Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 964
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Обявявам Кая за най- тъпото парче на света!!!!!!!! Close
Защо? Свободна жена е. Осъзна се, че използва Александър, за да си реши по грешен начин проблемите и спря.

Защо изобщо й трябваше да ходи там и да му се нахвърля??? От 2 сезона знае, че я харесва и по такъв долен начин му се подигра... тъпа и долна е! Олицетворявам такива жени за мен какви са. Stuck Out Tongue Winking Eye
Много грозна постъпка, много!

# 661
Интересно, жените заради една малка грешка биват горени на кладата, но горките мъже, които все са прелъстени и изоставени 😂 Не е дете Александър, наясно е със ситуацията. А Кая е в сложно лично положение, объркана е и това е нормално.

# 662
  • София
Дона позна Simple Smile

их че долен Мазов

# 663
Чак пък на клада Joy

# 664
Да бее, чак се хиля в момента Joy
Голямо говедо е значи. Нямаше го половин сезон, върна се и си показа рогата

# 665
Леле, каква беше тая сцена м/у Мазов и Фотев. То бяха погледи, то бяха физиономии. Режисьорът тук беше почерпил вдъхновение от някой индийски сериал.Joy

# 666
И&А са много наясно какъв латино-индийски сериал са сътворили с петоъгълника Joy Не, шестоъгълник всъщност

# 667
  • София
Мазов повтаря историята с Ина - подло, дребно човече 🤮

И&А са много наясно какъв латино-индийски сериал са сътворили с петоъгълника Joy Не, шестоъгълник всъщност
Това от телефония разговор ли? Голяма тъпня 😂

# 668
Оффф, не, обърках темата Joy Другия "сериал" коментирах - Фермата Joy

# 669
https://nova.bg/series_movies/video/6485/%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0% … 0%B9%D1%82%D0%B5/
Накрая Борис сигурно ще се изнерви и ще стреля във въздуха. Най-сетне и тях да включат. Поне аз очаквам с нетърпение новия епизод.
Само аз ли не мога да разбера защо колието с куршума стои непрекъснато на врата на Нора? Нали разбра какъв е Фотев. Поне колието може да свали, ако не може да му се противопостави и се оставя да я използва. Явно аз нещо не схващам...

# 670
Когато  Мазовецът показваше видеото си , кльощавият дърт задник на Фотев  на преден план ми дойде в повече .
Не знам този човек гримират ли го умишлено по специален начин , но изглеща като  възкръснала мумия - зловещо !

# 671
  • Разпиляна във въображението
Зорница, няма да скрия, ми хареса като визия, но отново думите й ме подразниха.

Епизодът за мен не беше интересен, а накрая надупването на Фотев, между краката му Мазов... Целият мрак в епизодите ме потиска много.

# 672
Когато  Мазовецът показваше видеото си , кльощавият дърт задник на Фотев  на преден план ми дойде в повече .
Не знам този човек гримират ли го умишлено по специален начин , но изглеща като  възкръснала мумия - зловещо !
Харесвам го актьора, но ми напомня на Фантомас.

# 673
  • София
Зорница, няма да скрия, ми хареса като визия, но отново думите й ме подразниха.

😂 Сценаристите не са гледали 9-ти сезон. Слагат в устата й думи, с които да оправдаят сегашните си глупости. 😜

# 674
Цар е Монев на ролята - предател! И в Дървото и тук, така му отива да го играе подло, злобно човече.
Хаджийката мина Кая по драматизиране  и циврене 😁Баш са си лика-прилика.
Аналогията на Зорница за мъжете ми хареса. Алекс наистина е един Марио-всепрощаващ, разбиращ.. Кая колко пъти вече залита към него, все от яд към Ххр. А той пък наистина е говедо като Банков, но пък секси.

Общи условия

Активация на акаунт