МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 398
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Аз раждах декември и носех само жилетка, но почти не съм я слагала. Там дават нощници, а стаите са отоплени с нон-стоп работещи климатици - все пак бебетата са при майките и темп е съобразена с техните нужди.

# 391
Здравейте, предстои ми да постъпя за планово секцио и се чудя какви дрехи да си взема за престоя в болницата? Досега престоят ми е бил само през лятото и съм си вземала само жилетка, която да слагам върху нощницата. Сега през зимата как се седи по време на престоя? Топло ли е в отделението?
Яка жега беше. Напълно напразно ми беше носенето на всякакви дрехи, освен тези за изписването.

# 392
Аз съм си приготвила бързо съхнещи чехли за баня и два чифта чорапи за всеки случай.
Персоналът ходи по екипи с къс ръкав, не е студено в никакъв случай.

# 393
И Арабаджикова, и Ташков са страхотни, който и да изберете, няма да сбъркате. А ако имате късмет да са заедно на смяна и можете да се договорите да влязат в екип за секциото, би било шестица от тотото (по случайност при първото ми секцио, което беше по спешност, се случи така). За ЖК може би една идея повече бих препоръчала Ташков, много е сърдечен, благ и отзивчив, вдъхва спокойствие.

# 394
Сега има специализанти и опитните доктори може би са в екип с един от тях.
Аз за ЖК бих предпочела Арабаджикова, жените са винаги по-подробни и по-обяснителни, зависи вие как искате да ви се обръща внимание.

# 395
  • София
Вече не дават ли халати от болницата освен нощници?

# 396
Дават, ако си поискаш, но наистина е много топло и не ти трябва.

# 397
В гардероба има оставен халат, който иска може да го ползва.

# 398
Здравейте! Пациент съм на д-р Кавкова, но ми трябва консултация с кардиолог, а тя отсъства за 10 дни. Наложи се да запиша час при доц. Христова, има ли мнения за нея?

# 399
Здравейте! Пациент съм на д-р Кавкова, но ми трябва консултация с кардиолог, а тя отсъства за 10 дни. Наложи се да запиша час при доц. Христова, има ли мнения за нея?

Уникален лекар - спокоен, прегледът е подробен, обяснява, гледа изследвания. Кардиолог нервен не съм видяла, но такива дето неглижират проблеми има.
Аз се следя заради риска от преекламсия и съм добре, остава ми и малко до финала.
Да напишеш след прегледа дали си доволна.

# 400

Уникален лекар - спокоен, прегледът е подробен, обяснява, гледа изследвания. Кардиолог нервен не съм видяла, но такива дето неглижират проблеми има.
Аз се следя заради риска от преекламсия и съм добре, остава ми и малко до финала.
Да напишеш след прегледа дали си доволна.

Аз бях пациентка на д-р Христова. После по с течение на обстоятелствата ме пое д-р Кавкова. И от двете съм очарована. Благодарение и на д-р Кавкова имах прекрасна и лека бременност. Който и да изберете  няма да сбъркате. Успех!

# 401
  • София
Здравейте! Следя темата отскоро. Предстои ми първи ранен скрининг при д-р Михова и избор на лекар за ЖК. Пациентка съм на д-р Стаменов и последните ми 2 прегледа при него бяха поети от д-р Тихомирова. Моля за обратна връзка ако някой е бил на ЖК при нея, доволни ли сте? Иначе видях препоръките за д-р Арабаджикова.

# 402
Здравейте! Следя темата отскоро. Предстои ми първи ранен скрининг при д-р Михова и избор на лекар за ЖК. Пациентка съм на д-р Стаменов и последните ми 2 прегледа при него бяха поети от д-р Тихомирова. Моля за обратна връзка ако някой е бил на ЖК при нея, доволни ли сте? Иначе видях препоръките за д-р Арабаджикова.
Здравей, аз също бях пациент на д-р Стаменов и след положителния тест ме пое д-р Тихомирова. Следях се и на ЖК при нея и съм доволна. Много е внимателна, не претупва и винаги отговоря по вайбър, ако имам въпроси. Ако се колебае за нещо търси мнение от по-опитните калеги. Ако те интересува нещо друго питай. Аз я препоръчвам.

# 403
Здравей. Аз правих инвитро при Д-р Тихомирова. Всички изследвания, цветна снимка, биопсия, пункция, трансфер ми прави тя. В момента съм бременна в 35-та седмица и се следя ЖК при нея. Уникална е! Отговаря на всичките ми въпроси, усмихната и лъчезарна! Препоръчвам я. Лека бременност ти желая ♥️

# 404
И Арабаджикова, и Ташков са страхотни, който и да изберете, няма да сбъркате. А ако имате късмет да са заедно на смяна и можете да се договорите да влязат в екип за секциото, би било шестица от тотото (по случайност при първото ми секцио, което беше по спешност, се случи така). За ЖК може би една идея повече бих препоръчала Ташков, много е сърдечен, благ и отзивчив, вдъхва спокойствие.
Ташков, с две ръце. ЖК при него е песен 💗💗

Общи условия

Активация на акаунт