Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Не видях нищо дразнещо в думите на Зорница, на мен си ми беше напълно ок.

Много ми е интересно Мазов какви ги върши, ама много.

Алекс все така ми един от най-хубавите и чисти мъжки образи в сериала.
Очаквам да се пораздвижат нещата, щото не остана за кога да се мотаят.

# 676
  • София
Не гледах, но Зорница сравнни Марио с Алекс, а ХХ с Банков, така ли?

# 677
  • София
И това със снимката на Гошко с Биляна - няма друга снимка? 😂 . В 8-ми сезон Алекс показваше куп снимки на Евгения...😜

# 678
Роси, по-скоро Кая сравни Хх с Банков и Зорница я попита да не би да се е появил някой Марио. Всъщност, Зорница говори доста и каза много хубави неща.

# 679
  • София
Те да не са се върнали???
Не очаквах, предвид ангажиметите на на Велислав, но се радвам ако е така.

# 680
Те да не са се върнали???
Не очаквах, предвид ангажиметите на на Велислав, но се радвам ако е така.
Неее, Кая си говори с нея с видео чат.

# 681
Дано Захариев да успее да оправи нещата. Питам се тъй, сякаш не знам, че ще бъдат оправени😁
На Наков как му се изправи перчема като видя видеото😁

# 682
Хъмбъл, ти като специалист по Наков, в ми обясни каква му е драмата с Петмеза и снимката, нали всички знаят, че е гей, какво значение има, че е гей с Емил Joy

# 683
Хъмбъл, ти като специалист по Наков, в ми обясни каква му е драмата с Петмеза и снимката, нали всички знаят, че е гей, какво значение има, че е гей с Емил Joy
Всички знаят за двамата, че са гей, но не и че имат някаква връзка. Това го знаят само Захариев и Мирослава.
Мазов няма и идея, че те за момента са просто колеги, и си мисли, че ще изкара нещо пикантно от там. Но ще му излязат криви сметките, когато и Захариев влезе с тежката артилерия.
Много му ходи на Марков тази прическа, междудругото.

# 684
  • София

Откраднат живот
Сезон 10 Епизод 33

# 685
Значи от вторник Цонев пак директор, докато Тасев си оправи бакиите с Нора и Фотев, и отново стане директор вече в 11-ти сезон 😁
Наков ще разбере, че тази работа директор, не е за добра душа като него. 😇 Поне параклис им направи.
А и цялата тази история го сближи с Емилчо, който, е толкова объркан и неуверен, че не знам какво трябва да направи още Светльо, че да го накара да вярва в него.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:01 от HumbleDrumble

# 686
  • София
😂 Интересно как се разминаха Кая и Хаджито при Алекс. Какво драма изпуснаха само! Поне за още 2-3 епизода 🤣

# 687
Не знам къде тoчно Диана е снимала тази сцена, но определено не са й сложили Зориния корем Grinning

Нора трябва да върви да си лекува суицидните мисли след края на тази история с Фотев, преди да й позвoлят да припари до болницата и до пацинетите.
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-1 … ot-vtornik/551311

# 688
Боже, всяка жена до Тасев прибягва до самоубийство. Явно не толкова Фотев, колкото той ги докарва до ръба. Вяра знаем с алкохола и хапчетата, сега Нора алкохол и пистолет. Ина нямаше да се самоубие ако не беше Фотев, но и тя определено имаше такива мисли. Жалко наистина, че Наум е неспособен да пресъздаде тази драма на Тасев на екран. И все пак - прекалено ми е. Три млади, хубави жени и всичките да искат да се самоубиват.

# 689
  • Разпиляна във въображението
Подразни ме това, че е сложила точка на Банков едва, когато забременяла.

Общи условия

Активация на акаунт