Черен списък на туристическите агенции !

• 716 131
  • 1 567
  •   3
Отговори
# 885
Добавям в списъка и "Запрянов Травел"  в случай, че  някой не   го е включил преди мен. Почивката я резервирахме още началото на февруари за Будва. Една седмица преди 03.06.2017г. ни информираха, че отлагат пътуването за 10.06.,    като даже не си направиха труда да ми се обадят, а разбрах от други познати. И то отлагат заради "лошото време". Отказахме се, върнаха ни парите, но ни пропадна плануваната отпуска. Е, не съвсем! От познатите разбрах, че не са ги настанили в пансион"Обала , са ги разпръснали на всички
възможни места из Рафаиловичи,а  пък екскурзовода не бил  пътувал из този район, не го познавали не бил  подготвен???  Така, че  на практика и без екскурзовод!  Е, повече никога  със "Запрянов Травел" !                                       

За съжаление май всички компании са доста зле. Лично на мен /пътувам доста/ досега не ми се е случило да имам подготвен екскурзовод, да не е имало проблем с датата на пътуването или пък с нещо друго...кошмара е пълен! И след последното ми кошмарно пътуване с арогантните "Емералд Травел", ще си организирам сама пътуванията, не ми трябват никакви агенции! Така че май това е генералното решение на проблема с некоректните туроператори.

# 886
Добавям в списъка и "Запрянов Травел"  в случай, че  някой не   го е включил преди мен. Почивката я резервирахме още началото на февруари за Будва. Една седмица преди 03.06.2017г. ни информираха, че отлагат пътуването за 10.06.,    като даже не си направиха труда да ми се обадят, а разбрах от други познати. И то отлагат заради "лошото време". Отказахме се, върнаха ни парите, но ни пропадна плануваната отпуска. Е, не съвсем! От познатите разбрах, че не са ги настанили в пансион"Обала , са ги разпръснали на всички
възможни места из Рафаиловичи,а  пък екскурзовода не бил  пътувал из този район, не го познавали не бил  подготвен???  Така, че  на практика и без екскурзовод!  Е, повече никога  със "Запрянов Травел" !                                       

За съжаление май всички компании са доста зле. Лично на мен /пътувам доста/ досега не ми се е случило да имам подготвен екскурзовод, да не е имало проблем с датата на пътуването или пък с нещо друго...кошмара е пълен! И след последното ми кошмарно пътуване с арогантните "Емералд Травел", ще си организирам сама пътуванията, не ми трябват никакви агенции! Така че май това е генералното решение на проблема с некоректните туроператори.
Защо арогантни Емералд? Аз чух доста добри неща за тях и затова си организирахме екскурзия през август за Охрид с тях. Толкова ли са зле  Rolling Eyes

# 887

Защо арогантни Емералд? Аз чух доста добри неща за тях и затова си организирахме екскурзия през август за Охрид с тях. Толкова ли са зле  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 10:52 от rinski

# 888
На предната 59-та страница съм описала нашия опит с тях, може да погледнете. Надявам се при вас да няма проблеми, но имайте едно на ум...

# 889
  • Варна
Емералд много отдавна са с лош рейтинг,друг е въпроса кой кога е разбрал,така че опичайте си акъла  Peace

# 890
Оффффффф, сега ме стреснахте. Ами тази екскурзия до Охрид и Тирана я нямаше при Ориент и Дорис и аз без да се замисля заложих на Емералд понеже в темата за почивки в Турция преди време имаше добри отзиви....И на всичко отгоре предплатих и допълнителните екскурзии Sad

# 891
И аз имам лош опит с Емералд и не бих ги използвала за туроператор.

# 892
Имам лични впечатления от работата на Мишо, аз съм била турист във водена от него екскурзия в Мароко с друга агенция, от която имам само положителни отзиви, които изцяло се дължат на всеотдайната работа точно на Мишо Иванов. Нямам никакво съмнение, че всичко е станало точно така както разказва той и съжалявам, че е попаднал в такава неразбория с некоректна агенция.  За в бъдеще ще избягвам Онекс тур, а и вече имам намерение да следя регистрациите на фирмите в Търговския регистър, защото разбра, че ако се вземе лиценз на дадена агенция , хората, провалили почивката на туристи и откраднали парите им, безпроблемно си регистрират друга фирма, взимат нов лиценз и продължават да действат по същия начин. Използвам случая да пожелая на Мишо и неговата симпатична съпруга Теди все така прекрасно да вършат своята работа - благодарение на тях впечатленията ми от Испания, Португалия и Мароко са прекрасни.
Искренно БЛАГОДАРЯ за топлите думи и подкрепата.

# 893
Някой пътувал ли е с PREMIO TRAVEL? Има добра оферта за Кипър.Пуснали са като вложка за вестници,но нямам никакви сведения за тях.Ще съм благодарна за всяко мнение.

# 894
  • София
Добавям в черния списък TravelBazar.bg (Мадес Груп ЕООД), защото са измамници. Преди около 2 месеца им платих за почивка в Гърция, а се оказа че нямаме резервация и съответно все още не са ни върнали парите.

# 895
АБАКС - специално за почивките в Римини, иначе може да са добри, предлагаха се 3 и 4* хотел, избрахме 4* уж за по-добре. Няма такъв ужас - хотелът не отговаряше и на 2*, малки стаи, мизерно, за храната няма да отварям дума - подигравка отвсякъде /бяхме НВ/. В 3* хотел ситуацията е била подобна, но там поне са платили по-малко от нас. Освен това пише, че има плувни басейни, сауна и джакузи, които се оказа, че са в друг хотел. Хотелите са "Резиденс сюит"4* и "Тюркоаз" 3* -  не препоръчвам.

# 896
  • Beyond the Frontiers
АБАКС - специално за почивките в Римини, иначе може да са добри, предлагаха се 3 и 4* хотел, избрахме 4* уж за по-добре. Няма такъв ужас - хотелът не отговаряше и на 2*, малки стаи, мизерно, за храната няма да отварям дума - подигравка отвсякъде /бяхме НВ/. В 3* хотел ситуацията е била подобна, но там поне са платили по-малко от нас. Освен това пише, че има плувни басейни, сауна и джакузи, които се оказа, че са в друг хотел. Хотелите са "Резиденс сюит"4* и "Тюркоаз" 3* -  не препоръчвам.

До колкото разбирам вие не сте доволни от хотелите. Агенцията си е ок.

# 897
Ами описанието на хотелите не беше точно - пишеше, че има 2 басейна и джакузи, те се оказаха в съседен хотел, снимките  на стаите също не отговаряха на действителността. Според мен трябва да си проверяват информацията, преди да я качат.

# 898
Оле, момичета, мнението ви за Емералд започва да се оправдава. нали ви бях споменала, че организирахме с тях екскурзия за Охрид през август. Случайно прочетох, че предлагат и хотел Хемус в София срещу 25 лева нощувка, за да може предната вечер да се нощува в София. Обадих се да ги питам каква ще бъде цената за детето настанено на допълнително легло...Служителката помисли малко и отсече, че и за него ще е 25 лева. За пръв път за толкова години не ни правят отстъпка за допълнително легло.....

# 899
  • Beyond the Frontiers
Оле, момичета, мнението ви за Емералд започва да се оправдава. нали ви бях споменала, че организирахме с тях екскурзия за Охрид през август. Случайно прочетох, че предлагат и хотел Хемус в София срещу 25 лева нощувка, за да може предната вечер да се нощува в София. Обадих се да ги питам каква ще бъде цената за детето настанено на допълнително легло...Служителката помисли малко и отсече, че и за него ще е 25 лева. За пръв път за толкова години не ни правят отстъпка за допълнително легло.....
А дали хотелът има такава?

Общи условия

Активация на акаунт