Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 968
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Няма лошо, но за мен е ясно, че са решили да изстрелват Буков в небосвода сред звездите с топовен гръм😁
Пренаписва му се историята, камерата се върти около него половин час на 360 градуса. Близък план лице, което трудно успява да изрази някаква по-различна емоция  от сърдито хлапе, и така.
Докато на моя човек операторът прави някакъв зверски монтаж, сякаш кадърът ще се разпадне, ако камерата се задържи 5 секунди повече върху лицето на Свежен.

# 646
Само дето пренаписването на историята му е мега нелепо. Първо, че е страшно клише, ама страшно. И аман от хора, дето са зли гадини, щото не са били гушкани като малки.
Второ, поведението му е неадекватно. Има герои, при които поведението им е продиктувано от някакви обстоятелства,но е някак балансирано. При Владко е истинско вербално насилие. Аз не знам що за мазохист трябва да е Кая, за да го търпи... Изобщо, изтърваха коня с Гринчи Grinning То вече и няма нещо в отношенията им, дето да хваща окото и да е приятно.

# 647
Не "следвам" ОЖ във ФБ , но днес ми се появи  странно клипче и се зачетох в коментарите .
Ами ние тук май гледаме друг сериал !  То са дълбокомислени разсъждения , похвали на свети сценаристите , за добрата игра на актьорите горе-долу съм съгласна .

# 648
Мазов може и да направи добро на Наков като го разкара от директорският пост.
https://nova.bg/accents/view/2020/11/19/306017/%D0%BC%D0%B5%D0%B … 1%81%D0%B8%D1%8F/

# 649
Къде е Марио да го нашамари този дечко?

# 650
Аз ли нещо не съм в час? Появи се изгубения някога във времето баща на ХХ и той реши, да се държи като лай*о с Кая? Къде е логиката? Rolling Eyes

# 651
Пие коктейл с чадърче на някой плаж и държи ръката на жена си Joy

# 652
Логиката е, че ябълката не пада много по-далече от дървото. Вече не знам точно кой какво иска, но в следващия епизод иска друго, а някои си сменят мнението и преди това.

# 653
Зорница, много красива! Heart Eyes

# 654
Не можеше ли и Владко да се обади на батко си да оплакнем очото Joy

# 655
Обявявам Кая за най- тъпото парче на света!!!!!!!! Close

# 656
  • София
Мазов дали иска да разобличи Васко и да помогне срещу Фотев на по-късен етап или ще покаже злата си страна и ще иска да опетни Наков към когото явно не питае добри чувства?

# 657
Обявявам Кая за най- тъпото парче на света!!!!!!!! Close
Защо? Свободна жена е. Осъзна се, че използва Александър, за да си реши по грешен начин проблемите и спря.
А простотиите на Нора май бързо се забравиха.

# 658
Мазов дали иска да разобличи Васко и да помогне срещу Фотев на по-късен етап или ще покаже злата си страна и ще иска да опетни Наков към когото явно не питае добри чувства?
Е, разбира се, да покаже злата си страна много ясно Joy

# 659
По малко и от двете. Имам някакво усещане, че е решил, че му е време да стане директор на болницата.

Общи условия

Активация на акаунт