Черен петък 2020

• 132 142
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Obag много рядко правят намаление и мисля максимум 10%.

# 106
И аз главно ще дебна за книги, козметика, парфюми и някакви подаръчета People Raising Hand

# 107
Златна рибка и арлен какви намаления правят?
Трябват ми някои неща ,но незнам дали ще успея да дочакам ЧП, защото са на привършване..

# 108
Здравейте, тази година ще търся офис стол за племеницата и O bag за тинейджърката вкъщи. Ще се радвам да споделите, ако видите черен петък с нещо подходящо.
Няколко пъти съм засичала продукти на марката до -30%. Не знам дали конкретно за ЧП правят намаления, но имат и повече от 10%.
От моловете ежегодно изготвят списък кои магазини участват в ЧП и до какъв % е отстъпката. Трябва да поразровим кога ще са налични списъците...

# 109
Златна рибка и арлен какви намаления правят?
Трябват ми някои неща ,но незнам дали ще успея да дочакам ЧП, защото са на привършване..
Всяка година различно, на скъпите марки - 15%, 20%, други достигат 30%, 35%, зависи какво ще решат за тази година.

# 110
Здравейте. Някой знае ли дали Айко правят намаления за Черния петък?

# 111
Здравейте, тази година ще търся офис стол за племеницата и O bag за тинейджърката вкъщи. Ще се радвам да споделите, ако видите черен петък с нещо подходящо.
Офис стол търся и аз. Изгубена съм в стотиците предложения... Доволни могат ли да препоръчат - и от къде са го взели, ЧП?

# 112
Офис стол търся и аз. Изгубена съм в стотиците предложения... Доволни могат ли да препоръчат - и от къде са го взели, ЧП?
От ChairPro съм много доволна, всички офис столове в къщи са от там, не знам дали имат намаления по ЧП обаче. Ако си от София, препоръчвам на място в шоурума да си избереш, защото можеш да седнеш да видиш дали стола ти е наистина удобен.

# 113
И аз чакам черния петък;Имам списък за пазаруване, но ще взема само това, което настина са намалили, а не увеличили и след това излъгали ни;
Трябват ми безжички геймърски слушалки, преса за коса, офис стол и ..... много други ...

# 114

Аз се надявам да си намеря един Киндъл и Дифузер за етерични масла за нас.

Здравейте, включвам се и аз за Киндъл или четец друг вид, както и дифузер, така че ако някой попадне - да свирка Simple Smile също ще изчакам да видя за apple airpods , ако пуснат в някой магазин намаление.

# 115
Аз ще търся инхалатор за Бебка, моля ако някой попадне на оферта да сподели🙂

# 116
Някой попита за чаршафи, та да попитам и аз пак? Нещо черно-петъчно и хубаво?

# 117
  • София
Някой попита за чаршафи, та да попитам и аз пак? Нещо черно-петъчно и хубаво?

Миналата година Jysk имаха хубави намаления, доволна съм от тяхното спално бельо.

# 118
Аз ще търся инхалатор за Бебка, моля ако някой попадне на оферта да сподели🙂

Миналата  година, седмицата  преди ЧП, в аптека sopharmacy бяха пуснали много добри намаления.

# 119
Здравейте, тази година ще търся офис стол за племеницата
Аз преди 3 години си взех кожен офис стол за около 80 лв от емаг

Общи условия

Активация на акаунт