Отговори
# 60
  • In the light side of the Moon!
Такаааа, изказах се за воалите и ми олекна, та сега да питам....
тази дама дет Серкан й се обади да препоръча цветарския шоп на Айфер, не беше ли Идил?
Защото, ако е тя, голяма е вероятността Еда скоро да разбере, че Серкан е този дет ги е препоръчал, а не Ефе!

и още нещо да споделя...че нещо съм се разписала Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
Алекс благодаря за положения труд!

Това искане на Еда:

Е: Но имам едно условие!
А: Каквото поискаш!
Е: Ще кажа на любимият ви син каквото ми дойде наум, а вие ще си замълчите! Ще се видим утре. Обещайте ми
А: Добре, обещавам!

може би щеше да е по-хитро от нейна страна, ако беше поискала "Ще попитам, каквото си поискам и вие ще ми отговорите на всички въпроси". Така много скоро можеше да разбере причината за раздялата! Thinking

Бърборанка Аз съм го гледала в Ранобудна птичка. И там ми беше такава играта му.
Да, съгласна съм Алптекин има доверие на Серкан, но пък не му повярва за Ферит и постъпи лекомислено според мен. Но пък изцяло повярва на Ферит за Ефе и не си направи труда да задълбае и проучи!

# 61
  • Кърджали
MegiTeo, преди това в караоке то, Серкан ѝ каза че онова което ѝ е казал в колата било само защото не искал да я обиди един вид, нали тя не помнеше тази мъничка подробност че са се разделили..Инапе бил приключил с връзката, не я искал и прочие. Затова докато танцува ха само дето не се изядоха с поглед, ама нейсе (наистина имаше нещо такова че Еда сякаш повече търсеше докосване тогава, Серкан дори ѝ каза "по-полека")... Та, Еда отново повярва на думите му, че е без чувствен робот и са се разделили окончателно заради работата му (така сподели И Еда на приятелките си на сутринта, че няма причина, че Серкан си е Серкан...). Затова в Еда отново за бушува гнева.. Затова и просто каза че ще му на говори каквото ѝ дойде отвътре, а Айдан няма да я спира (все пак коя майка мби седяла да слуша как нападат синчето ѝ). Вече след като се сети че е забравила нещо и се върна обратно Еда чу разговора им и разбра, че наистина Серкан крие нещо. Но вече нямам надежда, че може да го притисне и той да каже. Серкан успешно бяга от всякакво въпроси... Дали би притисната Айдан... Може би, но повече не. Смятам че с  нея Еда наистина ще се съсредоточи само върху това да я подкрепя в опитите ѝ да излезе и да ѝ помага. Вече ако Айдан сподели нещо, очаквам да е свързано с детството на Серкан, с инцидента, със страховете му. Което хич няма да е малко, защото така Еда ще опознае Серкан наистина. Защото сега, колкото и да е влюбен, той почти не я допуска да надникне отвъд маската и стените му. Не че не иска, не знае как.

# 62

Ахмет Марк Сомерс / Ahmet Mark Somers/, роден 1959 г в Измир. Завършил университета  Dokuz Eylül в родния си град, Факултет по изящни изкуства, Департамент за сценични изкуства, Департамент по театър - актьорско майсторство. Препдавал няколко години в Педагогически университет дикция и поведение. Има богат опит в работата с деца. Режисьор, театрален. Повече от 29 год е играл в няколко държавни театри.Има богата филмография.
Така че, харесва, не ни харесва, такава му е ролята- бащата който нищо не даде на сина си, освен разочарование, болка и недоверие към околните.

Може и да има фраг днес Close

Махмурлии моми весела къща

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 18:13 от Slawena

# 63
Здравейте, момичета! Честно, като фурии сте... Докато успея да прочета едната тема, хоп друга, което, разбира се, е чудесно! Това означава, че ни вълнува сериала, и че скоро няма да свърши,какъвто и да е рейтинга, нали? Ха дано е така...
Благодаря на Алекс за преводите, на Диди за новата тема и на всички за чудесните коментари !
Ето и на руски чата от снощи,  в рекламите - на Ханде и Керем...
https://vk.com/feed?z=video-126686270_456241609%2F3a758466545b22 … -126686270_116538
Хубава и спокойна вечер!Бъдете здрави! Дано ни дадат фраг,който да ни хареса...

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 18:48 от Виолета Цветанова_563417

# 64
  • София
Имаме нова двойка на хоризонта, която се обсъжда - Ефе и Джерен: https://www.instagram.com/p/CG5vUwFqkOv/?igshid=10g3swp3c6aby
Така, като ги гледам един до друг в тази сцена, не стоят зле. Никак даже. Какво мислите?

# 65
Ефе ми се вижда доста възрастен за която и да е от четворката. По скоро за лелята става.

# 66
Здравейте момичета Simple Smile
Изгледах епизода със субки днес, снощи ви четох, но гледах от тук от там. Благодаря за преводите и мненията.
Какво ми харесва в 16 еп. Словесните престрелки между Еда и Серкан са на ниво. Simple Smile Нападателна Еда и един въздържан и съгласяващ се с всичко Серкан. Smile Керем и Ханде за пореден път са чудесни в партньорството. Играта с ръцете в любовната сцена - спомен също много ми хареса. Актрисата, която играе Айдан - също. И проблемът на Айдан вече е формулиран на глас и е възприет и от нея. Аз си мисля,  че вероятно от нея ще излезе истината, която търси Еда. Затова и Серкан се притесни от срещите им.
Обаче Алптекин за мен е неузнаваем сега в сравнение с първите епизоди, нещо като че ли се скъса връзката между бизнесмена и бащата Алптекин. Не знам, дали причината е в сценария или в играта на актьора, но има нещо в образа, което ми е трудно да възприема. И определено не ми допада играта на актьора, играещ Ефе. То не, че има кой знае какво и да играе де, ама аз очаквах някаква амбиция да си партнира равностойно с Керем, а засега ... никакъв го няма.  Или Керем отново превзема целия екран ... не знам. Та Алптекин и Ефе са ми разпокъсани като образи, а са съществени за действието.

# 67
Ново:

https://www.youtube.com/watch?v=VFM52PWfU70&feature=youtu.be

От Туитър Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 19:23 от mi_si

# 68

Обаче Алптекин за мен е неузнаваем сега в сравнение с първите епизоди, нещо като че ли се скъса връзката между бизнесмена и бащата Алптекин. Не знам, дали причината е в сценария или в играта на актьора, но има нещо в образа, което ми е трудно да възприема.  

И при мен нещо такова се получава!
Пак се успокоих, че не съм само аз Sweat Smile

# 69
Ще имаме фраг Gift Heart

# 70

Това са коментарите от лайфа снощи.
На сестрата на Ханде и колегите им от сериала😊

# 71
  • Кърджали
На мотивационния лагер ми харесаха Ефе и Селин. Може от там да изкопи нещо. Макар че не знам тогава, тя ли ще го отдалечи от плановете му да превземе холдинга или допълнително ще пречи на Серкан.
За Алптекин мисля следното - той е наистина успешен бизнесмен. Ся гафа с акциите, след толкова години видя че още някой знае истината за миналото и подаде, да не би инцидента да се разчуе. Но оттегляйки се от холдинга за него почна друг живот, отиде блясъка му и съобразяването с него, останаха само семейството му и проблемите с него. И великият Алптекин се наложи да се срещне с провалени в личен план Алптекин. И стана тя каквато стана.... Актьорът играещ Ефе, не му запомни името, май само неговото не запомних... Хем ми харесва играта му, хем нещо липсва. Но не знам какво.
Ако трябва да отбележа сношнитр моменти, които ми останаха в графа  гледай и пак гледай откъм емоции в мен
1.Танца. Май и целият им разговор в караокето
2. В колата (шашнатият Серкан си е заслужаващ гледане. И реакцията му "И добре дошла Еда Йулдъз"
3. Кавгата им за проекта... Серкан отново и отново отстъпва пред Еда.
4 Разговора на Айдан с тррапевтката
5. Съгласи ли се със Ефе да се премести те от офиса?
6. Пъръл - Еда, Еда - Лейля
7. Във вилата - малко думи, много емоции
8. Неудобството на Серкан пред лелята

Това екипа е събран от луди хора, честно...
А, това на лайфа - Керем също като Серкан бил маниак на тема болести според Ханде беше едно от нещата които запомних...
Промо тази вечер - супер. Залози - ще се радваме ли или ще псуваме

# 72

Айдааа, малко роботче ли има в ръцете на Еда...кога го направиха, кога се пръкна?

# 73
И аз това си помислих .... джуниър младши - в действие Wink

# 74

Хайде да идва фрага,че ми е много любопитно на къде ще хване посоката Еда....

Общи условия

Активация на акаунт