Черен петък 2020

• 132 195
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте. Аз ще чакам за намаление на чаршафи, детски играчки, книги и сушилня за плодове.

# 256
Аз ще чакам намаления на електрически тротинетки. Бихте ли споделили вашите и от къде са купувани?

# 257
Аз ще чакам намаления на електрически тротинетки. Бихте ли споделили вашите и от къде са купувани?

От Технополис, без промоции, Ксиоми за 800лв преди 2г.

# 258
И мм си купи на Ксиоми ел. тротинетка от Технополис юли месец,беше намалена на 1050 лв.

# 259
Аз чакам Хиполенд, за да изпълня коледните желания на баткото. Иска разни неща на костенутки нинджа и ги няма в Комсед. Трябва да поръчам и столче за кола за малкия.
Чакам коледния каталог на Лидл за останалите играчки. Поръчва  всяка година и от Озон.бг. Имат също страхотни намаления.
Някой питаше за чаршафи. Направих поръчка от English Home с много намалени неща Simple Smile

# 260
  • София
Здравейте. Аз ще чакам за намаление на чаршафи, детски играчки, книги и сушилня за плодове.

В сряда (11.11.2020)  вечерта започва черния петък на Вивре, от там съм поръчвала чаршафи.

# 261
  • София
Съжалявам за тъпия въпрос, но Озон правят ли черен петък, че съм си харесала книги за над 200лв Simple Smile

# 262
Знаете ли къде да следя за таблет за детето.Сега в емаг нищо не харесах.

# 263
В Метро има някакви намаления и тротинетка м/у тях, тъкмо видях...но вижте модел и пр. дали ви харесва - 570лв:
https://catalogues.metro.bg/bf-2023/page/4-5?_ga=2.120457352.146 … 431457.1594190006

# 264
  • София

Разгледай брошурата на Метро. В момента видях намалени чаршафи.

# 265
  • Сливен
За озон.бг,правят цяла седмица постепенно намалят различни неща и по спомен от петък до неделя е на всичко с различни проценти

# 266
  • София
От началото на месеца досега доста издателства правят намаления. Опитвам се почти всичко да публикувам тук, защото ги следя. В момента Колибри имат доста книги на -50%, но честно казано на мен ми хареса само една и няма да се занимавам да поръчвам.
 Хермес пък имат сега 4 книги за 30 лв, но също не видях нещо интересно.

# 267
Някой да е прочел/чул дали Инстант пот България ще имат черен петък?

# 268
Понеже преди няколко дни някой в темата писа, че е получил вече талон за намалението в Комсед реших да им пиша, а те ми излязоха с номера, че нямали информация за предвидени намаления засега. Някой друг получавал ли е такъв талон вече?

# 269
Понеже преди няколко дни някой в темата писа, че е получил вече талон за намалението в Комсед реших да им пиша, а те ми излязоха с номера, че нямали информация за предвидени намаления засега. Някой друг получавал ли е такъв талон вече?

Влезте си в профила в Комсед в секцията за купони и ще видите имате ли код.
Аз там го получих.А щом са го пратили,едва ли ще е лъжа.Моя приятелка също е получила в профила си.

Общи условия

Активация на акаунт