Черен петък 2020

• 132 148
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 120
Инхалатор взех от намалението - 30% на Комсед. Сега основно чакам него и дървените играчки от Лидл за подаръци на близките деца. И моето, де Grinning Специално от детските магазини като намалят всичко и настолните игри биват за подарък, стига да се харесват в семейството.

# 121

Аз се надявам да си намеря един Киндъл и Дифузер за етерични масла за нас.

Здравейте, включвам се и аз за Киндъл или четец друг вид, както и дифузер, така че ако някой попадне - да свирка Simple Smile също ще изчакам да видя за apple airpods , ако пуснат в някой магазин намаление.

За Киндъл следете Амазон. Миналата година си купих от немския, около 150 лв ми излезе с доставката от новите модели с подсветка.

# 122
  • Варна
И аз точно немския Амазон следя за Киндъл. Цената, която споменавате, е страхотна, дано го хвана и аз на такава!

# 123
Здравейте, някой поръчвал ли е слънчеви очила от https://www.sunglasses-shop.bg/ ? Доволни ли сте?
Да, много са добри и отзивчиви - продуктите им са оригинални, но с доста по-ниски надценки.

# 124
Декатлон щом не участват в ЧП, аз къде да гледам за степер?
Моят беше с ролка и умря. Искам с "чукчета"...

# 125
Delia, в emag и спортдепо има степери. Аз лично бих разгледала и olx, много хора си купуват такива уреди и после ги продават почти неизползвани.

# 126
Delia, в emag и спортдепо има степери. Аз лично бих разгледала и olx, много хора си купуват такива уреди и после ги продават почти неизползвани.

Факт! От една такава спортна натура (бившият шеф на ММ) си взехме кростренажор на Кетлер от 800+ на  220 лв. Че и ни го докара и качи само и само да се отърве от закачалката за хавлия.

# 127
  • София
Здравейте, някой поръчвал ли е слънчеви очила от https://www.sunglasses-shop.bg/ ? Доволни ли сте?
Да, доволна съм. Имам два чифта слънчеви и два диоптрични от тях и си ги нося години, последните са от миналата и сега като видях намалението ще видя за нещо ново, поне ще разгледам Smile
Имат доста модели, оригинални са (доколкото аз мога да преценя) и определено си обгрижват. клиентите.

# 128
Ние ще подменяме мобилните телефони. Ще ми е полезно ако някой е следил от минали години при кои търговци на българския пазар пускат хубави оферти. Не мислим да поръчваме от чужбина.

# 129
В кои сайтове за обувки правят най-добър ЧП?

# 130
Здравейте Simple Smile Някой запознат ли е Аико какви намаления правят за ЧП?

# 131
  • София/Севлиево
А Лего къде ги намалят най-много?Синковеца иска Лего метро или полиция,ама първото не го намирам точно това, което иска,а второто доста солено излиза...

# 132
А Лего къде ги намалят най-много?Синковеца иска Лего метро или полиция,ама първото не го намирам точно това, което иска,а второто доста солено излиза...
Аз лего купувам от е маг на промоции.
Иначе комсед , , -30% също е добро попадение. За сега сме на дупло,  но така или иначе са си скъпи.

# 133
  • София
И аз Лего взимам от Комсед, като е на 30% и горе долу се ядва. Купувала съм веджъж и Дупло от Кауфланд много на оферта.

# 134
Амазон.де
Лего почти само от там купувам. Обичайно цената е по-ниска от тукашната на намаление.

Общи условия

Активация на акаунт