Черен петък 2020

• 132 169
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На родителите ми (пенсионери) им се повреди телевизора и ще се оглеждам за нещо бюджетно до 250 лв. 32 инча
Гледах в Зора - Crown Finlux и Емаг - Star lights.
Някой друг, ако е със същите параметри на търсене и открие нещо интересно, моля да сподели Wink
Ние преди няколко години си взехме TurboX на Плесио. Бяха около тази цена /сега не съм ги гледала/, при нас работят 24/7 заради папагала Simple Smile и нямаме никакви проблеми.
Скрит текст:
https://plesio.bg/televizori-c-69980053.html?filter[chr][2143][]=%D0%9E%D1%82+32%22+%D0%B4%D0%BE+37%22

# 166
и аз ще оглеждам за airfryer

# 167
Да се запиша и аз. Нищо не съм набелязала, но ще се оглеждам за козметика и мека мебел.

# 168
  • София
Здравейте, добри отстъпки за диоптрични очила къде пускат?

# 169
Здравейте, в Ozone.bg и в Store.bg, дали ще направят намаления ? Някой знае ли ? Мисля да си купя книга, затова питам.

# 170
Озон правят голям Черен петък, след средата на месеца най-вероятно. В рамките на една седмица всеки ден има нови промоции от 15% до 80%, но зависи от издателството, година на издаване, наличности.

# 171
Оптикласа, Джой .. оптиките в моловете. Промоцията им е 2 на цената на 1, имаше и някаква 1=3, но не помня в коя оптика беше.

# 172
На родителите ми (пенсионери) им се повреди телевизора и ще се оглеждам за нещо бюджетно до 250 лв. 32 инча
Гледах в Зора - Crown Finlux и Емаг - Star lights.
Някой друг, ако е със същите параметри на търсене и открие нещо интересно, моля да сподели Wink

Ние по същата причина (повреда на ТВ) взехме Телефункен (не помня от къде) за смешни пари, работи безотказно, а и внуците са доволни, защото се подключва към интернет (може да се гледа Netflix, Youtube, etc), става за монитор.

Сега виждам, че има на промоция на Tesla в Техномаркет, например
https://www.technomarket.bg/televizor/tesla-tv-32s315bh-09169104
Но не знам като качество как са. Мои познати имат, доволни са, но те не са претенциозни.

# 173
  • София

В последните 5г. си правя нови очила  на Черния петък, Оптикикласа пускат всичко на 50% намаление. Пускат ваучери в седмица на черния петък с които можеш да вземеш отстъпката и няколко дни след това.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 11:16 от nad_tab

# 174

Скрит текст:
Ако имате възможност, отскочете до Одрин Simple Smile
От там взех на сина ми диоптрични рамки със слънчев "панел" (или както там се води)-т.е. рамка със слънчеви плаки, които се лепят с магнит на основната рамка, носех рецептата - смениха стъклата за 30мин + за мен слънчеви очила, тъй като промоцията бе 2 на цената на 1, и харесах за малкия рамки, които бяха евтини и ми ги подариха...та тотала на всичко бе 600тл (120лв);
Ситния обаче се тръшна за рамки като на батко му - със слънчев панел и да, намерих но само те бяха за 120лв..
А за другите изгодни покупки от там - препарати, прахове, хранителни стоки и т.н...струва си един уикенд екскурзийка Wink

# 175
  • Варна
Тесла си взе баща ми преди няколко месеца, доволен е. И аз ги заглеждам, защото видях, че има оферти с 5 години гаранция, което никак не е зле. Масово гаранциите са 2 или 3 години, за 5 трябва да доплатиш.

# 176
Момичета Златна рибка участваха в ЧЕРНИЯ ПЕТЪК нали?

# 177
Момичета Златна рибка участваха в ЧЕРНИЯ ПЕТЪК нали?
Да, миналата година имаха от 10% до 30% намаления на различни марки. А през 2018 имаше и продукти, намалени до 50%.

# 178
Участват, ама според мен намаленията им ще са колкото да отбият номера. Не се надявам на повече от 15%. 😀

# 179
А някоя онлайн аптека с бяла козметика?

Общи условия

Активация на акаунт