Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 592
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
Но стар филър ли, или нещо слагано няколко месеца по-рано?
Стари филъри от 3 години и надграждане до преди 1 година

# 451
Здравейте, правих си средно дълбок химичен пилинг преди  5 дни. Кога би трябвало ще спре лющенето, на люспи ми е цялото лице без челото, то те първа ще почва. Колко време ще продължи всичко. Какво мога да направя, за по- бъро излющване без да си навредя. Като извънземно съм така..Мажа се няколко пъти дневно с предписаните ми кремове, но не му вижда края ..

# 452
За една седмца приключва лющенето. Не прави нищо! Само мажеш с хидратиращ крем и слагаш хидратиращи маски.

# 453
Момичета, а хилауронидаза боли ли?

# 454
  • София
Имам проблем с доста видими капиляри по носа. Искам да ги третира с лазер. Имате ли представа какъв тип трябва да е лазера?

# 455

Не, не боли.
Преди време ходих при Георгиевски да ми разгради един филър под очите.
Много съм доволна как го направи - внимателно и постепенно - ходих 2 или 3 пъти, за да не се получи хлътване.
Той пък после ми наблъска скулите с 3мл, което никак не ми хареса, но това е друга тема.

# 456
  • в 1001-та нощ
Имам проблем с доста видими капиляри по носа. Искам да ги третира с лазер. Имате ли представа какъв тип трябва да е лазера?

Когато отидеш на консултация - поинтересувай се какво точно представлява процедурата. В общия случай се насочва светлинен импулс, който се поглъща от хемоглобина и  превръща в топлина и стапя кр. съдове, просто ги ликвидира. Тогава натоварването се прехвърля на съседни кр. съдове, и ако са слаби - могат да станат видими съседните капиляри, които до този момент са били ОК.

# 457
Определено не, не се усеща нищо, сега обаче незнам при кой да попълвам под очи Sad
Моля дами ако имате препоръки ще се радвам да чуя

# 458
Определено не, не се усеща нищо, сега обаче незнам при кой да попълвам под очи Sad
За под очи: Ванеска

# 459
Здравейте, правих си средно дълбок химичен пилинг преди  5 дни. Кога би трябвало ще спре лющенето, на люспи ми е цялото лице без челото, то те първа ще почва. Колко време ще продължи всичко. Какво мога да направя, за по- бъро излющване без да си навредя. Като извънземно съм така..Мажа се няколко пъти дневно с предписаните ми кремове, но не му вижда края ..
Мажи се само с предписаните кремове и в никакъв случай не чопли и махай кожи. Трябва сами да паднат иначе положението може да се усложни и да останат белези. Неприятно е, но трябва търпение.

# 460

Благодаря за отговорите.
Не знам кой ми беше казал, че е много болезнено.
Аз обмислям ако филърът под очите от Георгиевски мигрира още по-надолу (защото в момента е слязъл и се е разлял, но поне не личи видимо, само аз и Трендафилова го забелязваме) да правя хилауронидаза за него.
Обаче казват, че давало много алергични реакции и затова също ме е страх.

Иначе напоследък като се вглеждам в снимки и на мен ми е едно идея повече филърът в скулите, в никакъв случай не се забелязва драстично, но дава повече обем в бузите, Ана мен не ми харесва лицето ми по-бузесто.
Дано се разорбира по-бързо.
Другият път ще чакам поне година да дозапълвам

# 461
Аз целенасочено правих няколко процедури с радиочестата и те спомогнаха за по-бързото разграждане на филъра в скулите, който не ми харесваше.

# 462
След коя процедура забеляза резултат?

# 463
Перфектен Д-р Георгиевски, 2 зони ботокс и перфектна картина, за това, което следва, ботокс е поставен днес, след последна интервенцияна д-р Денкова преди 2 години! Перфектна работа6

# 464
  • София
Момичета, имам нужда от мнението ви, може и да е коментирано това което ме интересува но незнам как да го търся. Какво ви е мнението/впечатлението от д-р Чилингирова от Дерма АРТ, относно поставянето на филър и скибустер в скулите, назо и долна част на лицето. Искам да се  възползвам от пакет Аметист. Целта ми не са обеми, просто свежест.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 15:51 от Мaksy

Общи условия

Активация на акаунт