Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 560
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
Оооо, и след три Виви нямах резултата от СО2-то. Не е сравнимо. Но и СО2 то си пари повече по време и първата нощ след процедурата.
Полсе крустите са много по плътни, на трети ден и на 4-ти напарво ми беше като черно лицето.
Който иска да го прави да си предвиди 6-7 дни не виждам как би могло да се иде на работа.
Намазана си плътно  с крема, лицето се бели, не за пред хора:)
Вивата по- малко агресивна процедура, също добра за тонизиране и подобряване на общото състояние на кожата. Но за серизни проблеми стари, упорити петна, белези от акне, по- дълбоки бръчки определено СО2- то ще свърши по добра работа.
Аз много бързо се възатнових, както казах мисля че заради ПРП, но някои момичета след падането на крустите още седмица са червени, а аз не съм. Та пак си е и до кожа явно, до плътност. Лвкарката каза, че моята е хубава и плътна, а аз мислех че ми е тънка. Нямам пори аз, но гадните пъпки:((((

# 511
След проблемите наскоро с нехващащия ботокс в Дерма акт, някой има ли вече съвсем пресен опит?
Оправиха ли се нещата?
Да на мен ми досложиха преди две седмици. Хвана ме веднага и засега всичко е добре. Да видим докога.
Този път ме боля доста и после и главата, както и имах твърдина в гневната бръчка където единствено слагам. Явно ми дойде в повече и количество и малък период между две поставяния.
Сега и да ме пусне ще отида след най- малко 6 месеца.

# 512
Жаки, а по време на процедурата болеше ли? Rolling Eyes

Ами пари си, намазана си с крем обезболвящ, но не си се усеща. Бързо минава 20-25 Мин е само за лице. Полсе мажеш обилно с крема, първта нощ по се чувства това парене, като хубаво изгаряне на слънце си го представи . След това намалява. Бе търпи се:) Аз като знам вече че си струва и като знам какво е по- малко ще се притеснявам.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 21:27 от JACKLIN*

# 513
  • тук-там
А  СО2-то работи ли при по-зряла кожа? Аз белези и петна нямам, но като цяло кожата е ...по-вяла, отпусната, има си и разширени пори,  бръчки, абе като за 50 годишна...

# 514
И в Св. Пантелеймон са започнали да слагат филъри. Излезе ми реклама за промо цени. Докторите не са ми познати като имена - Евелина Арнаутска и Елмира Павлова.
https://medicinabg.com/filari-ceni/

# 515
Извинявайте ако не съм улучила правилната тема, интересува ме някой правил ли е микроблейдинг на скалп

# 516
А  СО2-то работи ли при по-зряла кожа? Аз белези и петна нямам, но като цяло кожата е ...по-вяла, отпусната, има си и разширени пори,  бръчки, абе като за 50 годишна...

Зайче, мисля че ще действа, защото видях Дани, собствничката на Нирвана, мисля че е около или малко над 60-те, ами кожата и е много свежа и млада, всъщност заради това обмислях и аз и сега като се случи да не отивам на слънце зимата, веднага реших да действам.
Но да знаеш - не лягай при козметик или който и да е различен от лекар дерматолог! Този лазер си е силен и ако се объркат параметрите може да стане беля. Както и при Вивата и тук ще има значение джаулите и на каква дълбочина се действа за различните проблеми.
Също е много важно после третирането с кремове, кога, кой, по колко време.
Абе проучи и виж поне 2-3 работени в този кабинет преди да решиш къде.
И на мен ми се искаше в Пловдив да има, да не се разкарвам, но чесно страх ме е.
Ако идеш някъде и си доволна ще споделиш.
И друго по никъв повод не бива да те вижда слънце, поне месец че и повече. Кожата е много нежна, нова и може да се пигментира лошо.

# 517
  • тук-там
А, слънце! От колата в къщи и в офиса - никъде не ходя, пък и се плескам. Ще проуча! Искаше ми се да е сега по празниците - ще имам десетина дни хоум.  Едва ли ще успея да събера мнения до сряда за Пловдив.... Оффф, ще се надявам на някой хоум офис януари! А, дано!

Колко ще ми струва горе-долу мазането със специализираната козметика след това? Ще мина ли хилядарка общо?

# 518
Жаки, а работят ли близо до очите ? Аз след IPL и Вива ставам с жестоки отоци под очите и държат по 2 седмици....

# 519
Ааа, не бяха кой знае какво мазилата май към 140-150 лв. Даже сега в Нотиното имаше много добри цени на Пигменибо серията та поръчах за следващите процедури. Сега промоцията е 600 цяло лице СО2 и ПРП.

Работи се около очи, но само със специални защитни лещи в очите! Ще има отоци мисля, аз и сега имах, но малко.
Ще искам на 2- рия път серизно около очи и ще споделя. Очаквам да си е гадничко, но ще има ефект сигурна съм. И ще търпя, това е гадно ден два, а от ботокса на челото се чувствам гадно с месец. Пада ми челото и това е, отпуска се мускула, по това че започват да ми опират миглите над клепача познавам. Променя ми се физиномята някак. Не се харсвам и ще гледам да го отлагам, колкото мога.

# 520
  • в 1001-та нощ
CO2 се работи под и над очите - като над е над клепача и под веждата. Мен доста ме боля. Макар, че са няколко щракния и търпя на болка. Намалиха ми енергията. Ако повторя - ще искам упойка задължително.

# 521
Аууу, Алена, ти се пробва без ли😱😱
Аз с упойка бая скачах, а без ....
Но се издържа де, бързо е.

# 522
Аз съм правила СО2 около очи в клиника "Ривърс" при д-р Денчева. За мен това е най-добрата процедура, свали 5 години от раз. Е, не от раз, защото 10 дни не бях за показване. Но пък след това, като излезе новата кожа ... чудно стана. Пак два вида мазила, пазене от слънце и слънцезащита яко след това.

# 523
  • тук-там
Жаки, това ли е? Не намирам в екипа д-р Миронова...

https://nirvana.bg/product/co2re-plazmoterapiya-prp/

# 524
Жаки, Фраксел ли е това, което си правила? Не съм в България и искам да съм сигурна, че гледам същата процедура. Препоръчват 4 до 6 процедури общо и после по една поддържаща годишно.

Общи условия

Активация на акаунт