Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 81 007
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
🌺🎄🌺🎄

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 21:23 от JACKLIN*

# 541
Джаки, изглежда ужасно!😮🤗

# 542
❤🌺🎅👻

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 06:38 от JACKLIN*

# 543
Скрит текст:
Доволна съм за петната, но не се махнаха изцяло, а избледняха.Под очи нямам голям проблем, та не мога да кажа,че нещо се промени драстично.Може би обновяване на кожата и една идея  се тушираха мноого фините ми линии.
Трябва да правя пак.Няма да стане с един лазер  само.(в Дерма го правих)
Снимките пуснах по-скоро да видите какво се случва в тези 8-10 дни.
Иначе нямам профвсионални Преди/След, но намерих мои, като за съжаление не са на една и съща светлина:
Скрит текст:
WOW, ДХЗ, между последните 2 снимки разликата е драстична! Страхотен резултат. Това лифтиране и заличаване на назолабиалната от лазера ли е? Прости ми любопитството, но аз събирам информация основно за лекото свличане на бузите, лицето ми е тръгнало надолу и ако този лазар помага и за това, ще се пробва няма как Simple Smile

# 544
Снимките “преди” са правени преди време, когато не бях почнала да правя интервенции по лицето си.
Така че
лифтирането може би се дължи и на последващите намеси(филъри, Радиес), а и лицето след лазера стои доста опънато от травмата, наистина.
Но честно казано не съм обърнала специално внимание дали е имало такъв ефвкт.Съсредоточила сйм се върху петната.Ако правя втори лазер ще направя актуални снимки за достоверност.

# 545
  • в 1001-та нощ
Жаки, направо брутално .... Това ще да е дълбокият лазер, защото, като преглеждах - мисля цените бяха различни, спроед това дали е дълбок, среден или лек/повърхностен.

# 546
ДЗХ, харесва ми това, което виждам. Аз в порите съм се загледала и много искам да ги смаля. Освен това вече от пъпките ми остават петънца и това много ме плаши. И аз съм загледала CO2 лазера в Дерма акт, обаче не мога да разбера имената на всички лазери. Това точно CO2 ли се води или паломар или пиконещо си...?

# 547
🎅🎅🎅

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 21:23 от JACKLIN*

# 548
ДЗХ, харесва ми това, което виждам. Аз в порите съм се загледала и много искам да ги смаля. Освен това вече от пъпките ми остават петънца и това много ме плаши. И аз съм загледала CO2 лазера в Дерма акт, обаче не мога да разбера имената на всички лазери. Това точно CO2 ли се води или паломар или пиконещо си...?
СО2 си е.

# 549
Ох и мен ме зарибихте с тази процедура.  Интересни резултати виждам, при някой има драматичен резултат , а при други изглежда все едно са изгорели с киселина... Това е нещото което ме притеснява доста, защото няма как да не ходя на работа цяла седмица. Дайте още снимки преди и след, благодаря Simple Smile

# 550
Ох и мен ме зарибихте с тази процедура.  Интересни резултати виждам, при някой има драматичен резултат , а при други изглежда все едно са изгорели с киселина... Това е нещото което ме притеснява доста, защото няма как да не ходя на работа цяла седмица. Дайте още снимки преди и след, благодаря Simple Smile
Значи както и да го погледшен ще е цяла седмица.

# 551
Впечатляващи са резултатите от CO2 лазера. Някой знае ли в дългосрочен план има ли някакви неприятни последствия, имайки предвид силното изгаряне на кожата?

# 552
Впечатляващи са резултатите от CO2 лазера. Някой знае ли в дългосрочен план има ли някакви неприятни последствия, имайки предвид силното изгаряне на кожата?

Изгарянето е повърхностно! На ниво дерма, не знам съфорумката дали е виждала как изглежда лице след химичен пилинг, определено на 6-7 ден не се възстановява.
След лазера още на трети ден са силно изявени крустите и на 5-6 се излющват.
Всеки, който реши да се подлага на каквато и да е процедура по- инвазивна следва да се консултира с лекар. Подходящото за мен или за друг, може да не е подхидящо за трети.
Борим се с различни състояния, на различна възраст сме, с различен тип кожа.

# 553

Изгарянето е повърхностно! На ниво дерма, не знам съфорумката дали е виждала как изглежда лице след химичен пилинг, определено на 6-7 ден не се възстановява.
След лазера още на трети ден са силно изявени крустите и на 5-6 се излющват.
Всеки, който реши да се подлага на каквато и да е процедура по- инвазивна следва да се консултира с лекар. Подходящото за мен или за друг, може да не е подхидящо за трети.
Борим се с различни състояния, на различна възраст сме, с различен тип кожа.
Консултацията с лекар е задължителна. И така е - различни сме и би трябвало да се доверим на специалистите. Все още събирам информация и смелост:)

# 554
  • София
Резултатът е прекрасен. И аз имам да боря петна. Моята лекарка ме насочи към Genesis,но той не е препоръчителен за филъри. Как стоят нещата с CO2 ? И как би описала възстановяването като визия ? Колко време не можеш да се покажеш навън ?
Значи както и да го погледшен ще е цяла седмица.

Общи условия

Активация на акаунт