Черен петък 2020

• 132 252
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 330
Имам чувството, че тази година много от търговците ще изпреварят с намаленията за ЧП, според мен. Съдя не само по онлайн магазини, но и реални... Да не говорим за ЛИДЛ, които пуснаха коледните си артикули в средата на октомври.

# 331
Някой купувал ли е на ЧП таблет за дете, чудя се къде да следя освен Емаг.

# 332
Здравейте, тази година търся дървена детска кухня за детето ,ако видите някъде ,моля споделете.

# 333
  • София
В Лидл пускат дървени кухни и в Raya Toys има.

# 334
сайта на Грация(обувки) правят ли намаления за черен петък? Simple Smile

# 335
Имам чувството, че тази година много от търговците ще изпреварят с намаленията за ЧП, според мен. Съдя не само по онлайн магазини, но и реални... Да не говорим за ЛИДЛ, които пуснаха коледните си артикули в средата на октомври.

Амазон. Горещо препоръчвам техния FIRE. Изключително здрав и...евтин Simple Smile

# 336
# 337
  • там където има винаги вятър
Хиполенд RageRageRage Не мога да се регистрирам с e-mail, изхвърля ме, изхвърля ме. Изпратих им запитване и отговора беше : "В срок от 5 работни дни ще получите отговор от нас."
При следващи опити ми се появи пък това.

# 338

В събота си поръчах ботуши,  в понеделник ми се обадиха да ми кажат, че ботушите не са налични. Т.е за мен не си поддържат сайта с актуална информация. Такива коментари има и по-назад в темата от потребителки относно Черния петък миналата година.

# 339

В събота си поръчах ботуши,  в понеделник ми се обадиха да ми кажат, че ботушите не са налични. Т.е за мен не си поддържат сайта с актуална информация. Такива коментари има и по-назад в темата от потребителки относно Черния петък миналата година.

Във физическите магазини също няма почти нищо. Миналата седмица едвам си избрах едни боти да си купя... Обиколих и трите им магазина във Варна. Все няма моя номер (38). Едната продавачка каза, че от интернет магазина обрали всичките й наличности.. Сещам се, че миналата година имаше голяма драма със сайта им и поръчките покрай черния петък. Явно нямат складови наличности и изтеглят от магазините, но определено им куца организацията.

# 340
Аз си търся видеорегистратор и портативен принтер за снимки, кои сайтове да следя?

# 341
Късно се вкл., но да ви следя заактуално инфо.
Безжични слушалки на Филипс са ми в полезрението и ще дебна промоции, засега са май 89 лв.

# 342
Скрит текст:

В събота си поръчах ботуши,  в понеделник ми се обадиха да ми кажат, че ботушите не са налични. Т.е за мен не си поддържат сайта с актуална информация. Такива коментари има и по-назад в темата от потребителки относно Черния петък миналата година.
Във физическите магазини също няма почти нищо. Миналата седмица едвам си избрах едни боти да си купя... Обиколих и трите им магазина във Варна. Все няма моя номер (38). Едната продавачка каза, че от интернет магазина обрали всичките й наличности.. Сещам се, че миналата година имаше голяма драма със сайта им и поръчките покрай черния петък. Явно нямат складови наличности и изтеглят от магазините, но определено им куца организацията.

В София почти не останаха магазини на Кавалер и Грация. Последно миналия месец видях един на Пиротска с много малък асортимент. Преди корона кризата имаха 2 магазина на Граф Игнатиев, които затвориха през лятото.

# 343
Направо изтръпвам като видя Грация в тая тема. Миналата година адски много хора си изпатихме от тях. Никаква връзка 10-15 дена, не отговарят на телефона и не пратиха нищо естествено. Изпуснахме други онлайн магазини с добри промоции.

# 344
В Аико имат промоции до 50% до 29 ноември.

Общи условия

Активация на акаунт