Отговори
# 615
Клюка: с Гугъл преводач от арабски
Според близък приятел и на двамата. След края на сериала (независимо дали ще е скоро, или не) Серкан заминава за Америка да снима филм (на който е продуцент) заедно с него ще отиде и Ханде. И тогава официално ще обявят връзката си. Предпочитат сега да не афишират, защото за момента не се знае дали Керем, не е влюбен в Еда, а Ханде – в образа на Серкан. Затова са решили да си дадат шанс като Ханде и Керем далеч от всички.
Gift Heart

Ами ако е така, им пожелавам далеч от всички да разберат, че наистина се обичат. Изглеждат добре заедно, определено има химия, физика и всички там други науки, между тях😍

# 616
  • Плевен / София
38 Потребители и 71 Гости преглежда(т) тази тема.
Серията започва....озета приключва....отивам в съседния двор/ДЕК/ , но ще ви следя...
приятно гледане

# 617
Започваме Simple Smile

Cupid

# 618
Според близък приятел и на двамата. След края на сериала (независимо дали ще е скоро, или не) Серкан заминава за Америка да снима филм (на който е продуцент) заедно с него ще отиде и Ханде. И тогава официално ще обявят връзката си. Предпочитат сега да не афишират, защото за момента не се знае дали Керем, не е влюбен в Еда, а Ханде – в образа на Серкан. Затова са решили да си дадат шанс като Ханде и Керем далеч от всички.
Gift Heart

Смея се с глас на клюката....
Марги аз подчертах,че Керем е гост актьор и малко го има в филма,но е там да Мерт и Афра се залюбиха от този филм
Аз за по лесно Алекс мен ми е все тая мен ме яд,че унищожиха идеята и не видяхме обещаното,но не беше лошо дизи....

# 619
Ще ни трябва нова тема още тази вечер според мен.
Това за Америка може и да е вярно. Днес попаднах на информация, (може би интервю, но изчетох толкова много, че вече бъркам кое от къде), че Керем е имал намерения в началото на 2020 да отиде да снима игрален филм в Америка. Обаче му дават сценария на Почукай на вратата ми, ролята му харесва и той отлага американския филм. После тресна и короната.
Иначе е много мъдро да се проверят след края това приключение. Емоциите, които трябва да изобразят, твърде много прекараното време заедно изкривяват възприятията. Керем вече я е патил и е предпазлив. Беше казал в едно интервю, че е напълно моногамен. Предвид и модела на родителското му семейство, смятам че подхожда сериозно към отношенията и търси за себе си нещо трайно и възможно най-истинско.
Не знам дали Ханде ще е готова да се откаже от кариера в името на любов и семейство, точно на върха на славата, където ще бъде след края на Почукай на вратата ми.

# 620
  • Кърджали
Не е вевъзмобно. Керем сам беше казвал, че е трябвало да пътува ЗА САЩ, но вируса, карантина та са му попречили. И сериала му е дошъл направо като по поръчка.
Сега дали ще ходи с Ханде или без нея си е негова работа.
Иначе няма нищо странно в това при такива двойки снимали заедно да го има и момента с въздействието на ролята... За мен нещо такова обяснява и зашо много от двойките започнали връзка по време Н снимки често приключват отношенията си скоро след края на проекта.
Оффф почна и реклами.

# 621
Gift Heart

Смея се с глас на клюката....

Joy Joy Joy Joy Joy

Немало е скоро дъжд да разхлади мозъците на арабките галиба Joy Joy Joy

# 622
Ох много ме досмеша извинете ама фантазията край няма....иначе той Керем все ходи в Америка и накрая и от трите най-дългия не е направил с извинение турските актьори са с големи мечти вече съм го и казвала макса е колкото на Чаатай Нетфликсче
Искрено се надявам да го разберат всички до един!

ПП:Новата тема се прави за питащите така,че пишете спокойно!

# 623
Влязохме и в тренда на Аржентина Simple Smile

За Турция се знае ...

# 624

Не знам дали Ханде ще е готова да се откаже от кариера в името на любов и семейство, точно на върха на славата, където ще бъде след края на Почукай на вратата ми.

И едно друго мнение... Първо, винаги съм резервирана към такъв тип непроверена информация ... Второ, едва ли Керем, толкова ерудиран, възпитан и с такова модерно разбиране и отношение към жените, би "вързал" за себе си Ханде и би бил пречка за нейната кариера... Дори и тя  да отиде с него в САЩ, вероятно ще бъде само за определено време... Няма да желае да стопира развитието си като актриса, смятам... Пък и Керем, ако наистина иска тя да е щастлива, не би си позволил този "лукс"... Стига във всичко това, което е написано като клюка, да има поне малко доза истина.. Те си знаят....

# 625
Някакъв Йиит Дикмен е писал,че ще участва тази серия

# 626
100пъти да видим как Серкан паркира колата🤦‍♀️

# 627
  • Кърджали
Каква е истинската причина да се разделим.
Трябва да питаш Серкан
Не, вие ще ми кажете. Той мк каза че  е заради работата... Няма да си тръгна без да разбера истината
Ами.. Говорихме за това че не си подхождат и май той се убедил
Значи вие сте му казали че не ме искате и той е послушал

Наистина ли се раздели заради семейство си. Яз
Не знам какво ти каза майка ми, но аз съм взел решението. Не ровичкай
Защо
Защото нищо няма да се промени
Какво няма да се промени
Че всичко между нас свърши

Енгин - това момиче е Ангел. След толкова неща все още се опитва да помага на майка ти

# 628

Тоя сладур просто не мога да не го споделя Simple Smile

П.С.
Спортната зала от сетовете се появи. Нашата излезе много спортен тип Sunglasses

# 629
Бреее, Еда и Фифи на ринга🤭Явно ще се боксира момичето ни със Серкан🤣

Общи условия

Активация на акаунт