Отговори
# 165
От Туитър:
"SenÇalKapımı ще бъде излъчен скоро в Испания по канала @divinity_es"
Закупени са 30+ епизода

Пуснаха нова снимка от епизод 16 Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 10:12 от mi_si

# 166
  • Кърджали

Било пределно ясно кого гледа така Серкан... Сякаш някой има съмнения.

# 167
# 168
  • София
mi_si, тези 30+ епизода обаче оригинални турски серии ли са или съкратени??

Добро утро, къзларки!!! Flowers Cherry Blossom Днес съм в страхотно настроение, явно ме държи от вчерашния фраг. Пак го гледах с бг буквички и... голям смях, но и голяма кръстословица. “Всички знаем, че Еда не е бременна, но се надяваме скоро да е.” - най-готиният коментар, който прочетох в Ютуб. Така е - всички знаем, че няма да е бременна и нещо ни баламосват, нооо след този фраг и аз очаквам рейтинг 6+. Харесва ми вайбът на сериала ни. Да продължават в същия дух! Heart Eyes

И бърза редакция. Скрийншот от преди минута:

Над 2 милиона гледания за 14 часа. “What’s up! F@ck!!!” Както би казал Керем. Stuck Out Tongue Closed Eyes Hands Metal

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 11:07 от Бърборанка с розови очила

# 169
mi_si, тези 30+ епизода обаче оригинални турски серии ли са или съкратени??

Добро утро, къзларки!!! Flowers Cherry Blossom Днес съм в страхотно настроение, явно ме държи от вчерашния фраг. Пак го гледах с бг буквички и... голям смях, но и голяма кръстословица. “Всички знаем, че Еда не е бременна, но се надяваме скоро да е.” - най-готиният коментар, който прочетох в Ютуб. Така е - всички знаем, че няма да е бременна и нещо ни баламосват, нооо след този фраг и аз очаквам рейтинг 6+. Харесва ми вайбът на сериала ни. Да продължават в същия дух! Heart Eyes
Не знам, само това беше като информация, но аз се надявам да са оригинални турски серии Blush
Ще съм като Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" Simple Smile

# 170
Здравейтеее!
Днес успях едва да наваксам с епизода. Ще го опиша с две думи сълзи и смях.
В началото бях много настроена, че ще е скучен епизода, но този път го гледах направо с английски буквички и да ви кажа, ама много ми беше интересен. Сцените на Неслихан бяха просто жестоки - на всяка една от тях ми се насълзяаха сълзите, просто без думи...
Все още не мога да се настроя срещу Ефе, имам някакво добро чувство за него, но ще видим може и да не съм права.
Серкан е като Робин Худ, всичко прави за Еда, направо мъж мечта.
Няма да се отнасям в детайли, още съм със сменеси чувства, най-вероятно ще го гледам и в неделя.
Относно фрага, изгледах го преди епизода, ще бъде забавен епизод според мен и то доста, имам прекалено въпроси, които ще си отговоря следващата седмица. Grinning

Саундтракът на сериала и жесток, ще ви поздравя с песничка от епизода, много ми стана любима
https://www.youtube.com/watch?v=Kcn5cEwbOrU

Усмихнат петък на всички! Simple Smile

# 171
Здравейте, мили момичета, Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Изгледах серията вчера, после погледнах фрага, а след това превода на лайфа на Ханде и Керем по време на рекламите в сряда и се разтопих от удоволствие!

След многото избуяла тръстика, това е приятен и повишаваш настроението завършек на деня. Нямах сили да пиша, само ви прочетох, за да се усмихна още повече!

Мила Мъри, има и такива дни! Вземам си поуката от тях и си лекувам душата с хубави книги, музика, филми. След време установявам, че съм се ядосвала за маловажни неща. Усмихни се, вярвай в себе си и смело напред!

Започвам първо с лайфа, защото тази снимка е оттам:

Операторът Хакан пише, че ще бъде от страната на булката, а Алиджан, който играе Сейфи казва, че е от тази на младоженеца. Башак си изключва чувството за хумор и ги порицава да не развихрят тяхното, а Алиджан ни казва, че така си пишат в WhatsApp. Сладките ми, Ханде и Керем, как се шегуват с тях приятелите им!

Фрагът ми е любим, както и този мини Серкан:

Предполагам, че Еда ще изработи стратегия как да помогне на Айдан и в същото време да разбере истината за тяхната раздяла, тъй като вече и стана ясно, че тя също я знае. В хода на действието ще започне недоразумението за бебето, което ще ни разсмива и радва. Представям си как новоизпеченият татко ще трепери над Еда и ще се разтапя покрай нея.

Нека тази прекрасна приказка да е нашето лекарство срещу целия ужас, който ни заобикаля през тази зловеща 2020 година!

Хубав ден и още по-хубав уикенд, мили момичета!

# 172
  • Пазарджик
Здравейте, не съм писала, но ви чета редовно! Имам голяма молба, от темата взех линк за преведените епизоди на Въпрос на чест, на 19-ти епизод, 2-ра част нещо стана и сега не мога да открия нито линка, нито сериите. Много моля, ако може някой да ми съдейства, ще съм много благодарна!
А за Почукай на вратата ми, много го харесвам сериала, на Керем съм му фен още от В очакване на слънцето, Ханде я харесвах и преди, но сега като сериална двойка съм направо влюбена в тях!
Приятен ден и дано някой откликне на молбата ми!

https://askim-bg.com/video/U45A9GHUH16Y/VPROS-NA-ChEST-seref-meselesi-s1e19

# 173

Енгин направо го "зарази " с радостта си.... Гледа като на заколение....

И аз мисля ,че трея е счупен телефон и това в кошничката или е наистина бебек /на някоя приятелка / или нещо щуро измислено  от Еда ....за Айдан ?!?!?!

# 174
Ново от сета:
https://twitter.com/i/status/1322142422818840577
https://twitter.com/i/status/1322146687595544577

От Туитър:
Не се стърпях, да не го споделя с вас Blush

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 14:19 от mi_si

# 175
Mira07 Цитирам те:
Здравейте, мили момичета, Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Изгледах серията вчера, после погледнах фрага, а след това превода на лайфа на Ханде и Керем по време на рекламите в сряда и се разтопих от удоволствие!

Къде намери превод на лайфа. Постни моля линк.

# 176
  • Кърджали
Мисля че в YouTube го имаше с английски или руски субтитри, не обърнах внимание с какви беше
Ако те устройва, намерих на английски
https://youtu.be/GuN5VzPk20g
Не съм си играла да го превеждам на български, но мога да ви преведа какво говорят

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 14:58 от Aлекcандрa

# 177
Ново:

Скрит текст:
Скрит текст:
В 17 еп. май ще преобладават кучетата и бебетата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
Новия ребус е излязъл !

# 179
  • Кърджали
Щом ще има кучета, възможно е Еда да каже нещо за малко бебе кученце и от там да тръгне развалени телефон. Ама тия бебешки аксесоари какъв ще го дирят тогава

Общи условия

Активация на акаунт