Черен петък 2020

• 132 080
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 60
Миналата година го пуснаха на около 50лв.,
но тогава взех околоочния/оказа се много.добър/.

А да попитам къде да следя за качествено спално бельо на добри цени.

# 61
  • софия
Аз ще чакам черния петък за прахосмукачка от Техномаркет или Технополис и за гримове от Сефора. Друго не мисля да пазарувам.

# 62
Сега обзавеждам апартамент и за ЧП ще дебна набелязаните уреди.

# 63
Здравейте, който се интересува the body shop имат -20% до утре. Аз чакам черния петък за всичко нужно за едно бебче, защото го очакваме януари, който е пазарувал такива неща на ЧП, може ли да ми каже къде пускат със сигурност намаления и къде да следя. Благодаря предварително.

# 64
  • София
В Хиполенд и Комсед минаги е имало.

# 65
  • Варна
Нотино пускат ли намаления? Последната година открих у себе си непозната досега страст към парфюми. Не залитам към най-скъпите, но досега не ми се беше случвало да давам стотина лв за парфюм.

Дъглас не ща и да ги погледна. Само веднъж направих грешката да вляза в техен магазин и няма да повторя, а и цените им са ужасни.

# 66
  • София
До утре, повечето книга на Ера също са на -50%, останалите на -20%.

# 67
  • Варна, България
Нотино пускат ли намаления? Последната година открих у себе си непозната досега страст към парфюми. Не залитам към най-скъпите, но досега не ми се беше случвало да давам стотина лв за парфюм.
Миналата година имаха, сдобих се с няколко парфюма Flushed и продукти за коса. Ще следя за парфюма, който ми е Топ тази година IDOL на Lancome.

# 68
  • Варна
И аз го заглеждам Идол ама 200+ лв са ми свръх бюджета. Поне за парфюм де. За някои други неща бих ги дала без да се замисля 😋

# 69
А parfimo правят ли добри намаления за ЧП?

# 70
  • Варна, България
И аз го заглеждам Идол ама 200+ лв са ми свръх бюджета. Поне за парфюм де. За някои други неща бих ги дала без да се замисля 😋

В parfimo правят, но отсега са с намаления. Въпросният IDOL е с -35% Dizzy Face

# 71
  • Варна
Ще отида да хвърля едно око, че и още един дебна Simple Smile

# 72
Гледам много негативни отзиви за качеството на парфюМите в парфимото..

# 73
# 74
Записвам се и аз при вас. Нотино и в момента имат страхотни намаления на определени серии козметика и парфюми и май ще се възползвам по-рано от тях. От парфимо не съм доволна, когато става въпрос за парфюми, с козметиката от тях не съм имала проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт