Черен петък 2020

• 132 166
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Севлиево
Предполагам,че Амазон.де е същия като Ук(от Ук почти всяка седмица пазарувам по нещо и ми го карат с Габко).То там и харесахме два комплекта с полиция,но ми се искаше от Бг да го взема.

# 136
Понякога са им различни цените. Прояврявам и в двата.

# 137
Лего полицейски участък купихме  на синът ми на миналия чп от Емаг за150 лв от 240.
Там беше най-изгодно.

# 138
В момента ми излезе това в емаг
Ваучер за 30% ОТСТЪПКА на

Селекция конструктори Lego

Използвай код: LegoToys30

валиден до 29.11.2020 г.

*предлагана от еMAG, с изключение на разопакова

# 139
Jysk имат ли ЧП, че един скрин дебна от месеци и не го намалят и не го намалят

# 140
  • Beyond the stars
В Техномаркет има някакви промота, ма докато видя вертикалните прахосмукачки, дето са ми цел свършили. Ма ако някой нещо си хареса https://www.technomarket.bg/promo

# 141
  • Варна
Аз също имах мерак на вертикална, но се отказах след като изчетох мнения и чух мои познати с такива. Масовото оплакване е, че са слаби. Ползват ги като метли. На турбо режим, който действително смуче както трябва, батерията клякала бързо. Ми за една метла толкоз пари няма да дам.

# 142
  • София
Ровента имат мощни вертикални - за мен не могат да се сравнят като удобство спрямо стандартните. Като резултат при почистването аз поне не виждам разлика.

# 143
Чуда им се на тези еърфрайъри. Някой с препоръка за марка и дали си струва?

# 144
  • Варна
Ели-Мели, сестра ми и родителите ми си купиха някаква куча марка, но са много доволни. И аз смятам да си купя.

Може и да има мощни, но предполагам са и по-скъпи. Аз инвестирах в робот и съм доволна. Мислех да взема една вертикална за недостъпните места, но твърде голяма инвестиция ми се струва, за да чистя няколко ъгъла.

# 145
Jysk имат ли ЧП, че един скрин дебна от месеци и не го намалят и не го намалят
Имат от четвъртък до неделя.
От сигурен източник е информацията 😀

# 146
  • Beyond the stars
И нашия airfryer е неизвестна марка, както и мултикукъра, но се ползват много.
Иначе Филипс са мн добри за Airfryer.

Робот имаме, ма стандартната прахосмукачка ме побърква с кабелите си. Определено покрай мен всички много си хвалят вертикалните, и аз удобно си го представям - без кабел и компактно за съхранение. Ма не съм решила още, ще го мисля.

# 147
  • София
Чуда им се на тези еърфрайъри. Някой с препоръка за марка и дали си струва?
Вземете Тефал, задължително да има XL и Експрес в името на модела. Само те са с бъркалка, на другите марки, като пържиш картофки се налага да вадиш кошницата и раздрусваш на определено време.

А дали си струва, зависи какво ядете. Аз го използвам всеки ден, любими са ми "пържените" моркови, по-вкусни са от картофите. А какви ребърца стават, няма как да станат толкова сочни във фурна.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 21:42 от nad_tab

# 148
Привет, имате ли представа дали Техномаркет ще правят допълнителни промоции за ЧП? Сега в момента имат до -40%, което е валидно до края на ноември и затова се чудя - не знам минали години как е било.

# 149
Миналата година пуснаха и Баш Friday за четири дни заедно с другите вериги,освен това месечно промо.

Общи условия

Активация на акаунт