Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 603
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте! Някоя от вас правила ли си е въпросната ултразвукова липосукция? Как вървят цените и много ли боли? Искам да си направя на бузите. Моля, споделете опит. 😊

# 421
  • в 1001-та нощ
А реално с една процедура какъв е точно ефектът - има ли намаляване на обиколката?

Лично аз се интересувам за коремни мазнини - слаба съм, но на корема имам като стисна сигурно 5 пръста сланина. Какво би ми препоръчала, Алена?

Благодаря предварително!

При мен беше с идеята за скулптуриране - аз нямам на къде да отслабвам повече, и ако се случи, ще е грозно. Но анатомично имам бричове. Това зависи как точно се захващат мускулите и къде са мастните депа.  При мен структурата е такава - и исках да намаля депата. Те не могат да се ликвидират напълно. Винаги нещо ще остане, а и трябва. А в тези депа се складират вит.Д, други мастноразтворими витамини и важни в-ва.

Така, че  - и да се намалят депата - нещо остава, а то може да се пълни много. Давам пример - редуцирате депата, изглеждате добре, приемливо за Вас, поддържате формата. В даден момент има събитие, трупате мазнини - и така мастните клетки могат да увеличават обема си десетки пъти. Условно казано, ако в една клетка е имало 1 мл мазнина преди напълняването, в същата могат да се налеят 50 мл с напълняване.... без да се уеличава броя на клетките.

Та в тази връзка - при излишно тегло - на първо време е важно да се постигне желаното тегло, и да се задържи, да се променят хранителните навици, начина на живот. След това - ако има нужда от скулптуриране - да се ползват външни методи. Защото дори да намалите депото - то бързо ще се напълни пак, ако му "вкарвате мазнини".

Разликата между криото и RF e,  че криото намалява депата, като унищожава мастни клетки, докато RF - основно ги източва и депата си стоят.

При мен с криото има трайни резултати, освен, ако не настъпи събитие в живота ми, което да окаже влияние на метаболизма.

Преди години правих мезотерапия - след постигане на резултати спрях всякави процедури, за да видя как и дали някъде ще кача. Имаше леко напомпване - равномерно по бедрата. Включих кардио и всичко си дойде на мястото.  Така се поддържах доста време, до преди година, когато ми се наложо да спра спорта, в комбинация със стрес и безсъние - и се наложи да предприема мерки Simple Smile Правих криото - резулатите са по-добри и от преди, но не биа да се изпада в крайности. Сега си спортувам пак и всичко е точно.

# 422
Благодаря ти за информацията!
Значи ако ще пробвам нещо, все пак е по-добре криото, точно това ми трябва - да се унищоважат мастните клетки, а не да се изпразват...

# 423
  • в 1001-та нощ
Да, крио и мезотерапия. Не са вълшебна пръчица, но имат и ефект и очакванията е хубаво да са реалистични Simple Smile

# 424
Здравейте, отдавна следя темата , но имам въпрос, който най-вероятно е бил обсъждан и се извинявам предварително.
Колко време след постояване на филър (1ml) в устните е удачно да се постави отново с цел натрупване? Наскоро сложих за първи път, но честно казано очаквах малко по-видим резултат. Буквално след няма и седмица все едно почти нищо не е слагано.

# 425
Какъв филър си слага и при кого?
В твоята ситуация бих посетила след месец за преглед, специалистът да прецени дали наистина няма останала ХК и да обсъдим фактическата ситуация.
Иначе след 6-8 месеца може да се повтори интервенцията с цел натрупване

# 426
А дали някои не се бъркат с отока след поставяне на ХК в устните?
В началото моите много се подуват и след 10 дни добиват окончателна форма.Така че това не е , защото няма филър.
Някои жени се бодат много често, но това е вредно за тъканите на устните и аз не бих бързала.
6-8 месеца бих изчакала, както е писала Фръц!

# 427
Здравейте, отдавна следя темата , но имам въпрос, който най-вероятно е бил обсъждан и се извинявам предварително.
Колко време след постояване на филър (1ml) в устните е удачно да се постави отново с цел натрупване? Наскоро сложих за първи път, но честно казано очаквах малко по-видим резултат. Буквално след няма и седмица все едно почти нищо не е слагано.

Аз съм слагала три пъти досега, като и трите пъти ходих на втората седмица за ретуш. И трите пъти имах нужда, аз резорбирам филъра там с голяма бързина. Когато отидох на консултацията, лекарят сама каза, че нищо не е останало, беше леко озадачена и ми сложи почти още един цял милилитър. След това изчаквах около година преди да сложа пак. Никога не съм изглеждала грозно или вулгарно, тук където съм дори и да искам да изглеждам като Мара Отварачката, никой лекар няма да се съгласи да обезобрази пациент така.

Според мен щом още сега виждаш, че резултатът не е задоволителен, обади се и поискай час като мине и втората седмица. Мен ме болеше от убожданията по устните, тъкмо дотогава минават.

# 428
  • в 1001-та нощ
Аз съм поставяла няколко пъти - през около 2 години. Последните 2 пъти беше Жуведерм Волифт. Този филър е различен - много е пластичен, не прави травма и голям оток, много добре се интегрира и резултатът е много естествен, без бомбастичен ефект. Може би има значение и техниката и как е поставен, защото е поставян от друг лекар, спрямо предните.  Но реално след 2 поставяния - ефектът е доста траен, не виждам нужда да подновявам, кавато съм виждала преди. Може и критериите ми да се променили, но като гледам стари снимки - нужда е имало, за разлика от сега. Разбира се - по критериите на много хора - би могло да се добави още, може - да, но на мен ми харесват естествения обем и постигнатата плътност. Затова - не обмислям.

# 429
Здравейте, момичета 🌺
Отдавна не съм писала, надявам се всички сте добре и здрави!

Аз преболедувах гадния Ковид, изпих не знам колко плика с лекарства, отслабнах и лицето ми на нищо не прилича:( Пак ме нападнаха пъпки само в областта на устата и честюстта, гадни болезнени и белези остват. Защо пак нв знам..
Не ям млечни, не ям сладки неща.
Почиствам, мажа не и не...
Та днес правих за пръв път СО2 лазер, третирам пигментация, белези от пъпчиците и фини линии.
Комбинирано с плазмо терапия ПРП.
Лице и шия правих, бая пърлене си е, като усещане е по- парещо от Вивата да речем.
Лекарката ми показа снимки на пациентки, резулата е наистина много добър и антиейдж и за петна.
Надявам се и при мен да сработи.
ПРП то не е страшно, взимат кръв, обработват и боцкат, като мезо терапия е, но като си изтръпнал след лазера, боцкането е китка:)
Слага се обезболяващ крем преди лазера.
Час два има топлина по лицето сякаш са те нашамарили:)) Сега вече е по- добре, изписа ми лекарката кремове. Останалото количество плазма се разтвори в крем, който ще ползвам след падането на коричките.
Вратът ми пари повече от лицето сега.
В Нирвана си го правих пак, както и Вивата, но лекарка работи с лазера, много мила и младичка. С лека ръка не усетих как ми взе кръв.
Ще видя сега ефектът и възстановяването как са и ще повторя след месец.
Аз отдавна искам СО2, но пътуваме зимата и все съм на слънце, сега Ковидът ни закотви тук и викам я, да използвам че сме тук и да действам Simple Smile
Ще ви информирам, ако някой се интерсува как ще премине възстановяването и какъв ще е ефекта.

# 430
Jacklin, да аз се интересувам от со2 лазера и от резултата при него. Колко процедури ще правиш, на цяло лице ли? Имаше ли преглед от доктор преди процедурата, че точно в Нирвана са все едни младички момиченца.

# 431
Смятам 3 процедури. С този лазер не работят козметици, лекарката е окло 30-те, дерматолог, работи в Александровска болница.
Аз преди месец правих Вива, нея ми я прави Дани, собственичката, та с нея коментирахме, че за мен ще е по- добре да вкарам по- тежката артилерия, тя познава кожата ми и каза, че очаква добър ефект.
Ще видим сега първо струпчета, после излющване и тогава ще чакам разулат, ще пиша.

# 432
  • в 1001-та нощ
Жаки, под очи прави ли? На мен Михайлов ми препоръча СО2 около очите за уплътняване на кожата. Но говорихме лятото - и ест. каза да го направя зимата. Аз обичайно преди празниците правя такива процедури, макар, че според него - под очите ще е леко и няма тежко възстановяване. Тези дни мислех да питам в клиниката - къде е апраратът и направо да запиша час.

# 433
Правих да, пачи крак нямам още или съвсем финни и лекаркката каза, че ще има много добър резулат е тази зона.
Ще ти кажа като видя, сега съм като яко изгоряла на слънце, това е усещането.
Шията е по червена от лицето, макар че се работи на по- ниски параметри.
Очаква се уплътняване на самата кожа, стягане, свиване на пори и изравняване на тена, айде дано!

# 434
Аз птавих СО2 бузи и под очи.Има ефект, но ще трябват още прицедури.
Джаки, имаш ли отпускане на кожата на врата или превантивно?
Каква е цената в Нирвана?

Общи условия

Активация на акаунт