Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 81 025
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
Жаки, това ли е? Не намирам в екипа д-р Миронова...

https://nirvana.bg/product/co2re-plazmoterapiya-prp/

Това е да, но някъде ми дойде за промоция на вайбър ли, изтрила съм, звъни и питай за най- добра цена.
Доктор Миронова работи в Александровска болница, дерматолог е. Идва там само за лазер и за филъри. Само тя прави СО2 и ПРП.

# 526
2-3 дни преди процедурата пия Сераза таблетки, изписа ми ги доктора. Пия и 4-5 дни след това и наистина доста добре се отразява....За отоци действа при всякакви процедури.

# 527
Здравейте! Интересувам се от методите за неинвазивна липоскулптора и по-специално ултразвуковата, но се обърках от толкова много нови технологии. Искам да си направя на бузите като нямам много мазнини в тази област, а по-скоро пухкави бузки, които според другите са ми чар и ги намират за сладки, но искам да ги махна. Моля ако някоя от вас си е правила такава процедура в тази зона да сподели как е протекла и дали е доволна. Поздрави 🤗🤗🤗

# 528
Аз от Венус Легаси имах такова стопяване и понеже не го целя, не привих след пакета ми от 3  процедури.

# 529
А какво ще се случи с кожага на лицето след такова стопяване,няма ли да увисне след една определена възраст?

# 530
Аз бях днес при доктор Михайлов, много съм доволна. Съчетахме филър с мезотерапия определено има ефект!

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 15:53 от Lily11

# 531
Момичета, а този CO2 лазер, когато се прави около очи, прави ли по-плътна кожата след това, помага ли малко за леко хлътване, или по-скоро само за фините линии?
Някой сподели, че ще ползва пигментбио на биодерма,та да споделя, че при мен тази серия имаше много лош ефект и петната, които мазах станаха значително по-зле. Има шанс да е свързано със съдържанието на вит. Ц, което прави кожата още по-чувствителна към слънце и не е подходящо при всяка кожа склонна към пигментации. Ползвах го миналата година по това време за около месец два, не помня вече.

# 532
Момичета, а този CO2 лазер, когато се прави около очи, прави ли по-плътна кожата след това, помага ли малко за леко хлътване, или по-скоро само за фините линии?
При мен кожата в тая зона си е фина и деликатна, не е станала по-плътна. Стана видимо по-млада.

# 533
  • в 1001-та нощ
Някой сподели, че ще ползва пигментбио на биодерма,та да споделя, че при мен тази серия имаше много лош ефект и петната, които мазах станаха значително по-зле. Има шанс да е свързано със съдържанието на вит. Ц, което прави кожата още по-чувствителна към слънце и не е подходящо при всяка кожа склонна към пигментации. Ползвах го миналата година по това време за около месец два, не помня вече.

За хлътване не, по-скоро има пилинг ефект и уплътняване на самата кожа, но тя така или иначе е тънка там. За фините линии също следва да е добре.

За мен неоперативната блефаропластика е по-ефективна и смислена, ако се сравни с CO2 лазера за около очите, и една процедура е достатъчна. Докато с CO2 лазера казват, че са нужни няколко, за да има поне подобен ефект.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 21:52 от a.l.e.n.a

# 534
Аз не съм правила неоперативна блефаропластика и не мога да я сравня с СО2 лазера, но предполагам, че при лазера има разлика в степента на интензитет и дълбочина. При мен беше само една процедура, околоочната област беше така третирана, че кожата се регенерира и беше напълно ненужно да се прави серия от процедури. Лекарката ми препоръча наскоро да повторя при възможност, но от първия лазер минаха 2 години, а и аз съм на 50.

Чела съм и други отзиви за СО2 лазер, където се говори само за зачервяване и опъване - при мен, а и от това, което чета в постовете на Жаки, става дума за много по-сериозна намеса. Както писах, 10 дни буквално не се показвах пред хора, защото дори огромните слънчеви очила не можеха да прикрият за какво става дума. Аз първо си виках - голяма работа, с грим все ще се замажа ... Нямаше начин да сложа грим - то крусти, белеща се кожа ... абсурд! Но след това не съм си и помисляла за повторна процедура, то нямаше нужда. Сега, ако успея да си дойда до БГ преди лятото, бих я повторила, макар че изходната база е къде-къде по-добра от предния път.

# 535
Ето няколко снимки от моите фази след СО2
Скрит текст:

# 536
Аз не съм правила неоперативна блефаропластика и не мога да я сравня с СО2 лазера, но предполагам, че при лазера има разлика в степента на интензитет и дълбочина. При мен беше само една процедура, околоочната област беше така третирана, че кожата се регенерира и беше напълно ненужно да се прави серия от процедури. Лекарката ми препоръча наскоро да повторя при възможност, но от първия лазер минаха 2 години, а и аз съм на 50.

Чела съм и други отзиви за СО2 лазер, където се говори само за зачервяване и опъване - при мен, а и от това, което чета в постовете на Жаки, става дума за много по-сериозна намеса. Както писах, 10 дни буквално не се показвах пред хора, защото дори огромните слънчеви очила не можеха да прикрият за какво става дума. Аз първо си виках - голяма работа, с грим все ще се замажа ... Нямаше начин да сложа грим - то крусти, белеща се кожа ... абсурд! Но след това не съм си и помисляла за повторна процедура, то нямаше нужда. Сега, ако успея да си дойда до БГ преди лятото, бих я повторила, макар че изходната база е къде-къде по-добра от предния път.
Това звучи много добре с една процедура ефект вече втора година. Вие къде правите лазер? Аз също много се навих за този лазер и точно от факта, че препоръчват около 3 процедури, мисля да пробвам около очната зона, не мога да си позволя в момента три процедури на цяло лице
ДХЗ ти в Дерма акт ли го беше правила? А имаш ли снимка преди лазера? Та кажи ти доволна ли си, така от снимките ми е трудно да преценя

# 537
Доволна съм за петната, но не се махнаха изцяло, а избледняха.Под очи нямам голям проблем, та не мога да кажа,че нещо се промени драстично.Може би обновяване на кожата и една идея  се тушираха мноого фините ми линии.
Трябва да правя пак.Няма да стане с един лазер  само.(в Дерма го правих)
Снимките пуснах по-скоро да видите какво се случва в тези 8-10 дни.
Иначе нямам профвсионални Преди/След, но намерих мои, като за съжаление не са на една и съща светлина:
Скрит текст:

# 538
Това звучи много добре с една процедура ефект вече втора година. Вие къде правите лазер? Аз също много се навих за този лазер и точно от факта, че препоръчват около 3 процедури, мисля да пробвам около очната зона, не мога да си позволя в момента три процедури на цяло лице
По-горе писах, в Reverse при д-р Росица Денчева.

# 539
  • в 1001-та нощ

При теб е било доста силно, горе долу, като при мен след неоперативната блефаропластика. Сега след процедурата имах зачервяване и парене. На сутринта беше леко болезнено, почти без оток, следите от лазера бяха кафенкави. Но нямаше проблем да се гримирам и да отида на работа.  Коричките паднаха, но имах вид на изцапана по-скоро, но през ФДТ - леко прозираше, мже б исамо аз си го виждах. След първия ден - никакъв особен дискомфорт, освен евентуално коричките.

Общи условия

Активация на акаунт