Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 81 003
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Не знам как стоят нещата с филърите, не съм и питала:)))) Реших го на момента.
Петната са по-добре, лятото удържах да пазя лицето до известна степен( аз хващам тен за минути) , петната пак се появиха, но не така наситени.
Със сигурност 7 дни лицето не е за пред хора, защото падат кори от изгоряла кожа и няма как да се скрият, а и на мен ми казаха без грим поне седмица.

# 556
Прави впечатление, че Дерма акт поддържат по-ниски цени на лазерните услуги епилацията и CO2лазера също. Мислите ли, че примерно CO2 лазера им е също толкова добър както в другите клиники?

# 557
Е, колко да е по-евтин? Навсякъде е около 600 лв. за 1 процедура. Иначе имат промоции, тогава наистина е по-евтино, но не мисля че качеството страда от това. Аз лично съм доволна.

# 558
Дерма акт са пуснали нови големи пакети, интересни са, но ще търся приятелка да се комбинираме. Във всеки един пакет ако едно, две неща ми трябват, има още две дето не са моите.

# 559
  • в 1001-та нощ
Резултатът е прекрасен. И аз имам да боря петна. Моята лекарка ме насочи към Genesis,но той не е препоръчителен за филъри. Как стоят нещата с CO2 ?
Скрит текст:
И как би описала възстановяването като визия ? Колко време не можеш да се покажеш навън ?
Ох и мен ме зарибихте с тази процедура.  Интересни резултати виждам, при някой има драматичен резултат , а при други изглежда все едно са изгорели с киселина... Това е нещото което ме притеснява доста, защото няма как да не ходя на работа цяла седмица. Дайте още снимки преди и след, благодаря Simple Smile
Значи както и да го погледшен ще е цяла седмица.

И СО2 топи филърите, желателно е да се прави преди тях.

# 560
Всички апаратни процедури оказват влияние върху филъри,мезо и ботокс. Аз цяло лято не правя нищо,защото слънцето и топлината също влияят,на есен започвам с почистване, PQAIGE piling, фраксел около очи (не че не се отразява добре и на цяло лице, но мразя да съм  съсухрена като египетска мумия една седмица),и после продължавам с ботокс,мезо,филър...до края на пролетта.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 00:14 от Анонимен

# 561
Весели празници , красавици!💓
Извинявам се за тъпия въпрос, ако е коментирано много пъти ме подминете-каква е разликата между филър и бустер под очите? Май съм се спряла на бустер, защото при вдна позната филърът мигрира .. има ли видим ефект бустера?

# 562
Здравейте! Желая да си уголемя устните с тази процедура. Къде в Бургас предлагат тази услуга, на каква цена и моля да споделите лични мнения.

# 563
Аз днес тръгнах за конци, пък правих ЕлансЕ. Формата на лицето ми се промени леко, вярно е, очаква се да се развива.
Под брадичка и по линията на челюстта също работихме и се очаква ефект и на шия да дръпне малко.

# 564
Има ли добър ефект под брадичката? Обмислям нещо за там

# 565
  • BG
Аз днес тръгнах за конци, пък правих ЕлансЕ. Формата на лицето ми се промени леко, вярно е, очаква се да се развива.
Под брадичка и по линията на челюстта също работихме и се очаква ефект и на шия да дръпне малко.

Може ли повече информация къде го прави, при кого и колко струваше?

# 566
Весели празници , красавици!💓
Извинявам се за тъпия въпрос, ако е коментирано много пъти ме подминете-каква е разликата между филър и бустер под очите? Май съм се спряла на бустер, защото при вдна позната филърът мигрира .. има ли видим ефект бустера?
Някой?

# 567
  • в 1001-та нощ
Бустерът е течен, филърът е по-твърд и гелобразен. Бустерът съдържа неомрежена ХК и се пие вода, и се инжектира по-повърхностно, докато филърът следва да е с омрежена ХК и да не мигрира. Но все пак - от филър до филър и от бустер до бустер - вероятно има много разлики, и не бива да се обобщава. Още повече, че могат да се прилагат и с различни техники.

Най-добре да се консултира с лекаря, който да поясни за конкретните продукти. При мен два пъти е поставян филър под очите - от различни лекари и различни продукти. Разликата беше от земята до небето.

# 568
Здравейте, момичета.
Поставих си филър под очите при Трендафилова и вече пети ден след поставяне има нещо като малко топче, не знам капсуловане ли се води, само под дясното око. Денят след поставянето всичко беше супер. Случвало ли се е на някоя от вас и оправя ли се от само себе си?
Като цяло не съм сигурна, че направих много добър избор с нея. Определено следващо посещение няма да има и ще се насоча към някой друг.

# 569
Казаха ли Ви да правите масаж?

Общи условия

Активация на акаунт