Отговори
# 600
Честита сряда вечер,прекрасни !Аз тъкмо успях да ви изчета и се настаних за гледане и получих новината,че ще имам един 4-годишен гост с енергията на Керем .
    Как мислите... дали ще успея да го кротна да гледа с мен Joy Каквото такова .Ще се опитвам поне да хвърлям по едно око .
     Приятно гледане от мен и да си пожелаем една успешна динамично-любовно-комична серия Heart Eyes

# 601
# 602

Аз така си нося котарак, който е голям и дебел британец.
Иначе, здравейте!
Пишете какво става, че тази седмица съм втора смяна, поне да съм в час.

# 603
БШАГ и незабравим триъгълник Алекс би ми се искало да знам АлДер ли поддържаше или АлАс

# 604
Здравейте, мили дами!
Тази вечер имам служебен ангажимент,но ще ви изчета с удоволствие по късно!
Приятно гледане!

# 605
  • София
Привет, цветни и талантливи момичета! Flowers Hibiscus

Заела съм вече място в салона (както обикновено не на първия ред, но с отлична видимост)! Взела съм със себе си розовите си очила, розовото си настроение и съм подредила както си е редно бутилка червено вино с подходящото към него мезе! Много се надявам на един прекрасен, вълнуващ и интригуващ епизод с много положителна енергия и любов! Heart

Предварително искам да благодаря на Алекс и на ali.yor, които ни обещаха да бъдат с нас и да ни информират какво става в епизода! Искрена благодарност!

Приятно гледане! Flowers Rose

# 606
Гледала съм всички сериали с Керем,от там забелязох и тази актриса Нилпери.
Мислех да не изказвам мнение за нея,но не се сдържам.За мен няма по-неприятна актриса от нея.Просто като я видя и ми лъха голяма злоба от нея,гледала съм я и с други актьори и резултата е същия.Това разбира се е мое мнение....

# 607
Гледала съм всички сериали с Керем,от там забелязох и тази актриса Нилпери.
Мислех да не изказвам мнение за нея,но не се сдържам.За мен няма по-неприятна актриса от нея.Просто като я видя и ми лъха голяма злоба от нея,гледала съм я и с други актьори и резултата е същия.Това разбира се е мое мнение....

Бъркаш ролите с реала в ролите си е тъй
,но Нил е една от най-добрите приятелки на Керем буквално му е канка.И това всичко го знаят де...три пъти вече играят заедно не знам ще продължи ли Айнен Айнен където много ми харесват

# 608
За първи път влизаме в тренда на Албания и Мексико Simple Smile

Бразилия, Испания, Турция, Русия са "наши", Италия пак играе за нас и за сериала на Демет (явно си я харесват Simple Smile)

# 609
Добър вечер, мили момичета, Flowers Hibiscus

Мила Александра, предварително ти благодаря за превода! Изпращам ти всичкия шоколад, за който си мечтаеш и безброй виртуални прегръдки и целувки! Gift Heart

Да ви пожелая приятно гледане, стабилен нет и много радостни усмивки!

Диди, mikipoli, Бърборанка и Маргарита, Flowers Rose

в спойлера информацията е за вас! Оказва се, че "Моята лява страна" е от сценеристката Мелис Дживелек на "Наричаха я Фериха":
Скрит текст:
Вчера канал Star TV показал первый фрагмент премьерной серии теленовеллы "Моя левая сторона / Sol Yanim". Название объясняется просто: это рано ушедший отец, который стал кровоточащей раной в сердце героини истории – Серы (Озге Ягыз). Со смертью главы семьи сильно изменилась и ранее благополучная жизнь девушки и ее мамы. Она вынуждена подрабатывать горничной в отеле, но своим богатым сокурсникам (среди которых и персонаж Джемре Байсель) в этом не признается. В первый же день пути Серы пересекутся с первым красавцем вуза, мажором и бабником Селимом. Они не смогут разъехаться у ворот на въезде в университетский городок. Вспыхнули искры и зажгли все вокруг. По первым ощущениям сценаристка Мелис Дживелек решила сделать ремейк на собственный сериал "Назвала я ее Фериха", который вчера отметил десять лет со дня его объявления!
Ето го и тийзера: https://vk.com/al_feed.php?z=video-132999259_456247118%2F4d25359 … _-154330787_53077

# 610
За първи път влизаме в тренда на Албания и Мексико Simple Smile

Бразилия, Испания, Турция, Русия са "наши", Италия пак играе за нас и за сериала на Демет (явно си я харесват Simple Smile)

Демет е много популярна в Италия заради успеха на РП там. Преди няколко седмици дори гостува в едно предаване на Mediaset.
Приятно гледане и хиляди благодарности в аванс на Алекс за превода.

# 611
  • Кърджали
БШАГ и незабравим триъгълник Алекс би ми се искало да знам АлДер ли поддържаше или АлАс

З си харесах любовта между Али и Дерин ( не ги обичам аз тези съкращения) . Грабнаха ми вниманието като двойка, влюбих се в признанието му "Ти превърна този омразен град в лунапарк за мен"... Още ми е каша в главата но определено сериала много ми хареса, макар че в един момент  гледах сериите малко разбъркано (не знам защо). Кофти край, предварително знаех как ще свърши както казах, защото бях попадаща на сцени от финалната серия, а к някъде след 5тата серия като им се ядосах на двамата взех че изгледах финала и си поревах. Не знм, сигурно ще  включа и този сериал в replay маратоните, които си правя от време на време...
Малко ще закъснея с включването за превод, както изглежда. Трябваше да излез а да предам един багаж, но ме мотаят още. Пфууу...

# 612
  • Пришълец

Ако на някой му харесва да се чувства специално поздравен Kissing Heart На мен ми създава добро настроение.

Диде, този филм за който спомена снощи - Добра игра не е с Керем в главна роля или греша? Видях Мерт Язъджъолу, но не и Керем. Аз разцъках набързо де, нямах време за повече. Евентуално ще погледна отново ако го намеря с превод.

Мира, благодаря за спойлера. Flowers Rose

Приятно гледане, дами и безпроблемен нет. Утре ще ви търся в нова тема предполагам.Тази вечер цялото внимание ще е за племенницата ми. Дано не ми ревне само по някое време на нощта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
Най-малкото, което мога да направя е да благодаря. За превода, за разсъжденията по сериала, за настроението, за духа в темите. Бъдете здрави. И все си обещавам, че ще се включа...Приятна вечер, дами. Нека ни дарят с усмивки и още нещо...

# 614
Клюка: с Гугъл преводач от арабски
Според близък приятел и на двамата. След края на сериала (независимо дали ще е скоро, или не) Серкан заминава за Америка да снима филм (на който е продуцент) заедно с него ще отиде и Ханде. И тогава официално ще обявят връзката си. Предпочитат сега да не афишират, защото за момента не се знае дали Керем, не е влюбен в Еда, а Ханде – в образа на Серкан. Затова са решили да си дадат шанс като Ханде и Керем далеч от всички.
Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт