Черен петък 2020

• 132 193
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Много, много благодаря на всички за отговорите, ще проверя наред всички предложени. Технополис, мисля, миналата година специално за черен петък имаха 10% намаление на стоките, така че съм ги отписала.

# 241
Гледам брошурата на Кауфланд, с черния петък - още на 1ва страница има "намален" телефон самсунг, който с едно чукване в Емаг показва, че реално цената си му е същата като "намалената" в Кауфланд.
И за кафемашината е същото 😁

# 242
Ще си търся нов четец, че старият вече ме изоставя... обаче идея си нямам къде си струва да гледам по време на черния петък. Набелязах няколко модела в Емаг, -spam099- не знам правят ли намаления и те, някакви други идеи къде да се оглеждам?
За сега се колебая между PocketBook и Kindle като марки.

# 243
  • There I was on a July morning
Ще си търся нов четец, че старият вече ме изоставя... обаче идея си нямам къде си струва да гледам по време на черния петък. Набелязах няколко модела в Емаг, . не знам правят ли намаления и те, някакви други идеи къде да се оглеждам?
За сега се колебая между PocketBook и Kindle като марки.
Аз подарих преди 2 години на ММ - PocketBook. Предимството му пред Киндъл е, че разчита няколко формата ел. книги, а Киндъла - само един. Купих го на Черен петък от PCStore.bg който тогава го предлагаше на най-изгодна цена.

# 244
Сегашният ми е PocketBook, забележки нямам, просто е вече на доста години и експлоатиран много, не че не съм доволна от него. Тогава също между тези две марки се чудех и го избрах по същите съображения с форматите.
Благодаря за предложението, ще гледам и там значи.

# 245
Здравейте, а някой знае ли в Технополис, кога ще е Черният петък? По-миналата година, отидохме на 27 Ноември на място в магазина и ни казаха, че вече е минал. Те май и никъде не го обявяват. Благодаря, предварително.

# 246
  • Beyond the stars
Pocketbook и от мен. Мен много ми дразнеше окото сменянето на страниците при Киндле.

# 247
  • Mostly in my mind
Гледам брошурата на Кауфланд, с черния петък - още на 1ва страница има "намален" телефон самсунг, който с едно чукване в Емаг показва, че реално цената си му е същата като "намалената" в Кауфланд.

И за кафемашината е същото 😁
За "промоциите" на К винаги проверявам първо и в нета за цени.

# 248
  • There I was on a July morning
Здравейте, а някой знае ли в Технополис, кога ще е Черният петък? По-миналата година, отидохме на 27 Ноември на място в магазина и ни казаха, че вече е минал. Те май и никъде не го обявяват. Благодаря, предварително.
По-миналата година Черният петък е бил на 23-ти ноември. Не знам кога сте отишли в Технополис, но промоцията им е точно в деня, т.е. когато се пада последният петък от месеца.

# 249
Благодаря.

# 250
Включвам се набързо, тъй като видях постове за лаптопи на последните страници. Препоръката ми е да си следите хубаво цените, тъй като на много места ги завишават изкуствено, дори и в Ardes (определено не очаквах това при тях). И аз следя за лаптоп и днес седнах да си избера конкретен модел, при което минах всички възможни сайтове за проверка на цената. Pazaruvaj.com беше един тях - моделът, който избрах, се предлага само в Ardes, следователно в pazaruvaj графиката на цената отразява движението й само в този сайт. Оказва се, че преди 2 дни цената на лаптопа е вдигната със 100 лв. За други модели цените също се движеха със 100-150 лв нагоре в сравнение с цените отпреди месец.

Скрит текст:
Ако някой друг следи цените от по-дълго време, понеже аз май малко късно се сетих, ще ми е интересно да сподели как са се движили последните дни и дали графиката отразява реално повишаване. Flowers Sunflower

# 251
За ел. четец следя озон. бг
До 14.10 Златна рибка имат намаление 30%на доста марки 50%на бои за коса. Напоследък те често пускат намаления.
Черния петък в Кауфланд, цените са си целогодишно толкова. Само за вертикалната ютия на Филипс някой, който е следял да каже дали наистина е намалена.
В рино. бг намаленията са реални  гаранция
Миналата година бяхме в тази тема полудяли по обувки на Грация и Кавалер, дано не им се вържа и тази година, много ни мотаха от там, да не говорим, че не си обновяват сайта и поръчваш нещо, което не е налично.

# 252
  • Варна
Много съм доволна от Рино. Миналата седмица поръчах нещо, платих го и се похвалих на половинЪТ какво съм му купила.
Като чу, хич не остана доволен. То не му трябвало такова, друго било, пишман станах, че го поръчах. И отказах поръчката.
В неделя вечерта им писах, в понеделник сутринта ми бяха отговорили. А в сряда парите ми бяха по сметката.
Преди 1-2 г. бях поръчала тенджера от тях, пак от Черния петък. Всичко беше точно около пратката. Вярно, че не я ползвам често, но тенджерата е като нова (сега очаквам от Рино да почерпят с една белачка за рекламата Simple Smile Но не мога да си кривя душата).

# 253
На мен не ми допадат. Беден асортимент, преобладават моделите на евтини марки, които и с 90% намаление няма да купя. Като Ариели и подобни. Единични или изчерпани модели от хубавите марки с минимално намаление на тях.

# 254
  • Варна
За четец окончателно се ориентирах към германския Амазон. Търся конкретно Киндъл пепъруайт и очаквам от тях да го купя на добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт