Черен петък 2020

• 132 138
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 90
В babyspot.bg има 30% намаление на 5 марки детски стоки в момента.
Оле, благодаря ти! Количката ми я има намалена с 400лв и я поръчах !!! Даже не бях чувала за този сайт, адски съм доволна, добре, че сподели информацията ☺☺❤
Супер.И аз не го бях чувала.Изскочи ми във фейсбук съвсем случайно 😁

С Комсед никога не съм имала проблем,но с Хиполенд най-редовно ми се басят поръчките,а миналата година половината ми неща не дойдоха изобщо.

# 91
  • Варна
Чакай да го видя това Рино. Имам нужда от нова микровълнова.

# 92
Reno преди две години беше хит в темата за Черен петък с 50% на всичко в сайта, но с всяка следваща година по-скромно намаление.

# 93
  • Варна
Погледнах го, имат нелоши неща. Даже ще имат още два пъти намаления.

# 94
iStyle дали се включват в черния петък? В търсене съм на еърподс, ако на някой му попадне оферта да свирка (както беше писала една потребителка) Relaxed

# 95
  • София
Сайт за мъжки часовници да знаете да се включват? Не си падам по вманиачаването по марките, за мен е важно да е изчистен, визуално да ми допада, да има някаква минимална гаранция. Та по тая логика може да ми препоръчвате неизвестни и не толкова скъпи марки.

Във фешън дейс как са като качество?

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 18:09 от « Ѕmile »

# 96
  • There I was on a July morning
Сайт за мъжки часовници да знаете да се включват? Не си падам по вманиачаването по марките, за мен е важно да е изчистен, визуално да ми допада, да има някаква минимална гаранция. Та по тая логика може да ми препоръчвате неизвестни и не толкова скъпи марки.
Магазините за часовници в моловете правят намаления за Черен петък. Примерен магазин от който съм купувала часовник - Джулиани. Сайтът им е: http://julliany.com/

# 97
Към Лумеа съм се насочила твърдо. Но се чудя дали в повечето магазини няма да го намалят "фалшиво".
До 11-ти PHILIPS LUMEA SC1997 има промоция в Метро за 399лв.

# 98
  • София
Към Лумеа съм се насочила твърдо. Но се чудя дали в повечето магазини няма да го намалят "фалшиво".
До 11-ти PHILIPS LUMEA SC1997 има промоция в Метро за 399лв.

Да, благодаря, видях рекламата. Все още се колебая да го взимам ли или да чакам черен петък.

# 99
  • София
Скрит текст:
Чакам с нетърпение, ще се оглеждам за таблет, безжични слушалки и някои дреболии за дома.
В емаг съм купувала неща на страхотни цени, особено на Черен петък, но като цяло доста оглеждам и сравнявам цени, преди да закупя от там. Понякога са им много надути цените.

В момента в сайта на OZone.bg има Zombie days и безжичните им слушалки са с до 50 процента отстъпка. Аз имам Skullcandy от там и съм неразделна с тях.
Ето линк - https://www.ozone.bg/landing/zombie_days/audio.php
И аз имам ето тези: https://www.ozone.bg/product/skullcandy-venue-wireless-over-ear- … c-moab-red-black/
Не го заменям за нищо на света. Много над 50лв са, но си заслужават всяка стотинка.
Аз ще търся 2 фитнес гривни за Коледа на големите деца, на малката ще търся Пес патрул, на майка ми - смятам да ѝ взема яке. Само племеника, ММ и големите за РД и ИД не съм ги измислила и нямам идея какво ще търся.

# 100
Ще гледам за продукти за коса и за лице.
Главно ме интересуват zlatnarinka и notino. Ще погледна и obuvki.bg за боти в бордо или червено. И H&M за спортен екип.

# 101
Здравейте!
Дали Декатлон правят Черен петък? Много рядко пазарувам оттам и нямам никакви наблюдения.
Иначе ще следя за детски играчки и прахосмукачка-робот. От последното тепърва ще харесвам марка и модел, пък дано имам късмет.

# 102
  • Стара Загора
Декатлон не правят черен петък.
Намаление имат на някои стоки, при които имат няква промяна в дизайна вече и изчистват бройките от стария дизайн примерно. Понякога в сайта си пускат намалени неща, които ги има в малко магазини, и може продуктът да се поръча с доставка в магазина, където взимаш, пробваш и ако не ти допадне директно можеш да го върнеш. Аз по този начин съм взимала няколко пъти.

Фотоепилатор Philips Lumea SC1997 мисля, че най-евтино съм го виждала за 379лв., но не помня дали на черен петък и къде точно (дали не беше в Зора).

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 10:49 от ❇Sisi_91❇

# 103
  • София
Здравейте, тази година ще търся офис стол за племеницата и O bag за тинейджърката вкъщи. Ще се радвам да споделите, ако видите черен петък с нещо подходящо.

# 104
  • Стара Загора
Здравейте, някой поръчвал ли е слънчеви очила от https://www.sunglasses-shop.bg/ ? Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт