Отговори
# 585
  • In the light side of the Moon!
Момичета, ето и схемата на Айшето Sweat Smile

# 586
  • София

На линия съм и веднага правя коментар към емотиконите на Айше Кутлу! Ще има любов (заради сърцето) и двама влюбени, които се прегръщат и надявам се се целуват (последната емотикона)! На мен поне в тези луди времена това ми е достатъчно, останалото е пълнеж!  Gift Heart

Безпроблемен интернет и приятно гледане на всички цветни момичета  в темата! Flowers Hibiscus

# 587
Това, което ми направи впечатление, е че има някакъв документ. Възможно е Еда да разбере в този еп и целувката накрая да се осъществи. Ама хубава целувка си пожелавам....без пердета, залези, статуи и какво ли още не!!!

# 588

Тези човечета където се прегръщат накрая най-добре да са Серкан и Еда, че иначе ще забрава за корона вируса и отивам в Истанбул😒🤭

# 589
Нашите дали няма да ни зарадват с някой лайф в рекламните блокове 🙏🏻🍀

# 590
Butterfly:3, щях да ти отговарям тогава, но съм забравила.
Ето, Bir anda се казва песента.

Благодаря! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 591

Тези човечета където се прегръщат накрая най-добре да са Серкан и Еда, че иначе ще забрава за корона вируса и отивам в Истанбул😒🤭
ще те придружа Sweat Smile Sweat Smile

# 592
Малко странно за пръв път използват името на сериала за хаштаг. Обаче явно имат нужда от рейтинг, а с този хаштаг няма как иначе. Всеки, който поства нещо за сериала и актьорите го ползва и без това. #sençalkapımı
Кой на коя врата ще чука, последно май топката беше у Серкан - когато я спря да хване самолета за Италия. Дали пак няма да е той - да каже - "не мога без теб, съжалявам за това, което казах, дай да се съберем пак, лудо влюбен съм в теб." Или пък този път Еда ще поиска да са заедно и той ще се предаде.

Аз не влагам много надежи за целувка, защото двете човечета се прегръщат емотикона е People hugging.

Имаме:
Pleading face - Еда искаща да знае какво става
Left speech bubble - Без думи - или безсмислем разговор
Flexed biceps - Серкан срещу Ефе
Woman and man holding hands - Серкан и Еда
Hut - Не знам на кого е къщата може да е на Серкан домът, може и да е къщата, която ще реновират.
Baby - Бебето на хората
Sparkling heart - Любовни трепети
Sparkles - Прехвърчащи искри
Face with tears of joy - Смях
Upside-down face - Еда не е бременна
Woman detective - Еда/ Айдан / Айфер - някоя ще се прави на детектив, може би Еда ще иска да знае какво става със Серкан, ама той няма да каже, ще гледа тъжно
Bookmark tabs - договор с богаташите за големите проекти
Firework sparkler - парти за успешното реновиране и новото партньорство
People hugging - Прегръдка (ако я видим, между фоерверките)

# 593
  • София

В интернет пространството се върти информацията, че днес няма да има лайф, а причината за това е трагедията след земетресението в района на Измир на 30 октомври 2020 год. Явно са преценили, че позитивизъм и закачки от екрана в този момент са крайно неподходящи! Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 18:19 от nrgmama

# 594
Ново от сета Simple Smile

Вече влязохме в трендовете Simple Smile

# 595

В интернет пространството се върти информацията, че днес няма да има лайф, а причината за това е трагедията след земетресението в района на Измир на 30 октомври 2020 год. Явно са преценили, че позитивизъм и закачки от екрана в този момент са крайно неподходящи! Flowers Hibiscus
Поради тази причина използват и хаштага на сериала според мен.

# 596
Цитат
Цитат на: Mira07 в ср, 04 ное 2020, 14:57
Диди, казваш, че Керем си пада по блондинки! Знаеш ли колко много приятели и колеги имам, които се ожениха/омъжиха, включително и аз, в това число, точно за хора, за които твърдяхме, че не са наш тип.

И мен ме включете в отбора... Wink И аз се омъжих за човек, с когото първо се срещнахме и бързо се разминахме... И нищо не предполагаше, че нещо ще излезе впоследствие... Не е моят тип /или поне не това, което харесвах навремето/, но казва, че аз съм неговият People Couple With Heart... И винаги ми го повтаря...Heart Exl
  Що се отнася до предпочитанията на Керем, той в интервюта е казвал, че харесва бледи, светли жени. Затова не се учудвам, че негова любима е била Серенай...

# 597
  • Плевен / София
Готови ли сте....
Скрит текст:
линковете...

1. https://www.fox.com.tr/canli-yayin

2. https://www.canlitv.today/fox-tv-1

3. https://canlitvizle.com/fox-tv-hd-full

4. https://www.canlitv.online/fox-tv-33

5. https://www.canlitv.me/fox-canli-izle

6. https://canlitv.gen.tl/fox-tv-canli-hd
Приятно гледане....

# 598
  • Кърджали
Много често човек казва ьче харесва един тип жени / мъже, ама все е че се ожени за някой съвсем различен. И аз много харесвам светлооки мъже, ама на - взех си мъж с блудкаво кафеви очи. Че и децата ми наследи ха неговият цвят очи (макар че малкия се беше родил със някакви странно сиви и колко се молих да останат такива, ама не...).
Та... Да си вземе каквато му душа иска за жена...тъй и иначе няма вероятност мен да вземе я...

Малко лиготии преди да почне филма.
Тъкмо навреме приключих с Bu şehir arkandan gelecek... Много ми хареса, предварително знаех как ще свърши, но това не ми попречи да се изгубя в историята. Намерих си няколко любими сцени, няколко любими усмивки.
Бях почнала и Şeref meselesi, но нещо се заблеях и не го продължих. Сега трябва да го намеря пак и утре него да продължа.

# 599
Да си пожелаем един вълнуваш епизод изпълнен с много, ама много нежност и любов Heart
И да нямаме проблеми с нета

Общи условия

Активация на акаунт