На мен езиците ми вървят, говоря няколко перфектно, но съм ги учила с помощта на учители и съм живяла в чужбина, ползвам ги в работата, а както знаете - един език се учи най-добре с практика.

Отговарям на кулличка - 75 епизода х 45 минути прави около 25 оригинални турски епизода х 2 часа и нещо. Но според мен това е стара информация. Мисля, че ще имаме повече от 25 епизода, като гледам как вървим. Надявам се!
Относно жанра, Любов под наем навсякъде го водят романтична драма. Така че не се притеснявай, всеки си борави с термините, както му изнася - някъде сме ромком, другаде романтик драма.

), според мен тя разбираше какво я питат и какво отговаря Керем , освен ако не е имала и тя слушалка с преводач в ухото 
Но колкото е харесвана, толкова е и критикувана, много кал се сипеше по нея до съвсем скоро... Аз лично съм й фен и следя кариерата й от 2015-2016г

нейната популярност също е започнала от конкурс за красота като на много други актриси . Имаше в ютуб клипчета от мис Турция за последните 30г кои момичета са били избрани и общо взето от всеки конкурс излизат по 1-2 актриси после
Препоръчани теми