Черен петък 2020

• 132 934
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 290
Някой има ли информация Зара онлайн дали ще пуснат намаления този петък?Видях, че преди е имало, а за тази година нищо никъде не пише?

# 1 291
  • София
Ако някой ще пазарува в следващите дни в The mall- до петък ще работят до 23.00 ч.

# 1 292
  • Beyond the stars
Пандора казаха за намаления да следя фб страницата им, в момента нямат активна промо кампания.

# 1 293
От Емаг, получих телевизора на другия ден, но другата поръчка все още не е изпратена.

# 1 294
  • София
Ей сега дойде моята поръчка от емаг от куриерска фирма, която чувам за пръв път- без имейл, без нищо. Звънна човека да каже, че е долу. 😀

# 1 295
Спортно облекло в my protein наскоро имаше -40% само не помня дали не беше до края на ноември. Вижте да не Ви излъжа.

# 1 296
Да не са M&BM? По-големи некадърници от тях едва ли има. Simple Smile

# 1 297
  • София
По-тъпото в My protein е, че с код от някой инфлуенсър излиза по-евтино от колкото с техния код Grinning

# 1 298
  • София
Не, CVC 😀

# 1 299

Състезават се с Европът.

Иначе онзи ден по тия -M&BM, ми дойде пратка, която се оказа че не мога да платя с карта, щото нямали пос у-во!..ама що да предупреди кУРиера..нЕма нужда..
Мега съм им ядосана!

# 1 300
  • София

Състезават се с Европът.

Иначе онзи ден по тия -M&BM, ми дойде пратка, която се оказа че не мога да платя с карта, щото нямали пос у-во!..ама що да предупреди кУРиера..нЕма нужда..
Мега съм им ядосана!
Тези CVC не стига, че не могат с карта, ами не можа и да ми върне, а не говорим за стотинки. Пратих го да разваля. 😂 А имаше и късмет, че че изобщо имам пари в мен. Все пак не очаквах никаква доставка днес. 😀

# 1 301
Днес в Субра ми казаха, че им почнал Черния петък.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 13:15 от Mi Ra 629058

# 1 302
  • София
Знаете ли намаленията в Кенвело реални ли са? Харесах дънки, пуловери и рокля във физически магазин, но не пазарувам често от там и не знам редовните цени какви са по принцип. Всичко е на 50%, дънките, например, в момента са между  80 и 110 лв. на редовна цена.

ПП. Тотално се разорих този ЧП.

# 1 303
  • Ловеч
Bianki обявиха старт сега MIN 20% на всичко.
Аз чакам Зара дано имат в петък...
Не че ще има къде да ги носим 🙃

# 1 304
Знаете ли намаленията в Кенвело реални ли са? Харесах дънки, пуловери и рокля във физически магазин, но не пазарувам често от там и не знам редовните цени какви са по принцип. Всичко е на 50%, дънките, например, в момента са между  80 и 110 лв. на редовна цена.

ПП. Тотално се разорих този ЧП.

Цените са такива по принцип, но според мен качеството не е ОК. Материите се раздърпват.

Общи условия

Активация на акаунт