Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 465
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Записвам се, тъй като от години имам планове за ботокс на челото и все го отлагам, та миналата есен тъкмо се навих и хоп - Хашимото и ботокс плановете ми пропаднаха. Затова искам да попитам има ли тук дами с Хашимото, които са слагали ботокс и дали са получили някакви по-агресивни странични реакции . Напълно разбирам, че е строго индивидуално, но прости искам да попитам дали има някоя от вас с тази диагноза и слаган ботокс и как е протекъл процеса и резултатите съответно. Благодаря ви!

# 91
  • Sofia
Благодаря за новата тема! Heart

Не съм си слагала ботокс до момента, но и не бих прибягнала до такава процедура за в бъдеще.

# 92
Сестра ми е с Хашимото и си слага ботокс и филъри

# 93
Аз поддържам ТСХ от години с хормон и имам ботокс.

# 94
  • при Arctic Monkeys
Поддръжката е важна за бъдещото състояние на кожата.
Да се правят мезотерапии не мисля, че по някакъв начин ни навредило на когото и да било,точно обратното.
Ако кожата е тънка,бяла и прозрачна като моята, всяко убождане не е хубаво. Пукат се капилярчета, които боря в момента с лазер. Има и известен момент на пристрастяване, да се прави още и още по лицето.

# 95
Каrmakoma, Къде третираш капилярите с лазер и има ли ефект?

# 96
Имам предвид, че няма да навреди на кожата да бъде подхранвана периодичано.Ако сега има специфика някаква е ясно, че
човек се въздържа, но в нормален случай не смятам, че
е
лошо.
Чак пристрастяване лъм
мезотерапия...знам ли?

# 97
  • при Arctic Monkeys
Каrmakoma, Къде третираш капилярите с лазер и има ли ефект?
В Шумен, с Алма лазер. Има ефект, но при мен за година се появяват отново.

# 98
martina_petkova11, благодаря за думите Simple Smile

Аз правя мезотерапии и бустери за подхранване през около 2-3 месеца, защото това е единственият начин, който работи за моята кожа да е подхранена и да не запушва пори и съответно да прави милиуми.
Иначе положението откакто съм в София е неспасяемо, ако не хидратирам ударно, но само с маски и апаратни процедури за съжаление не става... Пробвала съм всичко.
Иначе не мисля, че това влияе негативно на кожата, защото бустерът и виното се поставят подкожно, като папулки и това не уврежда или нарушава тъканите, а просто хидратира силно. Ефектът от процедура трае до 3 месеца и оле трябва  пак. А самите обождания предизвикват кожата да образува колаген, за да се възстанови повърхността и кожата става още по-хубава и здрава. Реално обождането е на 2 мм.
Иначе, като ходя за бустер, запълвам назо гънки и понякога под очи, но ефектът трае по 3 месеца макс...
Сега се надявам с филъри да закрепи поне до 6.

Иначе филъри досега съм слагала 3 пъти, за почти три години, тоест на 9-10 месеца подновявам, когато започнат да губят форма.
А ботоксът, ако ме отпусне сега, не смятам да слагам поне до 6 месеца.

Така или иначе пиша, да се похваля, че при мен всичко спадна като отток и в момента изглежда прекрасно Simple Smile

# 99
Момичета, при всяко поставяне на ботокс на пачия крак ли трябва да сс получи “brow lift” или процедурата е отделна.
Притеснявам се от конците , а и имам нужда от малка корекция. Поставяла съм ботокс на пачия крак, но подобен егект не видях.

# 100
Не се ли вдига веждата като се инжектира в чело и глабела?

# 101
Нищо общо няма пачи крак с brow lift .
Този ефект се получава, когато се работи зона чело

# 102
Благодаря Simple Smile има ли някой, който да е правил ?

# 103
Имам ботокс в чело и гневна,слаган началото на юни,към днешна дата е отпуснал на 90%.За сефте ми беше.Ама този ефект повдигнати вежди,ала бала,ми не ми се е получил.Единствения ефект при мене беше,че като нямам мимика,не бръчкам челото.Как ви се повдигат веждите?

# 104
  • в 1001-та нощ
Има мускули, които ги повдигат и мускули, които ги свалят. Блокират се с ботокс тези групи, които ги свалят. И така си стоят - леко повдигнати - учудени.

Общи условия

Активация на акаунт