Черен петък 2020

• 132 169
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз имам еърфрайър на Делимано и стават супер картофки. За сега съм го пробвала само с картофи, цаца и панирани пилешки хапки. Детето много обича пържени картофки и заради него го взех, стават си хрупкави и изяждаме всичко. Цацата пак стана, но самия продукт беше гаден. Може да се ползва за много неща, зависи от домакинята вече. Моят също е без бъркалки и веднъж разбърквам, което не мисля че е някакво усилие.
Освен Техномакет и още едни правеха хубаво намаление за ЧП, Техмарт. Сега 4-8 ноември са някакви черни дни. Фотоепилатора 1997 е 399 лв за сравнение.

# 151
Jysk имат ли ЧП, че един скрин дебна от месеци и не го намалят и не го намалят

Миналата седмица пазарувах дребни неща в Jysk и ми дадоха талон за 15% отстъпка за всички стоки в магазина за периода от 12.11.-15.11, но те като цяло от време на време имат такива кампании. Миналата година участваха в ЧП, не си спомням на коя дата точно беше.

# 152
  • София
Аз имам еърфрайър на Делимано и стават супер картофки. За сега съм го пробвала само с картофи, цаца и панирани пилешки хапки. Детето много обича пържени картофки и заради него го взех, стават си хрупкави и изяждаме всичко. Цацата пак стана, но самия продукт беше гаден. Може да се ползва за много неща, зависи от домакинята вече. Моят също е без бъркалки и веднъж разбърквам, което не мисля че е някакво усилие.
Освен Техномакет и още едни правеха хубаво намаление за ЧП, Техмарт. Сега 4-8 ноември са някакви черни дни. Фотоепилатора 1997 е 399 лв за сравнение.
Въпроса не е в усилието, а в това тези които тепърва ще купуват  да знаят, че бъркалката е страхотно удобство, всичко се запича равномерно от всички страни.

# 153
  • Варна
Бих си купила с бъркалка, ако това не утежнява значително цената. За съжаление, Тефал май продават основно марка и ако си оправдават високата цена с едно парче пластмаса за разбъркване...

Ще ги погледна все пак, не е лошо човек да види всичко и да има избор Simple Smile

# 154
  • София
Да и аз това имах предвид, че ако за една бъркалка плащаш висока цена, всеки ще си прецени колко е оправдано. Аз така или иначе отварям да погледна какво се случва с яденето и дали е готово.

# 155
Някой беше споменал, че търси този парфюм : https://www.notino.bg/lancome/lancome-idole-parfjumna-voda-za-zheni/p-15966656/

# 156
  • София
Да и аз това имах предвид, че ако за една бъркалка плащаш висока цена, всеки ще си прецени колко е оправдано. Аз така или иначе отварям да погледна какво се случва с яденето и дали е готово.

Тефал е с прозрачен капак, без да отварям се виждам дали е готово.

Всеки сам преценява, но съм използвала на друга марка и е несравнимо с Тефал.

# 157
  • Варна, България
На родителите ми (пенсионери) им се повреди телевизора и ще се оглеждам за нещо бюджетно до 250 лв. 32 инча
Гледах в Зора - Crown Finlux и Емаг - Star lights.
Някой друг, ако е със същите параметри на търсене и открие нещо интересно, моля да сподели Wink

# 158
На родителите ми (пенсионери) им се повреди телевизора и ще се оглеждам за нещо бюджетно до 250 лв. 32 инча
Някой друг, ако е със същите параметри на търсене и открие нещо интересно, моля да сподели Wink
В Техномаркет в момента има намаление на телевизори. Самсунг и Филипс видях, че има за малко над този бюджет 32 инча. По-добри са от Финлукс и Стар лайт. Пък и Зора държи доста високи цени на стоките си.

# 159
  • София

Съвсем скоро взех 32 инча JVC от Технополис за тези пари някъде. Да знаете, обаче, че е турско производство ( Вестел ) - явно имат права за марката за Европа. Ето този :
https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-JVC-LT-32VH3905-LED/p/10425

# 160
  • Варна, България
Скрит текст:

Съвсем скоро взех 32 инча JVC от Технополис за тези пари някъде. Да знаете, обаче, че е турско производство ( Вестел ) - явно имат права за марката за Европа. Ето този :
https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-JVC-LT-32VH3905-LED/p/10425
те май повечето или в Турция, или в Китай се произвеждат

# 161
Това за Зора, че е по-скъпо, не е вярно.
Тръгна ли за конкретна техника и марка, винаги сравнявам цената в Техномикс, Техномаркет, Технополис, Зора и все стигаме в Зора.
Вероятно ако човек не търси в момента, изчаква, не държи на конкретен продукт, или сравнява каталози, могат да изпаднат оферти на по-ниски цени при другите. Аз пазарувам от днес за днес и сравнявам моментни цени. Отделно, в Зора има по-малко клиенти-зяпачи и много персонал и веднага ти се обръща внимание. В другите губиш половин час, дори и да си отишъл за конкретен продукт.

# 162
  • София

те май повечето или в Турция, или в Китай се произвеждат

Има и от Централна Европа доста на нашия пазар, и от Корея, както и югоизточна Азия.
Идеята ми беше да не се подведете, че ще купите японска стока за тези пари, а само японска марка.
Десетина дни го използвам - прекалено рано е да давам крайни оценки. Засега е ОК, а цената намирам за добра. Не е смарт, разбира се, но това едва ли е от значение за родителите ви.

# 163
Аз като цяло съм доволна от Зора, последно взех бюджетен лаптоп и телефон от тях. Сега следя за бюджетен таблет, трябва ми за подарък. Моля ако някой види подходяща оферта да сподели...

# 164
  • София

На шега за вилата взехме Star Light, оказа са доста добро попадение,  само HBO Go не тръгва без донгъл, а без смарт фуннкция е 189лв.
https://www.emag.bg/televizor-smart-led-star-light-32-81-sm-hd-3 … earch-Action=view

Общи условия

Активация на акаунт