Черен петък 2020

• 132 179
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Аз ще следя за детски електрически четки и разни играчки от Комсед и Хиполенд!

# 196
Може и да е коментирано, признавам не съм изчела цялата тема ☺️
И към въпроса - Нотино правят ли Черен Петък?

# 197
Обявен ли е официално черният петък в Комсед? Аз не намирам нищо. По принцип ми изпращат информация и в месинджър, но засега не са.

# 198
  • софия
Всъщност къде да следя за детски електрически четки?

# 199
Обявен ли е официално черният петък в Комсед? Аз не намирам нищо. По принцип ми изпращат информация и в месинджър, но засега не са.
Аз получих код и го активирах в профила си 😁И играчките са в кошницата.Чакам 12.11

# 200

Преди две години следих за такива, накрая най-изгодно ми излязоха от Метро.Взех детска ел. четка с Ана и Елза и беше на най-добри пари там!
Иначе по аптеките ги намаляват, но в Медея беше смешно намалението по спомен.

# 201
  • София

В Ремедиум аптеки може също да следиш. Там си е намалено и без черни петъци.

# 202
  • Варна, България
3 дни в Рино reno.bg 6-8.11 - Brabantia - голям фен съм на марката, имам техен кош от миналия ЧП и други неща Simple Smile
Този уикенд маси за гладене, кошове за смет, аксесоари за баня, простири
Ако някой търси бягаща пътека - също -40% И от сгъваемите табуретки за съхранение -40% - много са удобни, използвам ги

Някой питаше за Фотоепилатор - Philips Lumea в Метро  за 399 лв/ 250 000 импулса до 11 ноември

# 203
Здравейте, отбелязвам се в темата, не успях да я прочета цялата, но искам да попитам дали се знае в obuvki.bg какви намаления ще има? Благодаря предварително.

# 204
  • Варна
Че те обувките и без черен петък редовно правят намаления.

# 205
CCC в Сердика център са лепнали "черна седмица" до -20%. Явно са решили да изпреварят всички, не че имаше някакви хора вътре де Simple Smile

# 206
  • София
Черен месец най-добре.Да няма струпване.

# 207
H&M правят ли някакви намаления за ЧП ?

# 208
  • София
И аз следя за obuvki.bg. Тази година не мисля да пазарувам от моловете, а там съм набелязала две чанти за подаръци. Редовно следя сайта, но точно това, което съм избрала, не попада в намалените неща до сега. Миналата година имаха добро намаление последните петък, събота и неделя от ноември. Поръчах си боти и дойдоха за 4 дни, както е и през останалото време от годината.

# 209
Obuvki имат много добри намаления на всичко след Коледа, както и fahsion.... въпроса е чака ли ни се до тогава?

Общи условия

Активация на акаунт