Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 571
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
За скули и назо не знам дали Saypha е удачен избор, някой по-запознат да каже .

# 466
За скули и назо не знам дали Saypha е удачен избор, някой по-запознат да каже .
Удачен е.
Аз съм мн.довилна от др.Чилингирова.

# 467
Супер мерси Simple Smile

# 468
  • София
Др Чилингирова е прекрасна Simple Smile))

# 469
След коя процедура забеляза резултат?
След 2-3 процедури постепенно спря да ме дразни огромното количество филър.

# 470
След вампирския лифтинг колко време не трябва да сс слага грим ?

# 471
  • в 1001-та нощ
Би следвало - докато се затворят отворчетата от убожданията.

# 472
А лазер СО2 в Дерма акт някой правил ли е? Там кой работи с лазерите? Виждам, че имат няколко вида лазери там, мен ме интересува за зона под очите, искам малко да я съживя с лазер ли, мезотерапия ли де е не знам.
А знаете ли каква е разликата между лазерно подмладяване с Genesis, лазерно подмладяване с ICON-Cynosure palmar  и РИСЪРФИНГ С CO2 ?

# 473
Но стар филър ли, или нещо слагано няколко месеца по-рано?
Стари филъри от 3 години и надграждане до преди 1 година

Нямаше ли странични неприятни ефекти ? Като например прекомерно хлътване и увисване на кожата след разграждането?

# 474
  • София
Genesisa разгражда филъри и не е препоръчителен,ако имате такива и искате да ги запазите,разбира се Simple Smile

А лазер СО2 в Дерма акт някой правил ли е? Там кой работи с лазерите? Виждам, че имат няколко вида лазери там, мен ме интересува за зона под очите, искам малко да я съживя с лазер ли, мезотерапия ли де е не знам.
А знаете ли каква е разликата между лазерно подмладяване с Genesis, лазерно подмладяване с ICON-Cynosure palmar  и РИСЪРФИНГ С CO2 ?

# 475
Цитат
Нямаше ли странични неприятни ефекти ? Като например прекомерно хлътване и увисване на кожата след разграждането?
Има да затова ще запълвам пак..просто беше излязъл много на повърхността и синнеше и ми изтъняваше кожата много зле

# 476
Аз правих там на бузи и под очи.Д-р Пагидас ми го прави, доволна съм.

# 477
Аз правих там на бузи и под очи.Д-р Пагидас ми го прави, доволна съм.
С кой лазер те работи? И си доволна, но какъв беше резултата, какво се целеше да постигнеш с процедурата? И колко на брой процедури прави?

# 478
СО2 правих за петната по лицето, но лекарт ме мина под очите,защото имам фини линии.

# 479
СО2 правих за петната по лицето, но лекарт ме мина под очите,защото имам фини линии.
Колко процедури направи? И зоната под очите, подобри ли се?

Общи условия

Активация на акаунт