МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 319
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
От реанимация ме качиха около 10 часа. По спомен май ми донесоха бебето за храненето в 1 на обяд. Показват как да кърмиш. Помагат ти да сложиш бебето на гърда, за да се стимулира слизането на кърмата, но носят и шише. Първо слагаш на гърда за няколко минути, но после даваш и шише, защото е много важно да не се пропуска хранене в началото, докато кърмата не е слязла още. През нощта не вземат бебето, освен ако не поискаш изрично (обикновено първата нощ повечето родили секцио оставят бебетата при акушерките.

# 586
Здравейте,
бременна съм в 11 г.с. и днес ми беше последният преглед при репродуктивен акушер гинеколог.
Трябва да си избера лекар за проследяване на бременноста - женска консултация, но нямам никакви впечатления от нито един специалист.
Всяка споделена информация би ми била полезна, за което благодаря предварително.

# 587
Здравейте,
бременна съм в 11 г.с. и днес ми беше последният преглед при репродуктивен акушер гинеколог.
Трябва да си избера лекар за проследяване на бременноста - женска консултация, но нямам никакви впечатления от нито един специалист.
Всяка споделена информация би ми била полезна, за което благодаря предварително.
Аз избрах да остана при моята докторка от репродуктивния сектор, тя започна от скоро да води и ЖК. Така ми е по-спокойно Simple Smile

# 588
Здравейте,
Най-вероятно ще ти кажат при кои АГ има възможност, защото не всички ще са свободни. Аз препоръчвам д-р Христова (Илиана Христова) с която се разбирам прекрасно и е много достъпна, компетентна и прецизна. Но мисля, че когото и да избереш ще си в добри ръце. Успех!

# 589
Здравейте,
Здравей! Мога да препоръчам д-р Камелия Павлова, изключителен специалист, професионалист, лесна е комуникацията с нея с и извън работно време, общо взето определението, което мога да и дам е спокойствие. Сляпо и се доверявам. Попитай и все пак репродуктивния специалист към кого да се насочиш, ще ти дадат съвет. Simple Smile

# 590
Аз се следя при д-р Арабаджикова и съм много доволна.
Поради престои два пъти в болницата, мога да дам положително мнение за д-р Илиев и д-р Павлова.
Благодарение на тяхната адекватна терапия в комбинация със следващия ме АГ, на два пъти спряха сериозен кръвоизлив.

# 591
Здравейте, момичета!
Следя се в Надежда при д-р Аноар и съм много доволна от организацията, прегледите и комуникацията в болницата.
Скоро трябва да си подготвям багажа за родилното и предвид ситуацията ме предупредиха че трябва да нося всичко, тъй като няма да е възможно да ми донасят нищо. И се  чудя колко кърпи да си взема. Ще съм благодарна, ако някой сподели дали ще ми трябва една кърпа за родилна зала и една за родилното отделение или за родилна зала всичко е подсигурено.
Благодаря

# 592
Здравейте. Днес звънях в болницата, за да потърся часове за д-р Димитров, но ме изненадаха, че вече не работи там. Някой знае ли дали се е преместил някъде? Наистина ми е важно. Благодаря!

# 593
Здравейте, момичета!
Следя се в Надежда при д-р Аноар и съм много доволна от организацията, прегледите и комуникацията в болницата.
Скоро трябва да си подготвям багажа за родилното и предвид ситуацията ме предупредиха че трябва да нося всичко, тъй като няма да е възможно да ми донасят нищо. И се  чудя колко кърпи да си взема. Ще съм благодарна, ако някой сподели дали ще ми трябва една кърпа за родилна зала и една за родилното отделение или за родилна зала всичко е подсигурено.
Благодаря
Аз си носех кърпа за родилното и за родилна зала. Но на мен ми дадоха в родилна зала кърпа, на сестра ми не 🤷. В родилното не ми дадоха, но не съм и искала.

# 594
  • София
За д-р Тодор Димитров ли става дума?

Здравейте. Днес звънях в болницата, за да потърся часове за д-р Димитров, но ме изненадаха, че вече не работи там. Някой знае ли дали се е преместил някъде? Наистина ми е важно. Благодаря!
[/quote]

# 595

[/quote]

Не не, за д-р Иван Димитров става на въпрос.

# 596
  • София

Не не, за д-р Иван Димитров става на въпрос.
[/quote] Как така не работи 😔дано някой напише информация къде работи сега, аз много го харесвам..

# 597
Той не започна ли скоро в Надежда :/ Жалко. Имаше много добри отзиви от мои познати от него.

# 598
Той не започна ли скоро в Надежда :/ Жалко. Имаше много добри отзиви от мои познати от него.

Прекрасен, много мил и човечен. Той направи секциото ми. Където и да е отишъл, късметлии са да имат такъв лекар в екипа си.

# 599
Ще ми вземат кръв за БХС след две седмици в Надежда в мола. Дали могат да ми пуснат и едни антитела за ковид по мое желание. Все се каня да си пусна, ама не ми се реди по опашки. А сега и без това се налага...

Общи условия

Активация на акаунт