Отговори
# 195
Съгласна съм , че е лошо и да се надяваме , че има по -малко жертви и ранени.
Но от друга страна аз съм ЗА природата. Крайно време е. Достатъчно дълго търпя глупостите на всичките хора , нации , народ, население... достатъчно търпя. Връща си го така , както тя знае и умее най-добре. Природата е всемогъща и всички сме безсилни срещу нея. Ще се осъзнаем , но за съжаление , късно. Винаги така става .

# 196
  • София
От Instagram страницата на сериала:

Скрит текст:

Преводът:
Заметресение с магнитуд 6.6 или 6,8 беше усетено преди един час в района на Измир, Турция. Това земетресение се усети и в Истанбул, където живеят нашите актьори. Никой не е пострадал в Истанбул, защото това земетресение се случи в Измир. Надявам се, че хората в Измир са добре.
#prayforizmir

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 17:30 от nrgmama

# 197
Преди час видях в инстаграма на Неслихан Йелдан /Айдан/  пост на съчувствие за Измир и се канех да проверя какво е станало.

# 198
Боже, няма ли да имат край ужасиите, които ни се случват? Дано да спасят всички хора в Измир и на остров Самос! Страшно е само за 30 секунди да видиш как рухват сгради, животи, съдби! В началото на зимата да останат хората без дом и да се страхуват от цунами!

7 по Рихтер отне живота на много хора в Свищов в една трагична нощ на 04.03.1977 г. Бог да ги прости!

Дари, ето линк към лайфа на Ханде и Керем на руски. Надявам се, че имаш регистрация във VK.com

https://vk.com/tyrkesi_love?z=video-98061100_456244728%2F6348c15 … pl_wall_-98061100

LiliSy, миличка, благодаря ти за всички твои прекрасни постове, които съм прочела! Отдавна съм ти фен! Моля те, ако имаш време, отбивай се по-често! След като аз, която си живеех от години на балкона на bg-mamma и само четях из темите с малки прекъсвания, основно заради Туба, се престраших отново да пиша заради неустоимите Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, можеш да си представиш как въздействат върху публиката си!

ngrmama, благодаря за информацията за Измир. Позволявам си да те цитирам, но е защото много ми харесаха думите ти:

"Позволявам си обаче да направя едно малко уточнение по повод самотното ти присъствие в темата преди и активността на темата сега! Верно е, че тук има много истински фенове на Керем Бурсин, но ако темата сега е толкова активна, то това не се дължи само на неговите фенове! Тук пишат всички фенове на вълшебната приказка наречена "Почукай на вратата ми"! тук пишат фенове на прекрасната Ханде Ерчел, на талантливата Айше Кутлу и компания, на нашите второстепенни герои, на композиториторите, на дизайнерите и цялата компания! Затова сме много, затова сме активни, затова обичаме да споделяме и да "живеем" в темата! Не съм срещала името ти в тази тема до този момент и се радвам, че споделяш вълшебството с нас!"

# 199
Природата е най-голямата сила на Земята, дано да е по-благосклонна към нас "великите" човеци Hands Pray
Ужасно е случващото се в Измир, да се надяваме на по-малко ранени и жертви.

LiLiSy, истинско удоволствие е да се запознаем виртуално с един от най - големите фенове на Керем. Черна розичка е споменавала какви хубави емоции сте преживявали в годините покрай Керем. Много информация сме получили от вас и предишните теми за Керем. Някой от нас сега откриха това харизмантично, много талантливо момче и веднага го обикнахме. Обикнахме и тази вълнуваща приказка, която Керем и Ханде ни разказват. А как само ни легнаха на сърцето Серкан и Еда.
Намерихме приятели, добра дума и местенце за нас.
Обичам ви момичета Yellow Heart

# 200
Керем Бюрсин е казвал, че родителите му са от Измир. Ето и туита му по повод трагедията:

"Мой Измир, мое прекрасное Средиземное... наши молитвы с тобой🙏🙏 Пусть все пройдёт!! #Измир #СредиземноеМоре"

# 201
И от Ханде :

# 202

Лиленце, Yellow Heart радвам се да те прочета, прекрасна! Kissing Heart

# 203
  • Кърджали
[
24 часа = 3 млн гледания. Аферим

# 204
  • In the light side of the Moon!
Здравейте Purple Heart Yellow Heart Flowers Hibiscus

Толкова дълго време си писах сама в тази тема, толкова много информация, свързана с Керем съм споделяла, от която явно никой не се интересуваше, че просто сега не мога да повярвам, че темата е толкова активна и толкова пълна с фенове на Керем. Изключително много се радвам за него Kissing Face Simple Smile

Галка , Kiss Диди , Kiss милички, благодаря ви за новите теми и за това, че не се отказвате от нашето момче.  Hands Plus1

Александра,   благодаря за всички преводи, които правиш Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Жива и здрава да си Hands V

За теб Yellow Heart

Скрит текст:

Благодаря и на екипа, който превежда сериала. Ръцете им дертове да не видят Hands V

Скрит текст:

На всички останали, които пишат тук, ви желая много приятни мигове с Керем и Ханде Green Heart Yellow Heart

През години съм споделяла много неща, свързани с чаровното ни момче. Достатъчно е само да се поразровите в публикациите ми. Hands Plus1

Скрит текст:

Желая ви приятни и вълнуващи моменти със сериалчето и  прекрасната двойка в него Yellow HeartFlowers Hibiscus

Олее, Лиленце, слънце .... Kissing Face много се радвам да те видя. Често се сещам за теб и как на завладяващия сърца Керем ти му предрече голямо бъдеще.
Я, сподели...гледаш ли сериала? Sweat Smile

Disappointed Relieved
Много неприятна новина за Измир. За съжаление ние само можем да се молим за по-малко жертви и бързо възстановяване!

# 205
На снимачната площадка сле излива дъжда

.https://instagram.com/stories/bybedirhan/2431561729806647753?utm … shid=7hh2keqvj5qj    

# 206
Семейство Болат.

# 207
ЦИТАТ : Мисля, че ПРИРОДАТА  ни  изпраща съобщение !
...
"Вие сте мои ГОСТИ ,не мои СОБСТВЕНИЦИ !!!!"

# 208
Боже, няма ли да имат край ужасиите, които ни се случват? Дано да спасят всички хора в Измир и на остров Самос! Страшно е само за 30 секунди да видиш как рухват сгради, животи, съдби! В началото на зимата да останат хората без дом и да се страхуват от цунами!

7 по Рихтер отне живота на много хора в Свищов в една трагична нощ на 04.03.1977 г. Бог да ги прости!

Дари, ето линк към лайфа на Ханде и Керем на руски. Надявам се, че имаш регистрация във VK.com

https://vk.com/tyrkesi_love?z=video-98061100_456244728%2F6348c15 … pl_wall_-98061100

LiliSy, миличка, благодаря ти за всички твои прекрасни постове, които съм прочела! Отдавна съм ти фен! Моля те, ако имаш време, отбивай се по-често! След като аз, която си живеех от години на балкона на bg-mamma и само четях из темите с малки прекъсвания, основно заради Туба, се престраших отново да пиша заради неустоимите Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, можеш да си представиш как въздействат върху публиката си!

ngrmama, благодаря за информацията за Измир. Позволявам си да те цитирам, но е защото много ми харесаха думите ти:

"Позволявам си обаче да направя едно малко уточнение по повод самотното ти присъствие в темата преди и активността на темата сега! Верно е, че тук има много истински фенове на Керем Бурсин, но ако темата сега е толкова активна, то това не се дължи само на неговите фенове! Тук пишат всички фенове на вълшебната приказка наречена "Почукай на вратата ми"! тук пишат фенове на прекрасната Ханде Ерчел, на талантливата Айше Кутлу и компания, на нашите второстепенни герои, на композиториторите, на дизайнерите и цялата компания! Затова сме много, затова сме активни, затова обичаме да споделяме и да "живеем" в темата! Не съм срещала името ти в тази тема до този момент и се радвам, че споделяш вълшебството с нас!"

Страшно е наистина . Извън темата е, но съм свищовлийка. Такива събития и дати като тази и Лим не се забравят от свищовлии.

И за да не бягам от темата - ето нещо от нашите любимци.

https://www.youtube.com/watch?v=aog0N-yBH90

# 209
За съжаление природата циклично ни напомня(отмъщава) за всичко което и причиняваме. Господ да дава сили на пострадалите Cry

И нещо да повдигне настроението на групата:

Общи условия

Активация на акаунт