Черен петък 2020

• 132 258
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Айко, но едва ли ще са на по-добри цени от Юск (но ако търсите с естествен пълнеж - там имат)
MTV, не разбрах само в Айко или Юск са завивките с естествен пълнеж?

# 361
  • Пловдив
В Юск със сигурност има.

# 362
  • ВАРНА
вчера мернах това за утре :

В Златна рибка се възползвах вече от намаленията,незнам по-черен петък ще има ли там Simple Smile

# 363
  • Mostly in my mind
доволна съм от завивките 150 на 200 от Лидл.

# 364
  • София
Айко, но едва ли ще са на по-добри цени от Юск (но ако търсите с естествен пълнеж - там имат)

Завивките на Jusk адски много ама много топлят... Имаме една вкъщи и само веднъж сме я използвали понеже колкото и зиморничава да съм завия ли се с това нещо се изпотявам цялата. Satisfied

# 365
Затова имате различни видове завивки Юск. Има екстра топли, греещи и от 2те страни. Има комбинация лято и зима (от едната страна е разхлаждаща , от другата е топлеща.) - Аз имам 2 вида завивки от тях, и на децата съм взела и съм много доволна. Пера в пералня и суша в сушилня, и всеки път са супер пухкави и двойни.

# 366
Ами то в Скандинавия си е студено, трябват си топли завивки Simple Smile Заинтригувахте ме сега Simple Smile

# 367
сайта на Грация(обувки) правят ли намаления за черен петък? Simple Smile
Направо изтръпвам като видя Грация в тая тема. Миналата година адски много хора си изпатихме от тях. Никаква връзка 10-15 дена, не отговарят на телефона и не пратиха нищо естествено. Изпуснахме други онлайн магазини с добри промоции.
Интересно, мисля, че точно на черния петък си поръчах 4 чифта обувки без проблеми.

# 368

И в двата магазина Simple Smile
Скрит текст:
Тъй като спим на отворена врата и зимата, съм снабдила всички с юргани с естествен пух - няма такъв кеф! Simple Smile Купувала съм от ТЕД, Юск и Айко..както и възглавници.

# 369
  • София
Затова имате различни видове завивки Юск. Има екстра топли, греещи и от 2те страни. Има комбинация лято и зима (от едната страна е разхлаждаща , от другата е топлеща.) - Аз имам 2 вида завивки от тях, и на децата съм взела и съм много доволна. Пера в пералня и суша в сушилня, и всеки път са супер пухкави и двойни.

Топли завивки се водят, но са си греещи направо според мен Satisfied

Значи препоръчвам ако на някой му е много студено или е много зиморничав.

# 370
Благодаря за препоръката I.Kravaeva
Аз съм много зиморничава и тази информация ще ми е от голяма полза.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 09:53 от Lale_Lili

# 371
Аз имам завивки от юск от гъши пух, без пера, дебели и тежки, мисля, че са ето тези - https://jysk.bg/spalnya/zavivki/estestven-plnezh/gold/zavivka-60 … kken-topla135x200. Убийствено топли, но ние спим много странно през зимата - прозорецът остава открехнат дори на минус 20, в стаята е студ, ние сме под юрганите. Много ми е уютно така и много комфортно. Ако обаче се поддържа нормална стайна температура, такива завивки не стават.

Лятото ползвам също техни завивки, от коприна и лен, много прохладни - https://jysk.bg/spalnya/zavivki/estestven-plnezh/miks/zavivka-60 … khladna-135x200sm. Аз обичам да усещам тежестта на одеялото, само с чаршаф ми е некомфортно, но не обичам и да ми е твърде топло, така че тези са ми идеални.

Много съм доволна и от двете. За преходните сезони търся завивка, но нищо не успявам да си харесам. Искам да е тънък пух, без значение гъши или патешки, но да няма пера. Сега сме с едни с изкуствен пълнеж, хем ми е студено с тях, хем се потя.

# 372
В нотино има доста неща намалени до 70% уж според рекламата им. С безплатна доставка са. Поръчах на биодерма 1л измивно олио за детето и за мен един серум на мейкъп революшън.

# 373
Погледнах на а-дерма, но там пък няма нищо намалено.

# 374
В нотино има доста неща намалени до 70% уж според рекламата им. С безплатна доставка са. Поръчах на биодерма 1л измивно олио за детето и за мен един серум на мейкъп революшън.

Един-два парфюма проверих по другите сайтове - доста са им завишени цените, нищо общо със 70% намаление..

Общи условия

Активация на акаунт