В безизходица съм...

• 5 813
  • 149
  •   1
Отговори
# 30
  • у дома...
Дядото е собственик на апартамента? Или е дарен на вуйчото с право на ползване. Защото, ако апартамента е придобит по време на брака на дядо ви и баба ви и не е дарен на вуйчо ви, то ако евентуално и вие имате право на 1/6 при определени обстоятелства.

# 31
Кой е сигурен, че майката е била собственик?

# 32
Може апартаментът да е само на дядото.

# 33
Тя написа, че само дядото е собственик. Тоест, никой не е наследник, няма други собственици, освен дядото. Тигана, обаче, е прегрял вече на котлона.

# 34
Дядото е собственик на апартамента? Или е дарен на вуйчото с право на ползване. Защото, ако апартамента е придобит по време на брака на дядо ви и баба ви и не е дарен на вуйчо ви, то ако евентуално и вие имате право на 1/6 при определени обстоятелства.
Собственикът е дядо ми само и единствено , не искам да знам ,колко ми се пада от дяла , а как да се справя с ситуацията Simple Smile

# 35
Със собствено жилище или на квартира. Само така може да се справиш.

# 36
Собственикът е дядо ми само и единствено , не искам да знам ,колко ми се пада от дяла , а как да се справя с ситуацията Simple Smile
Не можеш и нямаш право. Квартира е твоето решение.

# 37
  • Варна
Даваш 30 хил евра и ставаш единствена собственичка.

Излизаш на квартира.

# 38
  • София
Справянето със ситуацията  едно - квартира. Нямате собственост, не сте наследник (собственикът е жив), нямате право се разпореждате с чужда собственост.

# 39
  • у дома...
Хващаш си парцалките и на квартира.

# 40
И аз нищо не разбрах,ама за петък малко главоблъсканица,нали?
Вуйчо тоест на майка й брат и баща му ,дядо й.След като всеки има дял няма как да ги изгониш,а като си знаела че е пияница защо не си намери квартира?
Как се събирате толкова хора в един апартамент?
Най добре си намерете квартира и се изнесете,тормоза няма да спре

Майка ми почина и сега се побираме , дядо ми си е на село ... И не иска да взима никакво участие дигнал е ръце от сина си , цял живот е алкохолик не работи . Живее от нашите доходи .... Излезнах и на квартира и още по зле  ...

# 41
  • у дома...
Е значи тогава ти въобще нямаш никакво право да изискваш от който и да било от двама вземе мерки. В случая спрямо имота ти си никоя. Все едно да искаш съседите ти да напуснат техния имот и ти да живееш там. Много по-лесно е да си наемете квартира.

# 42
Значи ти не само живееш в дом, който не е твой, но си натикала там и мъжа си, а имате и бебе. И смяташ, че имаш право да гониш собствениците?!?!

Като си дорасла да раждаш, имай доблестта и да не лежиш на чужд гръб. Едно е помощ от родител, друго е да живееш наготово. Че и мъжа ти, ега ти.
Не съм се натикала , така станаха нещата . Майка ми почина , мъжа ми дойде да живее при мен . И така . Плащаме издържаме го цял живот Simple Smile и като за благодарност мизерии и мръсотия

# 43
И аз нищо не разбрах,ама за петък малко главоблъсканица,нали?
Вуйчо тоест на майка й брат и баща му ,дядо й.След като всеки има дял няма как да ги изгониш,а като си знаела че е пияница защо не си намери квартира?
Как се събирате толкова хора в един апартамент?
Най добре си намерете квартира и се изнесете,тормоза няма да спре

Майка ми почина и сега се побираме , дядо ми си е на село ... И не иска да взима никакво участие дигнал е ръце от сина си , цял живот е алкохолик не работи . Живее от нашите доходи .... Излезнах и на квартира и още по зле  ...
Авторке, мисли и в посока, че ще дойде ден, в който дядо ти ще остарее и няма да може да се грижи за себе си сам на село. Ще пожелае да се прибере в града, при докторите и аптеките. Има си апартамент и ще се прибере в него. И сина си няма да изгони, син му е. Не се тикайте в дядовата ръкавичка толкова народ и толкова поколения. Съвсем сериозно мисли в посока самостоятелност - финансова, имотна.
И да се допиша - много глупаво решение да правите ремонт в чужда собственост, много..

# 44
Не знам какво е толкова страшното да живееш на квартира?
Аз живях 6 години, въпреки че родителите ме имаха голям апартамент, свекърите- също. Но не ми се живееш със сестра ми или сестрата на мъжа ми, които също бяха в апартаментите по това време. Не съжалявам нито ден, че се изнесох моментално щом се ожених. Сега имам 2 апартамента Излезте, купете си ваш. Така не се съобразяваш с никого. Защо е този страх от квартира, сякаш е място за инквизиции?

Общи условия

Активация на акаунт