Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 571
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, питам за по-възрастна дама - при изразени назолабиални бръчки, съчетани с по-големи бузи какво може да се направи? Без конци, слагани са и въпреки, че имаше ефект, много бързо се загуби добрия резултат, а и имаше разни странични ефекти няколко месеца след поставянето им.
Радиес, филър в скули.Това правя аз.
Радиес вече
втори път и мн.добре ми се отразява.
Имам същите драми като Вас.

В случая питам за моя близка /над 60-годишна/, слаган е Радиес преди конците, но въобще не се усети разликата тогава, може би защото увисването на бузите е по-голямо. Чудех се евентуално за по-голямо количество Радиес, например 2-3 ампули, но дали няма да даде излишен обем в скулите? Замислих се дали с контуриране на  jawline с филър няма да опъне бузите и гънките, някой има ли опит с него при по-обемни лица?

# 496
При мен Радиес бе нанвсен на всички проблемни места: скули, назо, линия на челюстта.Периодично попълвам с филът назолабиалните.При дълболи такива нищо не помага.

С поставянвто на филър луцето се моделира , за да получи V обрсзна форма.
Моето, въореки,че е едро, не изгшежда разширено.

Жаки, аз не съм правила ПРП, но на седми ден нямах една коричка също и даже се гримирах за повод.Лекарят ми разреши.
Явно някои кожи се регенерират сързо.

# 497
При мен Радиес бе нанвсен на всички проблемни места: скули, назо, линия на челюстта.Периодично попълвам с филът назолабиалните.При дълболи такива нищо не помага.

Слагате филър и в самите назолабални гънки ли, освен Радиеса? И няма допълнтелно разширяване в тази област? Ако е така ще е страхотно, мисля, че ще се получи и при нея...

# 498
Джас на 60 г си е сигурно вече за лифтинг, не знам филърите дали ще и дадат резултата, който иска.
Онзи ден в Тик ток ми попадна видео на лекар който показа преди и след на 58 г жена, щях да припадна, ако го намеря ще ви покажа. Свали и към 20 г, танан се засилих и викам - е при тоя след 15 г... отварям и гледам той в Холивуд, сигур замита за мене😂😂🤪🤭🤭

# 499

Слагате филър и в самите назолабални гънки ли, освен Радиеса? И няма допълнтелно разширяване в тази област? Ако е така ще е страхотно, мисля, че ще се получи и при нея...
При мен няма разширяване,но съм на 43 и може би има значение.Откакто слагам Радиес само тук-таме допълвам в скули(повече областта към носа) заедно с назолабиални.

# 500
Дами,
случвало ли Ви се , като се погледнете на огледала или витрини, линиите или бръчките да се виждат по разл начин
Сутринта в банята ми на огледалото, имам и лампа над него лицето ми изглежда свежо, ена линия/ назо/  около устата ми почти не се виждаха, харесах се.. След това на голямото огледало в спалнята се погледнаха линията беше по дълбока, личеше много и беще зле
Понякога , като се погледна на огледална витрина през деня пак си гледам тази линия и е ужасно
На какво се дължи това, на светлосенките ли ? От ъгълла ли? дори и да е това, все пак се вижда, преди не беше така?
За Назо какъв филър на Теосиал се ползва
Отново ли RH4
Преди месец сложих от него в скули, но назото си стои, май трябва и директно в нея да поставя Simple Smile

# 501
В понеделник ми предстои плазмолифтинг, дълбоки ли са убожданията? Чудя се дали ще бъде много травмирана кожата ми.

# 502
Кате, нищо няма да ти има бе😍
Макар че аз не знам колко ми е била травирана, защото ме боцкаха след лазера, лицето така ми гореше, че боцкането не го усетих🤪

# 503
Макар че аз не знам колко ми е била травирана, защото ме боцкаха след лазера, лицето така ми гореше, че боцкането не го усетих🤪
Ти си направила CO2 лазера и плазмо лифтинга в един ден, така ли?

# 504
След проблемите наскоро с нехващащия ботокс в Дерма акт, някой има ли вече съвсем пресен опит?
Оправиха ли се нещата?

# 505
Момичета, след колко време след Genesis, можеш да се излагаш на слънце? Интервала за следващата процедура задължително ли е месец?

# 506
След проблемите наскоро с нехващащия ботокс в Дерма акт, някой има ли вече съвсем пресен опит?
Оправиха ли се нещата?

Аз си правих преди окло 2  седмици ,   бях  на ретуш преди 2 дни, много съм доволна.

# 507

Оф, дано! Ще споделя после.

# 508
Ти си направила CO2 лазера и плазмо лифтинга в един ден, така ли?

Да, след лазера.

# 509
  • в 1001-та нощ
Алена, и аз мислех, че след време за ръце и лазер и ПРП ще правя. Те много издават възрастта и искат грижи.
Кожата на лицето ми не е суха в момента, мажа от ден 1 с Дермалибур, до махане на крустите, после с други мазила, даже е много по хидратирана от обикнвовено. След сегашния крем, започвам Ц коцентрат от серията Пигметибо на Биодерма. И кремът с моя плазма, който напарви лвкарката ( не знам дали ще Ина и какъв ще е ефекта)
Мисля че за възастановяването толкова бързо и за резулата има заслуга и ПРП-то. За пръв път правя.
Абе доволна съм много, не искам все още да слагам ботокс и филъри, не искам обем или промяната на контур, аз си харесвам лицето и за мен лазера е чудесна алтернатива. Не отричам в никакъв случай инжекционните процедури, но не са ми приятни и искам да ги отложа максимално.

Радвам се, Жаки, аз прпуснах, че има и ПРП - наляли сте живот в третиранатакожа. Много дора стратегия Simple Smile

Можеш ли да сравниш с Вива - ще ми е много интересно Simple Smile

Момичета, питам за по-възрастна дама - при изразени назолабиални бръчки, съчетани с по-големи бузи какво може да се направи? Без конци, слагани са и въпреки, че имаше ефект, много бързо се загуби добрия резултат, а и имаше разни странични ефекти няколко месеца след поставянето им.
Радиес, филър в скули.Това правя аз.
Радиес вече
втори път и мн.добре ми се отразява.
Имам същите драми като Вас.

В случая питам за моя близка /над 60-годишна/, слаган е Радиес преди конците, но въобще не се усети разликата тогава, може би защото увисването на бузите е по-голямо. Чудех се евентуално за по-голямо количество Радиес, например 2-3 ампули, но дали няма да даде излишен обем в скулите? Замислих се дали с контуриране на  jawline с филър няма да опъне бузите и гънките, някой има ли опит с него при по-обемни лица?

Радиес е продукт, който се инжектира и се резорбира за някоко месеца. Нее предвиден да остане дълго, а целта му е да актиира производството на колаген. Не знам обче на тази възраст - как стои въпроса с този синтез и няма ли да е безсмислено. Това е най-добре да се обсъди с лекар, който ще бъде откровен, а не комерсиален. Аз съм говорила с лекар за жени 60+ и възрастта си е фактор.

Дами,
случвало ли Ви се , като се погледнете на огледала или витрини, линиите или бръчките да се виждат по разл начин
Сутринта в банята ми на огледалото, имам и лампа над него лицето ми изглежда свежо, ена линия/ назо/  около устата ми почти не се виждаха, харесах се.. След това на голямото огледало в спалнята се погледнаха линията беше по дълбока, личеше много и беще зле
Понякога , като се погледна на огледална витрина през деня пак си гледам тази линия и е ужасно
На какво се дължи това, на светлосенките ли ? От ъгълла ли? дори и да е това, все пак се вижда, преди не беше така?
За Назо какъв филър на Теосиал се ползва
Отново ли RH4
Преди месец сложих от него в скули, но назото си стои, май трябва и директно в нея да поставя Simple Smile

Най-вече от светлината зависи.

Общи условия

Активация на акаунт