Черен петък 2020

• 132 200
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 270
Понеже преди няколко дни някой в темата писа, че е получил вече талон за намалението в Комсед реших да им пиша, а те ми излязоха с номера, че нямали информация за предвидени намаления засега. Някой друг получавал ли е такъв талон вече?

Влезте си в профила в Комсед в секцията за купони и ще видите имате ли код.
Аз там го получих.А щом са го пратили,едва ли ще е лъжа.Моя приятелка също е получила в профила си.

Благодаря за подсещането. Намерих го в профила си. Ама не разбрах защо се правят на ощипани.  Може би, защото не е обявен официално или поне аз не виждам.

# 271
Скрит текст:
Понеже преди няколко дни някой в темата писа, че е получил вече талон за намалението в Комсед реших да им пиша, а те ми излязоха с номера, че нямали информация за предвидени намаления засега. Някой друг получавал ли е такъв талон вече?

Влезте си в профила в Комсед в секцията за купони и ще видите имате ли код.
Аз там го получих.А щом са го пратили,едва ли ще е лъжа.Моя приятелка също е получила в профила си.

Благодаря за подсещането. Намерих го в профила си. Ама не разбрах защо се правят на ощипани.  Може би, защото не е обявен официално или поне аз не виждам.

Дам, и моят код си стои в профила.. Мейл не съм получила. Значи, ако не бях прочела тук, че има код, интересно как щях да разбера? Grinning

# 272
И аз не съм получила никакво съобщение.Съвсем случайно погледнах в профила си,за да проследя друга доставка и хоп...код 😁

# 273
  • Varna
Здравейте,
спомняте ли си миналата година какво беше намалението в Zara и Massimo Dutti?20% на избрани или всичко?

Благодаря

# 274
Здравейте,
спомняте ли си миналата година какво беше намалението в Zara и Massimo Dutti?20% на избрани или всичко?

Благодаря

Само на избрани.

# 275
  • Beyond the stars
Mango outlet с официалния черен петък им бяха намаленията миналата година нали?

# 276
Привет, момичета записвам се да дебна оферти за Коледа. До колкото знам скоро е черния петък на хиполенд.

# 277
Мисля, че започнаха още във вторник срещу сряда след полунощ в седмицата на официалния черен петък. Т.е. тази година би трябвало да започнат в малките часове на 25-ти ноември.

# 278
А Зара кога пускат намаленията?

# 279
На 26 декември.

# 280
В Мангото нищо не е останало за пазаруване.

# 281
Мисля, че започнаха още във вторник срещу сряда след полунощ в седмицата на официалния черен петък. Т.е. тази година би трябвало да започнат в малките часове на 25-ти ноември.
Много ги чакам Манго аутлет.
Сън няма да спя. Но ще ги хвана.

# 282
Искам да спомена за промоцията 200 лв за 100 лв на Lee cooper, Kenvelo и още някоя. Нищо чудно, че са я пуснали. Нищо не можеш да си вземеш - риза за 80 лева ли, панталон спортен за 110 лева ли... Всичко като за чичаци, а имат самочувствието за младежки дрехи.

# 283
Здравейте,

Благодаря

Само на избрани.
На детското всичко беше на 40%. За другите незнам.

# 284
  • София
Искам да спомена за промоцията 200 лв за 100 лв на Lee cooper, Kenvelo и още някоя. Нищо чудно, че са я пуснали. Нищо не можеш да си вземеш - риза за 80 лева ли, панталон спортен за 110 лева ли... Всичко като за чичаци, а имат самочувствието за младежки дрехи.

От години е така там, нищо общо с Кенвело-то отпреди 10 години. Каквото и да залепят по витрините, не влизам вече. Не очаквам с тази политика да останат дълго още. А наистина някога им бях фен и редовен клиент.

Общи условия

Активация на акаунт