Черен списък на туристическите агенции !

• 716 163
  • 1 567
  •   2
Отговори
# 900
  • Beyond the Frontiers
Ами описанието на хотелите не беше точно - пишеше, че има 2 басейна и джакузи, те се оказаха в съседен хотел, снимките  на стаите също не отговаряха на действителността. Според мен трябва да си проверяват информацията, преди да я качат.

Нищо лично - ето го описанието на хотела на сайта на Абакс - http://www.abax.bg/?p=5628
Отразено е, че се ползват общите части  и басейн на съседен хотел.  Има си и линк към официалния сайт.
Този хотел, както и други по програмите са непрекъснато в промоции и страхотни цени от 490 лв. за 7 дневна почивка в Италия, със самолетни билети, трансфери, закуска и вечеря. Може хотелите да не са най-великите, но за тази цена са абсолютно ок. Освен това категоризацията не зависи от агенцията, а се прави от съответното министерство.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 13:44 от Galactic Voyager

# 901
  • гр.София
Някой пътувал ли е с PREMIO TRAVEL? Има добра оферта за Кипър.Пуснали са като вложка за вестници,но нямам никакви сведения за тях.Ще съм благодарна за всяко мнение.

Здравейте, ние ползавахме Премио Травъл, но до ОАЕ.Като цяло сме много доволни.Но, внимателно четете и питайте за всичко относно програмата, организацията, абе за всичко.Защото ако ние с мъжът ми не го бяхме направили, доста щяхме да се ядосваме.От нашата група имаше хора, които бяха много ядосани, именно за това, че предварително не се бяха поинтересували за някой неща и на място бяха неприятно изненадани.Можеш във фейсбук страницата им да изчетеш отзиви и мнения и на други хора.Ние бяхме с тях  от 03.05.2017 г. И, да наистина имат много изгодни оферти, но нещо ме е страх втори път да ги ползвам Simple Smile

# 902
Ами описанието на хотелите не беше точно - пишеше, че има 2 басейна и джакузи, те се оказаха в съседен хотел, снимките  на стаите също не отговаряха на действителността. Според мен трябва да си проверяват информацията, преди да я качат.

Нищо лично - ето го описанието на хотела на сайта на Абакс - http://www.abax.bg/?p=5628
Отразено е, че се ползват общите части  и басейн на съседен хотел.  Има си и линк към официалния сайт.
Този хотел, както и други по програмите са непрекъснато в промоции и страхотни цени от 490 лв. за 7 дневна почивка в Италия, със самолетни билети, трансфери, закуска и вечеря. Може хотелите да не са най-великите, но за тази цена са абсолютно ок. Освен това категоризацията не зависи от агенцията, а се прави от съответното министерство.
И от мен нищо лично, но ние ходихме на нормална цена - 1800лв за двама, ако бях за без пари нямаше да ме е яд толкова. Не всички ходят на  ласт минит почивки. А за храната няма да се впускам в подробности, защото е срамно на какво бяхме подложени. Все пак е добре агенциите да проучват малко нещата, които предлагат. Но все пак имаше и по-зле, в "Тюркоаз"3* са нямали дори тоалетна хартия. Така, че и на това да съм доволна Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 14:36 от Ая

# 903
Не оправдавам агенциите, които предлагат съответните почивки - повечето търсят ниска цена, но в ерата на интернет, има достатъчно информация с отзиви за всеки хотел. Достатъчно е само преди да резервирате, да прочетете малко за даденото място, хотела, локацията, забавленията и т.н., за да прецените дали ви допада, отговаря на вашите изисквания и предпочитания. Не очаквайте фирмата да се грижи за това - тя си продава пакета услуги, а харесването на предлагането си е ваш избор.

# 904
Това е така, но в офертите на фирмите масово пише хотел еди кой си или подобен. Та как да прочетеш отзиви в такъв случай. Май наистина е добре агенциите да ги четат тези работи и всъщност да има и някаква обратна връзка с хотелите след ползваната услуга. Иначе става "кучето си лае, керванът си върви" и пак сме на това положение.

# 905
Аз съм преценила, че агенция, предлагаща мръсен, долнопробен хотел, с включена вечеря грах от консерва е парченце риба с размер 2/6см е за този списък. Ако някой не е съгласен с това си е негова работа. А, и отзивите бяха нелоши за хотела Shocked Чудя се дали от тази година не са сменили рязко политиката  Joy
И последно - не сме капризни, били сме и на квартира, и в 2* хотели, но такова чудо не бях виждала.

# 906
Здравейте.Може и да сте коментирали тази турагенция,но аз пак да попитам.Мнение за "Рубина травел",тъй като си набелязах една тяхна екскурзия до Равадиново и прочие.Не е за много пари,но все пак човек отива да се забавлява и ако му развалят настроението.Благодаря.

# 907
Не знам дали е точно по темата, но Бек Райзен (Beck Reisen) тотално изтрещяват. Ако някой дръзне им остави негативен отзив, следват обвинения, че профилът е фалшив. Scream Trollface

Под мой отзив от миналата година (отрицателен, разбира се, заради калпавата им организация) са се сетили вчера да пишат, че недоволни винаги има - ама вината не е тяхна!  

Направо са за учебниците, за раздела "Как не се прави".

# 908
Здравейте,

има ли пътували с Ванада тур до Хърватия през последните 1-2 години защото прочетох негативни мнения, но са доста стари от преди 8 години назад.Търся актуална информация за екскурзия по маршрута  до Загреб и Плитвички езера или моля,препоръчайте ми друга добра фирма.Благодаря !

# 909
  • София
С Руал пътувахме до Загреб и езерата.

# 910
Дайте повече инфо за Онекс Тур! Като пишете, че някой е некоректен се обосновете.
Понеже през лятото имаха добри оферти и обмислях да запазя почивка с тях, но в крайна сметка избрах по-доверена агенция, бих искала да знам подробности.
Онекс Тур или бившата Он Травел са измамници. Ето Ви повече информация на този линк за тях.
 http://andalutravel.blog.bg/turizam/2017/05/27/izmamnici-onex-to … at-tehen-.1548873

На тази снимка са собствениците ИЗМАМНИЦИ на Онекс Тур - АЛПЕР и АСЯ.

# 911
Ужас и ние имаме резервация с тях до Мароко

ЛОШО !!!! С тия не бих се  хванала , но от поста на Мишо - тотално зачерквам - МАРОКО ! Да си спестя ядовете .
Здравейте. Много съжалявам, че сте се отказали от Мароко, заради моя пост относно некоректното отношение на Онекс Тур към мен и техните туристи. Тази публикация е написана, за да се предупредят хората от измамна агенция, но вярвайте ми има други, които са много по-добри и честни. Няма да правя реклама на агенциите, но бих искал да Ви изпратя един мой пътепис за Мароко с който се надявам искренно да Ви разубедя относно това решение да не пътувате там.  Дори и сама да го направите без агенции си заслужава. Дано да имате време, за да го прочетете и да Ви хареса. Успех.
http://www.andalutravel.com/html/patepismaroko.html

# 912
  • Beyond the Frontiers
До колкото знам партньорите за Мароко са сменени, заради оплакванията на туристите.

# 913
Ужас и ние имаме резервация с тях до Мароко

ЛОШО !!!! С тия не бих се  хванала , но от поста на Мишо - тотално зачерквам - МАРОКО ! Да си спестя ядовете .
Здравейте. Много съжалявам, че сте се отказали от Мароко, заради моя пост относно некоректното отношение на Онекс Тур към мен и техните туристи. Тази публикация е написана, за да се предупредят хората от измамна агенция, но вярвайте ми има други, които са много по-добри и честни. Няма да правя реклама на агенциите, но бих искал да Ви изпратя един мой пътепис за Мароко с който се надявам искренно да Ви разубедя относно това решение да не пътувате там.  Дори и сама да го направите без агенции си заслужава. Дано да имате време, за да го прочетете и да Ви хареса. Успех.
http://www.andalutravel.com/html/patepismaroko.html
Много ми хареса пътеписа - наистина, това е много по-различно пътуване и преживяване отколкото класическите маршрути. И, да, с малка група и добра организация може да бъде неповторимо.  Не, че ние не останахме доволни от нашето пътуване, защото всяко място си има своята автентичност, атмосфера, красота.... С удоволствие бих посетила Мароко отново, но по-скоро с описания от Мишо маршрут.

Има доста фирми, които предлагат различни маршрути /е, не много различни/, така че не "отписвайте" тази интересна дестинация.

# 914
Здравейте,да питам за мнение за Темпо 99,Нирамар травел и Рубина травел.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт