рокля и снима с телефона.
Алекс може да се включи с кратко предаване съдържанието на песента.

Текст на турски относно изпълнението на Далкалъч:
Скрит текст:
Şarkıcı, bir ara eski sevgilisi Hande Erçel'e bakarak "Sarıl bana sevgilim, eskisi gibi. Acılar içindedir, gittğin günden beridir. Bitsin artık yüreğim, hasret geceleri" sözleriyle 'Hasret Geceleri' adlı şarkısını seslendirdi.
Превод с транслейтъра:
Певецът, гледайки известно време бившата си любима Ханде Ерчел, изпя песента си „Копнежни нощи“ с думите „Прегърни ме, любов моя, както преди. Боли ме от деня, в който си тръгна. Нека свърши, сърцето ми копнее нощи“.
Не бих казала, че смислово песента е много подходящ като за сватба, от там и основателното предположение, че е за Ханде, а не за младоженците.

Няма такива погледи ....
Това не е сценарии ,просто им идва от вътре😍

Общи условия

Активация на акаунт