Черен петък 2020

• 132 176
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 180
Аптеки Remedium.

# 181
Момичета,за тези от вас,които дебнат играчки и детски стоки-в Комсед ще има 30% от 12 до 15.11.

# 182
  • Пловдив
А някоя онлайн аптека с бяла козметика?
В sanita.bg има черен петък. Там и по принцип цените са по-добри, според мен Blush

# 183
А за Хиполенд чу ли се вече нещо? От Комсед никога повече няма да поръчам.

# 184
На 13.11 ще е техния разбрах.

# 185

Защо така?

# 186
Веднъж се прецаках и поръчах от техният ЧП.
Пръчката така и не дойде, а свързването с тях беше невъзможно. След това не повторих.

# 187
Аз миналата година от Комсед бях много доволна.Поръчката ми дойде за 2-3дни.За 1 юни пак имаха 30% и пак дойде супер бързо.От Хиполенд чаках 15 дни и половината неща не дойдоха.Сайта им постоянно забива и по няколко пъти се налага да добавям нещата в кошницата и да не успявам да ги поръчам.И без промоции сайта им е бъгав.

# 188
Този ЧП няма да ходя по молове,ще поръчвам само онлайн.Спорт вижън,Хиполенд,Дъглас и някъде ще си диря часовник.Където успея,успея.
Подаръци ще всичко ,само за нас тримата тая година.

# 189
Веднъж се прецаках и поръчах от техният ЧП.
Пръчката така и не дойде, а свързването с тях беше невъзможно. След това не повторих.
Дай им 2-ри шанс. По принцип имат по голямо намаление от Хипото, а работят с по скапани куриери.

# 190
Преди две или три седмици комсед имаха за лего 30%, след тях хиполенд обявиха 33% -също за лего.
Така че не мисля че може да се предвиди кой колко ще направи. Особено предвид че са в задочен спор двете вериги

# 191
  • Beyond the stars
Аз точно това промо следя и накрая си взех набелязаното лего от Емаг с 35% и безплатна доставка Grinning

# 192
А аз отидох на място до комсед, защото хиполенд го нямаха желаното.
Имаше една единствена бройка, облепена с тиксо, не я намалиха повече отколкото останалите и се отказах. Поръчах от амазон. Но като нищо биха я пробутали онлайн. На цена с отстъпката към 90 лв е подигравка да ти дадат разкъсана кутия с тиксо.

# 193
Аз досега не съм имала проблеми с Комсед. Но съм почти сигурна,че това няма да е единствената им акция. Сигурно на 27 ще имат пак и след това пускат коледен каталог и не рядко някои неща са дори по-намалени.

# 194
Пак дойде времето да харчим пари

Общи условия

Активация на акаунт