Желая много сила на гражданите на Измир и особено на близките на загиналите и пострадалите.
Добро утро 

Пожелавам ви слънчев и усмихнат уикенд! 
Преди няколко години ходихме до Истанбул през януари, заради здравословни проблеми с едното ми детенце! Нямате представа какви доброжелателни и топли хора срещнахме!!! Буквално навсякъде - в болницата, в хотела, на улицата, в парка! Прекрасен е Истанбул! Прекрасни и добри хора живеят в него!
Почувствахме истинския град, защото не бяхме на почивка или разходка, много обичам Истанбул, а и цяла Турция заради хората, отношението, прекрасната архитектура!
Всичко лошо да отминава по-бързо за хората от Измир!!!
, аз не съм чела твоите постове, защото рядко влизах в бг мама. Керем го видях за първи път в "Сърцето на града" по БТв и оттогава ми е любимец!!!
Не съм си и представяла, че ще чета, а още по-малко да пиша във теми, но както казват - никога не казвай никога! 
Харесва ми да чета и гледам всичко, което сте сложили в темичката, защото не се ровя в социалните мрежи. Благодаря на всички момичета, които показват клипчета, снимки, колажи!
Имаме си и прекрасната Алекс да ни превежда в ефир, въобще сме си една задружна и весела къщичка! Прегръдка за всички ви!

Тадам: 
Очакваме ли нещо днес - ребус, фраг, друго?? Пак са много тихи нашите. Явно отново са потънали в работа. Споделиха в лайфа от сряда, че последните две седмици са били доста натоварени. Още не могат да влязат в нормален ритъм сигурно. Дано нямат повече прекъсвания на снимките и всичко им тече гладко. А ние да имаме възможност да им се радваме по-дълго време!

Диди ,
милички, благодаря ви за новите теми и за това, че не се отказвате от нашето момче. 
Жива и здрава да си 

Поздрави и много целувки! 

Препоръчани теми